Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 618
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam właśnie pierwszego maila z ogłoszeń.
Po pierwszym zdaniu z serdecznym przywitaniem następuje fala pretensji, oburzenia i wykrzykników z powodu ogłoszenia napisanego przez "człowieka bez mózgu".
Nawet mi się nie chce odpowiadać.

Posted

Oburzające wydało się pani to, że w ogłoszeniu jest napisane, że pies nie zostanie wydany do stróżowania, łańcucha i budy. Pani uznała, że chodzi o to, żeby pies mieszkał w mieszkaniu (mimo, że w ogłoszeniu jest wskazane, że najchętniej szukamy domu z ogrodem) i postanowiła wyrazić dosadnie swój niesmak.

Ogłoszenie jest takie:
http://www.allegro.pl/item828947303_borys_prawie_owczarek_kaukaski_pilnie_szuka_domu.html

Posted

Współczuje Ci gos, że musisz czytać taką korespondencję. Ale niestety, ciągle panuje przekonanie, że duży pies nadaje sie tylko do budy, a przynajmniej na podwórko do pilnowania domu. Wśród wielu osób budził często zdumienie fakt, że moje ONki sypiały i sypiają w łóżku. Bo maly piesek to owszem, ale taaaakie ciele ???????
Naciagnij grubą skórę i czytaj dalej, oby było ich dużo, któryś może okazać sie TEN.:lol:

Posted

Mnie ciężko wyprowadzić z równowagi na szczęście.
Chociaż przyznam, że trochę mi ciśnienie skoczyło :-)
Pierwsze śliwki - robaczywki.

Posted

Byłam dziś u pięknego :-)
Akurat nie musiałam się spieszyć z powrotem, więc spacer potrwał ponad 2h.
I muszę powiedzieć - Borys był dziś idealnie grzeczny!
Nie ciągnął (na zwykłej obroży), nie szalał, był ewidentnie w nastroju przytulankowym.
Podchodził na pieszczoty, pokazywał brzuch... Normalnie cudo, nie pies.

Nawet dzika zwierzyna zachowała się wzorowo. Prawie wcale się nie pokazywała:-) A jedyny zając, którego zobaczyliśmy, zamarł w bezruchu, więc po chwili Boro stracił nim zainteresowanie.

Posted

logowanie_nie_dziala_gos napisał(a):
Nie ciągnął (na zwykłej obroży), nie szalał, był ewidentnie w nastroju przytulankowym.
Podchodził na pieszczoty, pokazywał brzuch... Normalnie cudo, nie pies.

Brawo!!!
Wspanale Gos, ze możesz go odwiedzać :-)

Posted

megii1 napisał(a):
Bela - Ty masz w banerkach prawie wszystkie psiaki , które są u mnie:)

To prawda. Ale nie potrafie ich poprawnie podlinkować. Nowe dogo mnie przerosło.:evil_lol: