giselle4 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='justynavege']dziekuje Kochani wszyscy:loveu: Olu jasne ze mozesz :lol: Graziu musimy sie umowic na przyszły tydzien mam dwa kocyki i troszkę na bazarek czegos[/QUOTE] Jestes Justynko podnos bazarki bo z długów nie wyleziemy:shake: załatwiam i umawiam transport...ciezko ale juz cos się klaruje jestesmy umowione anielico ja mam tez trzy kocyki:loveu: Quote
carina1 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Witam! Poprosze nr konta na pw to pare groszy przesle :razz: Quote
bico Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='carina1']Witam! Poprosze nr konta na pw to pare groszy przesle :razz:[/QUOTE] pozwoliłam sobie podrzucić carina1 numer konta giselle:cool3: Carina1, dziękujemy bardzo za wsparcie:loveu::loveu::loveu: Quote
giselle4 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='bico']pozwoliłam sobie podrzucić carina1 numer konta giselle:cool3: Carina1, dziękujemy bardzo za wsparcie:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] dziekuje bico wczraj jak zwykle poszlam wczesniej spac sorry Quote
carina1 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Ok przelalam 30 zl, moze sie przyda. Wiórek jest przesympatyczny , szkoda zeby tak na tej poduszce zostal Quote
giselle4 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='carina1']Ok przelalam 30 zl, moze sie przyda. Wiórek jest przesympatyczny , szkoda zeby tak na tej poduszce zostal Carina,pewnie ze się przyda dziekuje on jest super psiak jak na bezdomniczka:multi: Quote
carina1 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Pewnie ze super :cool3: tyle ciotek sie zajmuje, domek sie szybciutko znalazl, ma niuniek szczescie :multi: upewnie sie tylko - rozumiem ze w koncu transport zostal przelozony na za 2 tyg? Niestety w transporcie nie wspomoge, za daleko... Ale trzymam kciuki zeby sie wszystko udalo i zeby Wiórek do domciu szybko trafil :loveu: Quote
justynavege Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 mam kilka książek na bazarek na transport Wióra przekażę jutro Giselce ;) Quote
wroobelterrorystka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 czyli jak z tym transportem?:) bo nie wiem czy mam się umawiać czy nie :) Quote
carina1 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 mam pytanie: ile kasy potrzeba na transport i ile sie na razie uzbieralo? Quote
giselle4 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 carina1 napisał(a):mam pytanie: ile kasy potrzeba na transport i ile sie na razie uzbieralo? jestes druga osoba ktora o tyo pyta policze jak tylko bede miala cały czas dogo i napisze sorry ale jak tylko wejde to mam psiaki i ogłoszenia to priorytet:evil_lol::crazyeye: Quote
giselle4 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 ...z bazarkow jest około -50zł:crazyeye: zaraz umieszcze info w pierwszym poscie:crazyeye: Quote
giselle4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 ...Zycie jeszcze raz zadrwiło z Wiorka:-( Pani wyjezdza do Stanów na pol roku i na dzien dzisiajeszy nie ma takiej opcji aby jego wzieła do siebie.Moze marzec-kwiecien to tak zyczyla nam aby szybko znalazł sie ktos ,kto jego pokocha oraz prosila aby nie oddawac w zle rece.....:-( Jest mi bardzo przykro Wiorku,szukamy Ci domu od nowa... prosze o ogłoszenia i allegro bardzo prosze.....:multi::loveu: Dziekuje wszystkim pomocnym cioteczkom za ofiare i za pomoc... ale takei jest zycie...niby wszystko ok a tutaj grom z jasnego nieba:mad: Quote
fiorsteinbock Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Oj Wiórku Kochany!!! nic, szukamy dalej domku! Quote
carina1 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 :placz::placz::placz: no ale coz zrobic, szukamy dalej Quote
obraczus87 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Przepraszam za OT. Ale zaraz pieski zamarzna. Zostały 3 szczeniaki i 2 matki, które lada dzien beda cieczkować... potem zostanie TYLKO MORBITAL!!!! Potrzebna każda zlotówka!!!!! http://www.dogomania.pl/forum/f1161/3-szczeniaki-2-matki-blagaja-o-deklaracje-inaczej-pewna-smierc-pomocy-172103/ Quote
_ogonek_ Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Ja pierniczę... I tak nagle się dowiedziała - tak? ych... Quote
rotek_ Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 :crazyeye: przykro mi więc ruszamy z ogłoszeniami od początku Quote
Ewelina.w38 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Kurczę zagladam po przerwie a tu takie niedobre wieści:shake: To pani nie wiedziała, ze wyjedzie?! Quote
bela51 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 No to fatalnie, biedny Wiórek:-( Powiedzcie, gdzie on na dzien dzisiejszy przebywa? Dalej pod chmurką, czy ktos go przygarnął na kilka dni? Quote
malicja Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 o nie :placz: Wiorek o ile dobrze pamietam jest na przytrzymaniu u znajomej giselle, mial przeciez jechac 11.11.09 do domku... Quote
wellington Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 giselle4 napisał(a):...Zycie jeszcze raz zadrwiło z Wiorka:-( Pani wyjezdza do Stanów na pol roku i na dzien dzisiajeszy nie ma takiej opcji aby jego wzieła do siebie.Moze marzec-kwiecien to tak zyczyla nam aby szybko znalazł sie ktos ,kto jego pokocha oraz prosila aby nie oddawac w zle rece.....:-( Jest mi bardzo przykro Wiorku,szukamy Ci domu od nowa... prosze o ogłoszenia i allegro bardzo prosze.....:multi::loveu: Dziekuje wszystkim pomocnym cioteczkom za ofiare i za pomoc... ale takei jest zycie...niby wszystko ok a tutaj grom z jasnego nieba:mad: Skonczona idiotka. NAGLE sobie uzmyslowila ze jedzie do Stanow. Ot tak. Pytam po raz kolejny : kto sprawdzal domek ??? Quote
giselle4 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 wellington napisał(a):Skonczona idiotka. NAGLE sobie uzmyslowila ze jedzie do Stanow. Ot tak. Pytam po raz kolejny : kto sprawdzal domek ??? To stało sie nagle bo do Pani zatelefonowała corka ze wnuczek idzie do komuii i jest jej potrzebna pomoc....rozumiem Domek jest ok,nawet dla 2 psow oboje to dobrzy ludzie stało sie .... nie placzmy nad rozlanym mlekiem:shake: jeszcze tydzien poczeka a my poszukamy w całej Polsce jezeli na dolnym sląsku nie ma chętnego na psa dzentelmena...On nie zaczepi kota,psa ,krolika to smieszna i dobre psisko... oglaszamy...... wyslałam do Wyborczej i do Zabkowic..... dzisiaj wioze Gabi do Bogatyni ale pozniej zaczne dziełac.....:eviltong: Justynko spalam:crazyeye: Quote
giselle4 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 bela51 napisał(a):No to fatalnie, biedny Wiórek:-( Powiedzcie, gdzie on na dzien dzisiejszy przebywa? Dalej pod chmurką, czy ktos go przygarnął na kilka dni? Bela ,nic jemu sie nie dzieje zlego ma kąt miski i cipło,ma spacerki ostatnio jak zwiał bez smyczy to wziełam jego na ,,logike, ukucnęłam i rozpostarlam ramiona oczywiscie słodko sie darlam \ ,,Wiorós chodz do Panci,,[byl cyrk] ale zwierze wleciało w ramiona z ochotą ...czy to nie jest aniol?:loveu: jest ma kolezanke jamniczke i tyle Quote
Ewelina.w38 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 A to on nie mieszka w budzie na twojej działce Giselle? już sie pogubiłam:roll: Quote
Recommended Posts