Brysio Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Matko kochana co tu zrobic:placz::placz::placz: Quote
maciaszek Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Brysio napisał(a):nie umiem znalesc wątku Liluhttp://www.dogomania.pl/forum/f1166/chcial-mnie-zabic-zadal-o-jeden-cios-kamieniem-za-malo-lili-chce-zyc-pomocy-172173/ Quote
J_ulia Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 biedne maleństwo:-( szkoda ,że nie mogę pomóc, to niesprawiedliwe:placz:. Quote
Brysio Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 ostatnio rozwazalismy w schronie taki pomysl, ze podczas nieobecnosci opiekuna mała by mogła siedziec w klateczce, moze taki sposób przetrzymania jej przez ten czas mogłby ktos rozwarzyc :placz: dlaczego w Gliwicach nie mamy takiej rehabilitantki:placz: Quote
Brysio Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 ciotki a czy gdyby sie znalazł DT na terenie Katowic, pomozecie w dowozie małej na rehab? musze to wiedziec, kase bedziemy jakos kombinowac... Quote
maciaszek Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Ja jestem niezmotoryzowana. I popołudniami pracuję... Niestety nie pomogę. Quote
ihabe Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 a ja na 100% jeden lub 2 x w tygodniu zawiozę. Quote
Brysio Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 A osoby ktore się deklarowały na początku? To bardzo ważne i byc moze rozstrzygające Quote
Kisiaraf Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Ja na poczatku pisałam, że mogła bym jeździć do lecznicy,ale musze wiedzieć w jakich godzinkach. Quote
ela40 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Dorzuce troche na rehabilitacje dla Bianki prosze podac gdzie przekazac wsparcie dla pieska Quote
Elisa Day Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Ja też mogę jakiś datek przekazać...na miarę moich możliwości oczywiście, bo inaczej niestety niemogę pomóc... Quote
Jasza Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Ja mogę posiedzieć przy małej w weekendy podczas rehabilitacji, ale dowieźć nie mogę, bo nie mamy samochodu...:shake: Bazarek zrobie jutro. Quote
Brysio Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 dziekujemy bardzo ale jak na razie nie mamy Dt, cała rehab poszła na marne... Quote
Jasza Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Wysyłam PW gdzie się da....:placz::placz: Quote
lika1771 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Kochani ja wiem ze to nie to nie jest łatwe i robicie wszysto ale prosze niech to malenstwo nie idzie do schronu :placz: zebym tam mieszkała Quote
feliksik Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 porozsyłam trochę PW w okolicach i powklejam tez na wątki w śląskim Quote
Jasza Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Ja też wysyłam PW i wklejam gdzie się da... Matko, czuję się taka bezradna.. Bez samochodu, z psem , który by Bianki nie zaakceptował w domu na pewno...:placz: Chciałabym jej jakoś pomóc... A może udałoby się zebrać pieniądze żeby opłacić jej pobyt w klinice? Juz nie wiem sama...... Quote
feliksik Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 właśnie widzę, że są apele na wielu wątkach w okolicy katowic. A jest taka możliwość z tą kliniką? Quote
Jasza Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Nie wiem Feliksik, ja tak plotę co mi ślina na język przyniesie... Bianka nie przebywa w klinice... Po prostu nie wiem co robić.... Quote
feliksik Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Jasza napisał(a):Nie wiem Feliksik, ja tak plotę co mi ślina na język przyniesie... Bianka nie przebywa w klinice... Po prostu zapytałam o tą klinikę, bo może udałoby się pieniązki zebrać. TYlko trzebaby było sie zoriętować. Może to dobry pomysł - nie pleciesz. to napradę dobry pomysł Quote
psiama Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Czy wiadomo jaka jest częstotliwość zabiegów, codziennie czy jak ? Ja co prawda bardziej z Chorzowa, ale wiem, gdzie gabinet Pani Halinki jest i jestem zmotoryzowana. Wiem, że bez DT ciężko ustalić w jakich godzinach Pani Halina będzie małą rehabilitowała, ale 1 raz w tygodniu późnym popołudniem (koło 18:00) wyskrobałabym czas myślę by podwieźć Biankę na rehabi ... . Tylko ten brakujący DT w Katowicach/ Chorzowie by się przydał ... To niewiele, wiem, ale może jakiś DT bez samochodu w ten sposób da radę ? Ihabe tez zadeklarowała dowóz. Jakoś trzeba dac radę :p. Wiadomo jak Bianka się do kotów i innych psów ma ? Akceptuje ? Warczy ? Może jakieś DT się zastanawia a tych informacji nie wie ... ? Jak było a nie doczytałam, przepraszam ... :oops: Quote
Brysio Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 jest grzeczna i przyjazna do pso i kotów!! jestem teraz w pracy nie moge za bardzo korzystac z neta. Blagam o jakis dt:placz::placz: pobyt w klinice cokolwiek:placz::placz: kase zbierzemy, dzis dzwonila do mnie jedna Pani, ze chce cos wplacic ale jak ma to zrobic skoro mozemy przerwac rehab i sunia juz nigdy nie bedzie chodzic:placz::placz: Quote
gość123456 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Cioteczki Drogie, czytam, czytam, tylko się nie odzywam. Ja u siebie na dom tymczasowy nie mam warunków, a tym bardziej czasu. Jestem niezmotoryzowana, więc nawet w ewentualnym transporcie na rehabilitacje nie mogę pomóc. Myślę, zastanawiam się, przeglądam dogo, by może gdzieś przypadkiem znaleźć jakiegoś tymczasa, ale niestety nic ; ( Wśród rodzinki i znajomych podobnie. Może pomysł z kliniką albo hotelikiem by wypalił... Eh... Quote
Recommended Posts