Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O tych ludziach mi nie mówcie:angryy:
Każdy dałby sie nabrać na te rzewne łzy.

Mańka dostała dodatkowe kocyki i na razie nie kaszle, moze to jednak nie przeziebienie tylko jakiś farfocel jej w gardle stanął i łaskotał. Jeszcze dzisiaj sie jej przyjrzę jak bedzie kasłać, pojedzie do weta.

Posted

[quote name='Talcott']To fundnąć jej ogłoszenia na bazarku- czy któraś Ciotka zrobi? A ja fundnęłabym jej wyróżnione Allegro jak to się skończy. przydałby się mądry tekst.

;) W niedzielę, będzie okazja, bo koło 11 kończy się jej allegro.

http://www.allegro.pl/item873671850_piekna_mania_do_kochania_pies_psy_sznaucer.html

Jest 4 obserwatorów. Uwagi do tekstu, b. mile widziane a jeszcze bardziej - zdjęcia w słońcu. Takie z błyszczącym okiem, o którym nie można zapomnieć...

Posted

monika55 napisał(a):
No i sie okazalo. Dt odwolal swoje checi. Mania marznie, mnie dopada jakis pech, moze ktos tego pecha odgoni?

Postaramy się. tak myślę i myślę cały czas. może papierowe ogłoszenia do gazet dać - duży odzew jest z takich ogłoszeń. No i jeszcze jest akcja w Silesia City - można Mani ogłoszenie też zawiesić

Posted

Gdyby była szansa na nowe, ładne fotki - byłabym bardzo wdzięczna (allegro się kończy). Tylko te fotki koniecznie z przyklęku (z wysokości głowy psa) i w słońcu. Jedno mogłoby być pod słońce - tak żeby fryzurka Mani zagrała w słonecznej kontrze. Macie tam kogoś, kto robi dobre sesje zdjęciowe?

Posted

Dzisiaj znalazłam wątek i przerzuciłam go. Ciężki orzech do zgryzienia z sunią. Zaproponowałabym aby zebrać jej dobre i mocne cechy na pierwszej stronie. Łatwiej psa poznać. Trudno przerzucać cały wątek. Zerknijcie w mój podpis, ja tak robię. Co ważne - pierwsza strona.
Podnoszę małą zadziorę i trzymam kciuki

Posted

Znalazłam - ostatnie fotki są na str 71, ale te fotki są - no same widzicie... Umiarkowanie ostre :eviltong:, z góry i bez słońca.
Słoneczko! Help!!!

[quote name='shanti']Macie Maniuskę. :loveu:

Jakoś nie jest za bardzo przejęta pobytem w schronisku. Poszczekuje, doprasza się pieszczot, nie przejawia agresji.

Przy okazji pooffuję - zajrzyjcie proszę do Bazyla...

http://www.dogomania.pl/threads/177443-Bielsko-staruszek-nowotwA-r-rA-w-decyzja-hotel-czy-schron-Zbieramy