Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 618
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Zagladajcie prosze do Boryska !
KTO JESZCZE MOŻE, NIECH DORZUCI PARE GROSZY,

Brakuje nam ponad 200 zł stałych deklaracji.:-(:-(:-(

Nie chcemy chyba aby musiał TUTAJ wrocic???:-(:-(:-(

Posted

Nawet nie wiem jak to napisać... Więc napiszę wprost:
Mój TŻ zgodził się dziś w nocy na Borsuka! :D
Spełnił tym samym moje największe marzenie!
Marzenie, które miałam od czasu kiedy zobaczyłam zdjęcie zabiedzonego kudłacza przy rozpadającej się budzie... mojej psiej miłości od pierwszego wejrzenia :-)

Niestety, nie może z nami zamieszkać od razu, bo jesteśmy w trakcie budowy, a teraz mieszkamy w wynajętym mieszkaniu, ale... czas leci tak szybko, zanim się obejrzymy miną te 2-3 miesiące, które dzielą nas od wspólnego życia. Tymczasem zostaną "niedziele z Borsukiem" i dłużące się tygodnie pomiędzy weekendami.

W związku z powyższym, że pies ma już właściciela, tylko jeszcze musi zaczekać na dom, od kolejnego miesiąca my we dwójkę przejmiemy płatności za hotelik - zbieranie od Was pieniędzy byłoby po prostu nieuczciwe.
Czyli dokładnie - po opłaceniu stycznia, na koncie Boryska zostaje 70, które powinniśmy przekazać na innego psa.

Nadal nie mogę w to uwierzyć:-)
Pół nocy nie mogłam spać z radości:-)
Po prostu gęba nie przestaje mi się uśmiechać:-)

Bardzo Wam wszystkim dziękuję - za wsparcie finansowe i duchowe, dobre rady i obecność na wątku!
W szczególności beli, która tyle pomogła - mi i Boryskowi:loveu:
(i mojej mamie, która się nim bardzo interesuje, jeździ ze mną do hoteliku i od samego początku przepowiadała, nawet wtedy kiedy nie miałam na to nadziei - że pies i tak będzie z nami. I która czyta jego wątek cichaczem ;-))

Posted

Hura !!! Gratuluję decyzji i życzę wszystkiego najlepszego Wam i Boryskowi na nowej drodze życia :):):)
a swoją drogą jesteś bardzo przekonująca szczególnie w nocy ... :evil_lol::diabloti::evil_lol:

Posted

O boziu, jak się cieszę!!! cudownie, że psina bedzie miała takich cudownych kochających ludzi :)
gratuluję też Właścicielom tak wspaniałego psiaka ;)

czyli - dla ostatecznej jasności - w lutym mogę kaskę przesyłaną na Boryska przekazać spokojnie na innego biedaka??

Posted

Tak, agat21, przekaż deklaracje na innego psa.

A wszystkim, którzy nie upatrzyli sobie jeszcze nowej biedy, nieśmiało podpowiem Nadję i Nataszę, które przebywają w tym samym hoteliku co Borsuk i mają duże problemy finansowe: http://www.dogomania.pl/threads/178419

Czy możemy te 70 zł nadwyżki przekazać na nie? Jeśli są inne propozycje, piszcie.

Posted

Dowiedziałam sie o tej nowinie godzine przed Wami. :lol:I do tej pory nie posiadam sie z radości.:multi:
Myslę, że Gos jako głowny sponsor utrzymania Borysa, powinna sama zadecydować komu przekazac pozostałe pieniądze.
NIe jest ich wiele , ale na pewno Nadji i Nataszy sie przydadzą.:lol:

Posted

[quote name='Livka']Hura !!! Gratuluję decyzji i życzę wszystkiego najlepszego Wam i Boryskowi na nowej drodze życia :):):)
a swoją drogą jesteś bardzo przekonująca szczególnie w nocy ... :evil_lol::diabloti::evil_lol:[/QUOTE]
To samo pomyślałam.:evil_lol:

Bardzo, bardzo się cieszę:loveu:

Posted

[quote name='logowanie_nie_dziala_gos']Wiecie, są rożne sposoby;)[/QUOTE]

W to już nie będziemy wnikać :evil_lol::evil_lol:
Najważniejsze , że Borysek ma rodzinę :multi::multi::multi:

Posted

Fotki i wiadomości nadal będą. Możliwość dzielenia z Wami tej radości jest dla mnie bardzo ważna.

Dziś się widzieliśmy. Bardzo radośnie i jednak jakoś inaczej:) Cudny z niego cudak:)

Posted

Napisałam do Maupy. Jak przekaże mi wątek, zaktualizuję tytuł i pierwszy post:-)

Chciałam Wam jeszcze powiedzieć, że jest dla mnie niezwykle wzruszające za każdym razem to, jak Borsuk się cieszy na mój widok... Piszczy, podskakuje i zawodzi jak małe dziecko. Co przy tym jego wyglądzie złego wilka z ruskiej bajki naprawdę wygląda zaskakująco. Moja mama, która pojechała wczoraj ze mną po dość długiej przerwie, nie mogła się nadziwić, że on to tak przeżywa... :-) Ale ja też przeżywam każde spotkanie:]

Posted

Goś, gratulacje !! Dzielna jesteś i szalona niebywale, ale jak widać jest w tym metoda :-) No i chłopa sobie fajnego wybrałaś ;-)
Wszystkiego dobrego dla Was i Borysiątka :-)

Posted

:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:

gos, a ja dopiero teraz przeczytałam te radosne nowiny! Macie szczęście, bo inaczej bym mogła się dziś na Was rzucić z uściskami, bo bardzo bardzo bardzo się cieszę!!!! :) Piję za Wasze zdrówko Twój boski trunek! Buziaki Kochana!

:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:

Posted

Z dzisiejszej wizyty zdjęć nie będzie. Była brzydka pogoda, ja się spóźniłam parę godzin, spacer był krótki (raptem godzina) i w ogóle jestem zaziębiona, a to że zamiast 30 km, pokonuję do Borsuka 70 km... Ale nie marudzę. Pokonywałabym pewnie i dwa razy tyle, gdyby było trzeba:-)

Zresztą, na spacerze katar i ból głowy minął w sposób magiczny.
Borsuk zresztą był dziś bardzo miły, reagował na imię, a nawet siadał na komendę. No i znów, jak przyjechałam robił takiego słodkiego struśka... Siedział wypatrując, aż skończę pić kawę i w końcu przyjdę. Rozczulający dzieciak... :]