Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sonikowa napisał(a):
Acha, może masz rację . ja ma takie skrzywienie przez mojego niufa, który też był bardzo :charci" w budowie i co nas marwtiło, ale teraz przybrał masy, głównie mięsni i jest jak szafa ;-)

Wiesz, ja mam Miszę i on jest zdecydowanie bardziej masywny. Miszka nawet łapy ma dwa razy takie. Ale tak jak Ci kiedys pisałam - sama mozesz zobaczyć:) tylko Borys na poczatku lubi tylko tych, których zna:)

• Replies 618
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ha, dzięki Megii. Już rozmawiałam z Goś, że się postaram z nią wybrać do Boryska ( i Miszki :-)) po Świętach. Tyle, że zawsze coś ze swoim dzieciowo-psowym stadem muszę zrobić...
Borysek jest mixem niewiadomego pochodzenia, trudno przewidzieć jaką powinien mieć sylwetkę ;-) Może taką smukłą właśnie. Fajny chłopak.

Posted

Może i jemu mięśni kiedyś przybędzie, chociaż to oznaczałoby, że byłby jeszcze silniejszy...
A tymczasem "w dotyku" wydaje się już być w pełni formy - nie ma śladu po wystających żebrach z tego czasu jak u mnie nocował. Tylko się, kurczę, nie lubi czesać...

Posted

Przez te całe święta i tak dalej, nie wrzuciłam ostatnich fotek Borsuka Śnieżnego:

Jakoś do niego ten śnieg pasuje

W tle ulubienica Lilu

A to mi przypomina japońską akwarelę - z Lilu i Pati

Wszystkiego najlepszego, Borys.

Posted

Wątek Borsuka powoli przeradza się w fotostory.
Dodam nowe obrazki, bo to w sumie pozytywna historia:

piękna zima

Człowiek i... słoń?

Boro i jego blondyna

...skora do zabawy

Posted

Potrafisz sprowadzić na ziemię;-)
Wydaje mi się, że w tym miesiącu będzie wszystko ok jeszcze, bo z poprzedniego miesiąca był spory zapas, do tego deklaracje plus jeszcze jakieś pozabazarkowe zlecenia oraz jeden portret, ale muszę z belą zrobić podsumowanie. Być może w przyszłym trzeba będzie podpakować bazarkami.
A mi już nowe pomysły chodzą po głowie, zresztą sama mnie podpuszczasz - więc już papier ryżowy i pędzle do kaligrafii wybieram;-)

Posted

100 zł od Natalijo
100 zł od ANIA_C
30 zł od agat21
10 zł od Livka
10 zł od bela51
Tak przedstawia sie stan konta Boryska ( tzn. tego co wpłynęlo do mnie w grudniu + moja deklaracja)
250 zl to nie jest powalający bilans, ale rzeczywiście byla nadwyżka w zeszłym miesiącu

Posted

Znalazłam poprzednie rozliczenie - wtedy zostało nam 370 zł

Do mnie wypłynęło jeszcze na pewno:
60 zł z akwarelek
30 zł od mojej mamy
50 zł mojej deklaracji
i będzie jeszcze 90 zł z portretu rysunkowego od Pauliny2904

Czyli sumarycznie powinno wyjść w tym miesiącu 250+370+230=870...

Posted

witam wszystkie cioteczki, chcialam zapytać czy ktoś zna może wolontariuszkę Małgosię ze schroniska w Lublińcu, od lipca mam pieska Ernisia z tego schronu, miałam jej telefon ale gdzieś mi przepadł

Posted

U megii pewnie nie będzie słychać wystrzałów, to takie spokojne miejsce.
Myślałam, że się dziś z Borsukiem zobaczymy, ale dzika Rudzia, która miała dołączyć do hotelowiczów, nie dała się złapać i nie było wycieczki :(