Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 618
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani, przypominam ze smutkiem, ze finanse Boryska topnieja. Od samego początku brakowało stałych deklaracji, ale bylo sporo wpłat jednorazowych i bazarków. W styczniu na koncie Boryska jest u mnie tylko 100 zl ( lacznie z moja deklaracją)
Mam nadzieje, ze pozostale osoby wpłaca, ale to i tak zbyt mało. Coś zostalo z zeszłego miesiąca.
Prosze Gos o sprawdzenie, bo moze trzeba bedzie troche pokwestować.

Posted

Wydaje mi się, że na ten moment jesteśmy jeszcze spokojni. W tym miesiącu hotel to znów tylko 450, a w zeszłym zapłaciliśmy 500, a nie 520, czyli z poprzedniego miesiąca zostało około 370 (to jeszcze muszę sprawdzić)+100.
Ja mam naszykowane rzeczy na bazar, który miał być dla Szakala, więc w razie niedostatków, wystawię dla Borsuka i będzie górka.

Posted

Borsuk się nie obrazi, tym bardziej, że to on jest sprawcą miłości do kaukazich rysów pyska.
Spójrzcie na te dwie biedaczki... Po prostu szły przed siebie, wzdłuż ulicy - dwie kaukazie siostry, przytłoczone swoim psim losem. Kolejne psiaki, spędzające mi sen z powiek:
http://www.dogomania.pl/threads/178419-Dwie-piAE-kne-azjatki-wyrzucone-teraz-gasnAE-w-schronie-PomoA-im-pomA-c?p=13959653#post13959653

Posted

A ja znowu prozaicznie przypomne o finansach
To są deklaracje stałe:
Livka 10 zł/mc
Bela51 10 zł/mc
Agat21 30/mc
Paulina2904 30/mc
Gos 50 zł/mc
ANIA_C 50zł/m-c
natalijo 50 zl/mc
Jesli ktos zapomniał to niesmiało przypominam:lol:

Posted

A widzicie, przez to, że pierwsza strona jest nieaktualna zupełnie zapomniałam, że ja mam na Boryska stalą deklaracje.
Tzn. i tak co miesiąc coś na niego wpłacałam, ale nie pamiętałam, że to mój obowiązek ;););)

Nie dałoby sie zaktualizować pierwszego postu?
Ja mam dużo deklaracji i czasem zapominam ile i komu mam zapłacić, więc zaglądam na pierwsze strony "moich" wątków.
A jeśli bym kiedyś z wpłatą zwlekała, to proszę mnie pogonić przez PW :)

Posted

W niedzielę była przepiękna pogoda. Tak piękna, że szliśmy i szliśmy i szliśmy... Do spaceru dołączyła samozwańczo czarna suczka Megii. Jak tak dalej pójdzie, za jakiś czas będę łaziła z watahą psów;-)
Poznałam też odpowiedź na pytanie, ile godzin trzeba chodzić, żeby zmęczyć zwierza. 3.

Nie mam nawet czasu dokładnie obrobić fotek, a jest ich mnóstwo i wyjątkowo udane dzięki słońcu. Wrzucę chociaż kilka.

Jan Sobieski miał trzy pieski

tu naprawdę wygląda jak Falkor z Niekończącej się Opowieści

kotek:-)

Posted

sonikowa napisał(a):
śliczny kotek :-) Jaki on szzxęśliwy - miał chłopak szczęście, że go wypatrzyłaś na dogo :-)

Faktycznie miał dużo szczęścia - a jak jeszcze DS u Ciebie znajdzie to już będzie pełnia szczęścia ;)
Jest taki piękny :):):)

Posted

Jest koniec miesiąca, pora więc na rozliczenie fiansów naszego futrzaka.
50 zl od Natalijo
30 zł od agat21
10 zł od Livka
10 zł od bela51
Razem 100 zł
Niestety tylko tyle wplynęlo do mnie w styczniu na Borysowe konto. Dzisiaj przelewam te pieniążki naszej Gos. Maruderow i zapominalskich proszę o uzupełnienie wpłat w lutym.:lol:
Wszystkim pamietającym o Borysku bardzo dziekuje.:lol:

Posted

Doszperałam się poprzedniego rozliczenia. Z poprzedniego miesiąca znów zostało nam 370 (za grudzień płaciliśmy 500, nie 520)
Czyli jest 370+100+50 mojej deklaracji
W tym miesiącu już jest 450 za hotel (Borsuk wcina już tańszą karmę), więc na przyszły miesiąc zostanie 70 zł.

Nic to, czas robić bazarki.

Posted

Nikt oprócz Gos nie zaglada do Borysa.:shake: Pierwsza strona tez nie jest zmieniona:shake:
Dlatego przypominam
To są delaracje stałe na Borysa
Livka 10 zł/mc
Bela51 10 zł/mc
Agat21 30/mc
Paulina2904 30/mc
Gos 50 zł/mc
ANIA_C 50zł/m-c
natalijo 50 zl/mc
Razem 230 zł

Do hoteliku brakuje 220 zł deklaracji stałych !

[SIZE=2]Fundusze Borysa stopniały prawie do zera. Mile widziane jednorazowe wsparcie.
Cioteczki, przecież nasza Gos nie może sama utrzymywac takiego wielkiego Futrzaka:lol:
POMOCY !