Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Po sklepach mozna puszki ustawiac tylko za zgoda wlasciciela, moga tez kwestowac wolontariuszki, na miescie, ale musza miec identyfikatory. A tu dopiero wszystko zaczelo sie od 1 stycznia, za malo czasu uplynelo zeby dokonac cudow., a zima wyjatkowo daje o sobie znac.

Posted

Mnie sie wydaje ze tak własnie było, bo Mańka na ludzi reaguje dobrze i przyjaznie, natomiast na inne psy bardzo ostro i nerwowo. Nie mówię żeby szła do domu bez innych psów, bo to nie psi kiler, ale osoba która ją adoptuje musi być doświadczona, świadoma i umiejąca z psami postępować.

Posted

Chciała bym wszystkich przeprosić, jest mi bardzo przykro że tak wyszło ale nic nie mogłam zrobić, nie miałam też jak kogoś o tym poinformować. To się stało nagle usłyszałam tylko wyjazd mi z domu i za kilka minut byłam już z Manią i Blacki za drzwiami błagałam rodziców żeby psy zostały, mniejsza ze mną ja sobie poradzę i zgodzili się ale podczas gdy ja łaziłam bez celu i chęci do życia po dworcu oni wzięli i zawieźli psy. Do tej pory mam ograniczony wstęp do domu, jest mi strasznie wstyd... wiedziałam że prędzej czy później tak się stanie ale nie miałam pojęcia że moja mama która kocha zwierzęta (dużo bardziej niż mnie, własną córkę) pozwoli na to by ojciec oddał tymczasy do schronu. Jak usłyszałam że Blacki ma dom popłakałam się ze szczęścia, mam nadzieje że mania też za niedługo znajdzie kochający dom. Nie miałam z czego zadzwonić żeby opisać sytuacje, ledwo dałam rade wysłać te pare sms. Jeszcze raz wszystkich bardzo przepraszam