Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 697
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martwię się majuska o ciebie, na czwartek wielkie śniegi zapowiadają - a taka droga przed wami....:shake: mam nadzieję przynajmniej że będzie warto.
Terrutku kochany nawet nie wiesz co się święci...i masz lizać majuskę całą drogę w ramach podziękowań...:diabloti:

Posted

Nie wygłupiać mi sie tutaj:mad::mad:
Od rana siedzicie wszystkie i trzymacie kciuki:kciuki:

Chyba nie powinno napadać śniegu, mam nadzieję, że sprawnie dojedziemy, pan Grzegorz już dzwonił pare razy więc jesteśmy dokładnie poumawiani, oby nasz łobuziak zniósł droge bezproblemowo i nic nie wykombinował:roll: Oczywiście zaczyna mi lekko ciśnienie skakać z nerwów:cool3:

Co do finansów:
Z ostatniego bazarku na boguchwalskie psiaki pobieram kwotę 150 zł na kastrację Terrego ( tak umówiłysmy się z ludźmi, że pokryjemy ten koszt i tym samym zmotywujemy ich do jaknajszybszego wykonania tego zabiegu - ciocia Mantis dopilnuje ;) ), 40 zł na kompleksową szczepionkę na wirusówki( gmina jej nie sponsoruje niestety ) No i sama nie wiem czy nie będę musiała cosik do paliwa dołożyć, to się jutro okaże :)

Posted

Właśnie bateryjki ładuję, znaczy się śniadanko spożywam i niebawem wyruszamy po naszego łobuziaka ( on niestety na głodniaka musi jechać )
Ciotki się jeszcze w nocy zleciały :) Trzymajcie kciuki mocno. Mam nadzieję Mantis że jest też zamówiony pokaz sztucznych ogni i odpowiednia oprawa muzyczna i tony konfetti na powitanie Terrusia:evil_lol::evil_lol: Oby tylko nic łobuziak nam nie wykombinował, ale liczę na niego bo to bardzo mądra psina. Biorę aparat więc cosik w podróży napstrykamy.
Pogoda w porządku póki co :)

Posted

Majuska już w okolicach Radomia, jeszcze z godzine i już pewnie Terry będzie ze swoimi..
Raczej :diabloti: jedzie grzecznie, niekiedy tylko stawiany do pionu ale on usłuchliwy i problema niet. Majuska mówi że Terry trochę spięty....

Posted

wcale nie mówię ,że się denerwuję ...:sg168::nerwy:
nie , nie
wcale:diabloti:
tak tylko troszkę ... pewnie ...hmm...przez ten mróz...:siara:

Terry bądź grzeczny piesku..
majusko dzięki ,ze wieziesz Terrego:Rose:

Posted

Terry juz w samochodzie ze swoimi. Nie chcę dużo pisać, niech majuska jak wróci odda w realu . W każdym razie przyjechał Pan z córką, Terry przywitał ich jak swoich, były całuski i mizianka. Teraz Terruś na kolanach swojej Pani mknie do domu. Majuska dobrej myśli i to najważniejsze.
Napisze więcej jak wróci, a póki co idę spokojnie lepić pierogi bo mnie z nerwów darło ...:lol:

Posted

czekamy na wiadomości w takim razie ...
idę zrobić coś pożytecznego..
pierogi Beciu mówisz ? hmmm.. farsz mam..., to idę lepić
Rita wieczorem to chyba nie tylko papieroska wypalimy , ale jakieś małe co nieco jeszcze :drinking:, a to dopiero początek nerwów..
oj dobra , idę lepić pierogi...

Posted

Ciotki pierogi lepią:evil_lol::evil_lol:, podeślijcie mi troche kurierem ba ja wogóle nie jestem "pierogowa", a lubię :)

No dobra to trochę porelacjonuję :)

Rano w przytulisku Terry jak wypalił z boksu po całej nocy to polatał trochę, załatwił się i przystąpiliśmy do przymierzania szelek, powiedzmy że były prawie ok ;) , najlepiej jak mu ubranko ściągałam, nie chciał oddać:) zębiskami mnie chapał głupol:evil_lol: Z tego całego zamieszania czuł, że coś się święci i nawet się wody nie chciał napić, w końcu załadowaliśmy się do fury.

Nie wiem majuska po co ta matę z tyłu rozkładałaś, przecież było jasne , że nie będę z niej korzystał:diabloti:

Niestety nie mogłem się "kokosić" na kolanach cały czas bo podobno przesadzałem chwilami:eviltong:

Gdzie oni mnie wioza do jasnej-ciasnej?:roll:

To co, mogę jeszcze na chwilkę na kolanka:razz::lol:

Mogłem na te kolanka jeszcze:multi:

Posted

W końcu dojechaliśmy w umówione miejsce, parkinkg w Jankach pod Warszawą, pod MacDonaldem Terruś spotkał jakiegoś beagla, który chciał się z nim zapoznać, ale niestety nasz terier nie miał przyjaznych zamiarów więc musieliśmy się pospiesznie oddalić:diabloti:
Chwilę później przyjechali nowi pańciostwo , pan Grzegorz z córką Aleksandrą, a nasz Terruś pognał sie do nich witać jakby się znali od zawsze, rozdziawiłam aż paszczę ze zdumienia:evil_lol: Aleksandra przejęła już ode mnie smyczkę i tyle Terusia widziałam.

Porozmawialiśmy jeszcze trochę, uczuliłam ich na różne wyskoki naszego łobuziaka, mamy zapewnienie , że zrobią wszystko aby Terrusiowi było u nich dobrze:lol: mamy również zapewnione fotki.

No i pojechali:

Już miałam telefon, że dojechali do domu, Terruś poznaje otoczenie, zapoznał się przyjaźnie z dwoma rezydentkami suniami, zjadł kolacyjkę i podobno leżakował na dywaniku jakimś i odpoczywał zapewne po pełnym wrażeń dniu. Jest bardzo grzeczny ponoć, jak nikt go nie woła i nie zaczepia to sobie grzecznie siedzi, zwołany przychodzi się pomiziać :)
A myślę , że to nie koniec wieści bo dzisiaj wybiera się już na wizytę poadopcyjną ciotka Mantis:diabloti: więc będziemy mieć jeszcze kolejne wieści z pierwszej ręki.
To chyba tyle....

Posted

Mam nadzieje skarbie,ze to ten domek jedyny dla ciebie......badz szczesliwy/chyba sie rozbecze/.
figa chyba masz racje,pora na coś mocniejszego:p
:knajpa::drink1::beerchug:za ciebie szorstka mordeczko.