monika55 Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 I kolko sie zamyka bo bez szczepien i ksiazeczki wydana byc nie moze. Quote
bela51 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Może poslac smsa do Wiewiórki w sprawie ksiazeczek? Telefonu na pewno nie odbierze, ale może przesle te ksiazeczki? Quote
monika55 Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Myslisz ze to ja jeszcze interesuje? Bo gdyby tak to oddalaby juz dawno. Quote
bela51 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 monika55 napisał(a):Myslisz ze to ja jeszcze interesuje? Bo gdyby tak to oddalaby juz dawno. Nie obiecuje, ale bede dzis i jutro w Sosnowcu, moze namowie corke, aby tam podjechac.( trudno mi sie prowadzi w reka w gipsie) Quote
monika55 Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Bela, co sie stalo? Ofiara zimy? Quote
monika55 Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Ada przyslala jeszcze wieksze ubranka, tylko nie ma guzikow. Ja szyc nie umiem wstyd przyznac. Jedno by chyba pasowalo na Manie. Quote
bela51 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 monika55 napisał(a):Bela, co sie stalo? Ofiara zimy? Ofiara zimy i losu:evil_lol::evil_lol: Quote
wilczek007 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 okazało sie ze Mania dalej kaszle z resztą na moje ucho nie ona jedna, tam jednak za ciepło nie jest chociaz to budynek...Wiec dalej leki je,szczepienia jeszcze nie bedzie. Quote
malawaszka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 ojej mam nadzieję, że psiaki szybko wyzdrowieją!!!! jak się zarażają to pewnie kaszel kennelowy się wdarł.... Quote
wilczek007 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 kaszel kenlowy?a to nie od serca sie bierze? Quote
Talcott Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Nie. Nie od serca! Od serca jest bronchit. Mania może tez kasłać po prostu z przeziębienia. Quote
shanti Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Jak mają nie kaszleć, jak tam w boksach woda wiecznie stoi. Dzisiaj wylewałam dwa razy i dalej się zbiera. Budynek się po prostu przechyla z powodu szkód górniczych, a kopalnia ostrzega że będzie się przechylał jeszcze bardziej. Nic się nie da na to poradzić. Budy stoją na cegłach, ale psiaki czasem z tych bud muszą wyjść no i brodzą w tej wodzie. Wracają mokre na suche posłania, które za moment są znowu mokre. Daremna robota. Quote
__Lara Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 shanti napisał(a):Jak mają nie kaszleć, jak tam w boksach woda wiecznie stoi. Dzisiaj wylewałam dwa razy i dalej się zbiera. Budynek się po prostu przechyla z powodu szkód górniczych, a kopalnia ostrzega że będzie się przechylał jeszcze bardziej. Nic się nie da na to poradzić. Budy stoją na cegłach, ale psiaki czasem z tych bud muszą wyjść no i brodzą w tej wodzie. Wracają mokre na suche posłania, które za moment są znowu mokre. Daremna robota. To jeszcze gorzej niż u nas :( Quote
shanti Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Podobno ten budynek może się też normalnie zawalić. Tam się chodzi jak po przechylonym na jedną burtę statku. To wszystko tereny pokopalniane i prawdopodobnie wszystko będzie osiadac jeszcze bardziej. Quote
Talcott Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Shanti a może by w porozumieniu z kierownictwem schroniska jakąś TVN o pomoc poprosić? Strach myślec co się może zdarzyć:placz: Quote
zerduszko Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 shanti napisał(a):Podobno ten budynek może się też normalnie zawalić. Tam się chodzi jak po przechylonym na jedną burtę statku. To wszystko tereny pokopalniane i prawdopodobnie wszystko będzie osiadac jeszcze bardziej. Nawet przebywanie w takim budynku jest niezdrowe. Dziwne, ze jeszcze nie kazali go wyburzyc. Mieszkałam kiedyś w Jastrzebiu, blok w końcu wyburzyli z tego samego powodu. Quote
bela51 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 __Lara napisał(a):To jeszcze gorzej niż u nas :( Byłam, widziałam, nieporównywalnie gorzej.:-( Quote
monika55 Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 Jakis czas temu ktos opracowal plan nowego schroniska.Mozna popatrzec. I co? I nic. Blok wyburzyli bo ludzie mieszkali, a tam to "tylko" psy. Quote
Talcott Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Dlatego przydał by się sponsor " zewnętrzny" - władze miast pewnie nic nie zrobią:shake: Quote
Talcott Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 No proponuję - zadzwonić do red. interwencyjnej TVN, do telewizji regionalnej, do do lokalnej prasy i radia, tylko że działać trzeba w porozumieniu z kierownictwem schroniska - bo inaczej będzie afera. Quote
monika55 Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 No wlasnie. Ilez takich schronisk w Polsce? Przemyslimy sprawe. Quote
zerduszko Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 monika55 napisał(a):Jakis czas temu ktos opracowal plan nowego schroniska.Mozna popatrzec. I co? I nic. Blok wyburzyli bo ludzie mieszkali, a tam to "tylko" psy. Ale ludzie też tam chodzą. Od kopalni odszkodowanie się nie nalezy? Quote
Recommended Posts