Goś Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Sonikowa, musisz zmienić linki w banerkach, po przeniesieniu strony tamte linki przestały działać. Teraz musi być tak: http://www.dogomania.pl/threads/numer_linku - czyli dla Bacy http://www.dogomania.pl/threads/140817 Ja chętnie zajrzę do kudłacza :-) Quote
Goś Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Dostałam właśnie pierwszego maila z ogłoszeń. Po pierwszym zdaniu z serdecznym przywitaniem następuje fala pretensji, oburzenia i wykrzykników z powodu ogłoszenia napisanego przez "człowieka bez mózgu". Nawet mi się nie chce odpowiadać. Quote
sonikowa Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Ale dlaczego bez mózgu? Czyżby oburzające wydało się stwoerdzenie, ze pies musi jeść:evil_lol: Quote
Goś Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Oburzające wydało się pani to, że w ogłoszeniu jest napisane, że pies nie zostanie wydany do stróżowania, łańcucha i budy. Pani uznała, że chodzi o to, żeby pies mieszkał w mieszkaniu (mimo, że w ogłoszeniu jest wskazane, że najchętniej szukamy domu z ogrodem) i postanowiła wyrazić dosadnie swój niesmak. Ogłoszenie jest takie: http://www.allegro.pl/item828947303_borys_prawie_owczarek_kaukaski_pilnie_szuka_domu.html Quote
sonikowa Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Niestety, wiele takich maili pewnie dostaniesz.. Zwlaszcza, ze chodzi o duzego psa. Quote
bela51 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Współczuje Ci gos, że musisz czytać taką korespondencję. Ale niestety, ciągle panuje przekonanie, że duży pies nadaje sie tylko do budy, a przynajmniej na podwórko do pilnowania domu. Wśród wielu osób budził często zdumienie fakt, że moje ONki sypiały i sypiają w łóżku. Bo maly piesek to owszem, ale taaaakie ciele ??????? Naciagnij grubą skórę i czytaj dalej, oby było ich dużo, któryś może okazać sie TEN.:lol: Quote
LadyS Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Nawet się Gosiu nie przejmuj - do mnie czasem takie półmózgi piszą, że nie wiem, czy płakać się, czy śmiać. Quote
Goś Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Mnie ciężko wyprowadzić z równowagi na szczęście. Chociaż przyznam, że trochę mi ciśnienie skoczyło :-) Pierwsze śliwki - robaczywki. Quote
Goś Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Byłam dziś u pięknego :-) Akurat nie musiałam się spieszyć z powrotem, więc spacer potrwał ponad 2h. I muszę powiedzieć - Borys był dziś idealnie grzeczny! Nie ciągnął (na zwykłej obroży), nie szalał, był ewidentnie w nastroju przytulankowym. Podchodził na pieszczoty, pokazywał brzuch... Normalnie cudo, nie pies. Nawet dzika zwierzyna zachowała się wzorowo. Prawie wcale się nie pokazywała:-) A jedyny zając, którego zobaczyliśmy, zamarł w bezruchu, więc po chwili Boro stracił nim zainteresowanie. Quote
sonikowa Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 logowanie_nie_dziala_gos napisał(a):Nie ciągnął (na zwykłej obroży), nie szalał, był ewidentnie w nastroju przytulankowym. Podchodził na pieszczoty, pokazywał brzuch... Normalnie cudo, nie pies. Brawo!!! Wspanale Gos, ze możesz go odwiedzać :-) Quote
Goś Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Tak, ja też się cieszę. Sprawia mi to ogromną radość. A oto psibrzuch! :] Quote
obraczus87 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Chmmm nie dość, że przystojniak, to jeszcze tak zbudowany :loveu: Borys jest pięknym psem :) Quote
megii1 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Borysek dziś na spacerku:) Rzeczywiście grzeczniejszy:) Quote
megii1 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Zbliża się koniec spaceru, Borys wie już o co chodzi.... i następuje codzienny strajk:) Quote
Goś Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Mały ludzik z dużym psem :] A strajk "na kłodę" bywa skuteczny. Przynajmniej przez chwilę ;-) Quote
agabytom Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Rewelacyjne te zdjęcia;] Borys to już nie ten pies,którego poznałam... Dziękuje Wam :placz: Aż się rozklejam przy każdej kolejnej partii cudownych fotek Boryska!!! Quote
natalijo Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Wysłałam dziś pieniążki na Boryska - chociaż tak mogę pomóc, bo domku dać nie mogę.... Quote
bela51 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Tak, własnie wpłynęło 100 zł od natalijo dla Boryska. Bardzo dziekujemy. Quote
bela51 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Dzisiaj wpłynęło 100 zł dla Borysa od ANIA_C. Dziękujemy ! Quote
Goś Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Dziękujemy za wpłaty!:-) A już niedługo niedziela... czyli borysowy dzień;-) Quote
megii1 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Bela - Ty masz w banerkach prawie wszystkie psiaki , które są u mnie:) Quote
bela51 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 megii1 napisał(a):Bela - Ty masz w banerkach prawie wszystkie psiaki , które są u mnie:) To prawda. Ale nie potrafie ich poprawnie podlinkować. Nowe dogo mnie przerosło.:evil_lol: Quote
Goś Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Do mnie wpłynęła jeszcze jedna boryskowa wpłata z akwarelek - 60 zł. Quote
Recommended Posts