Dziśka Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 dowieziony....szczęsliwy i baaaardzo grzeczny,przespał cała drogę Quote
bela51 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Dziśka napisał(a):dowieziony....szczęsliwy i baaaardzo grzeczny,przespał cała drogę Kochany Wiórosław ( chyba Groszek teraz? ). :lol:Jeszcze tylko czekamy na relacje z nowego domu i jakies zdjecia i możemy sobie poryczec dowoli ( ze szczęścia ).:evil_lol: Quote
Bjuta Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Groszek miała w papierach... Wiórko-Groszek jeszcze telepie się pociągiem - ale o 18.01 wpadnie w objęcia nowego domu! Dziśko! Wielkie buziaki za dostarczenie Wióra do Katowic!!!! Quote
jurmar98 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 No i mamy happy end,bez mojego ruszania się z domu.Moja rada na przyszłość.Umieszczać jak najprędzej na transporowym potrzeby,bo wiem po sobie,że czasem nawet parę godzin może zdecydować o możliwości transportu.I jak widać po tym przypadku dobrze też czytać inne watki transportowe. Mikołaj w wypadku Wiórka był bardzo łaskawy.Bądź szczęśliwy chłopaku w nowym domku. Quote
giselle4 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Ciotki Groszek bo taki malutki i pocieszny i turla sie jak ...Groszek Quote
Dziśka Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 oj tam ,nic wielkiego nie zrobiłam,i tak jechałam i tak jechałam,miejsca w aucie dość a akcja była szybka,spontan ...wazne ze sie udało i psiaki dotarły tam gdzie miały dotrzec,mój juz zjadł i odpoczywa Quote
Ewelina.w38 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 i wreszcie sie udało! Super, bardzo sie cieszę i zycze chłopakowi szczęścia na nowej drodze zycia! Quote
justynavege Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 zadzwoniła do mnie Giselka placząc w suchawkę jezu sparaliżowało mnie a okazało sie ze to łzy szczescia Wiorkowski ma juz swoich ludzi pokochali sie od pierwszego momentu ale przez chlipanie Grazi mało co zrozumiałam Huraaaaaaaaaaa!!! Quote
bela51 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 No nie wiem, nawet co napisac ze wzruszenia. Bardzo, bardzo dziekuje Wam wszystkim, ktorzy pomogli temy biednemu psiątku trafic wreszcie do swoich ludzi. Kochajcie te bidę, nich już zawsze bedzie szczęsliwa.( to oczywiście do Państwa Wiórkowstwa ).:multi::multi::multi: Quote
Bjuta Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Tuuli, która dziś spędziła w pociągu 9 godzin w jedną stronę transportując ICKA a w drugą WIÓRKA Mówi, że wcale nie jest zmęczona tylko szczęśliwa! Oba psiaki były w podróży idealne - Wiór pchał się na kolana i przytulał na wszelkie sposoby. Rodzina zachwyciła się nim od razu i on też - chyba wyczuł, że taki dzień - dużych zmian, bo wskoczył na ręce nowej pani od jednego susa. (U mnie od jednego susa wskoczył na stół i poczęstował się ciasteczkami...) Ale dostały dziś Mikołaja! Quote
giselle4 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Ja zas rycze uslyszalam takie słowa ,,jest wymazony i idealnie pasuje do naszych wyobrazni my jego juz kochamy tak jak poprzedniego a Wiorka brata blizniaka,ktory odszedł,, czy mozan nie plakac?. Wszyscy zgodnie odpisza na psiaki 1% podatku i sa oczarowani bedą fotki i onfo a Wam moi drodzy Batdzo ,bardzo dziekuje i nastepnym razem wstane o 3 rano aby tylko psa wytransportowac z michelle do innego miasta ale do ludzi ktorzy bedą kochac i szanowac..... Jezeli jestem cos winna-kasa za bilety czy paliwo prosze o konto na pv..... Szczescie ze Was wszystkich znam...chociaz tylko po nickach... dzieki Justys za zmiane tytułu dzieki Bjuta Bela Dziska .....zapomniałam ale wiem ze Regina...dziekuje kogo nie wymienila i Panu Michałowi i Pani Izabelli....:) Quote
Dziśka Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 nic mi nie jestes winna ale jak juz tak bardzo chcesz,wpłac na Lampo....ciesze się ,że się przydałam,ze mogłam pomóc i choc w małej częsci spłacić dług wobec tych,którzy pomogli mi w adopcji Icka...jest,jest....ech brak słow....przeeekoooochaaany Quote
malicja Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 bardzo sie ciesze ze Wiorek juz w swoim domku! wymarzony prezent na MIkolajki :loveu: Quote
bico Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Wióreczek wreszcie ma swój domek! Na prawdę się chlipać chce ze szczęścia:oops::placz: Ale akcja transportowa:crazyeye::loveu::multi: Dziękujemy i gratulacje dla giselle i cioteczek transportujących oraz każdemu kto tu pomagał i wspierał Wiórka dobra myślą:loveu: Wiórek już w domu:multi::multi::multi::multi: Quote
Dziśka Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='giselle4']Daj link...bo nie wiem czy znajde:) http://www.dogomania.pl/forum/f28/zabrany-z-ulicy-wychudzony-staruszek-bez-zebow-z-choroba-skory-pilne-dt-173727/ Quote
Ewelina.w38 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 dziewczyny malawazska szuka kogos z jeleniej góry, znacie? Quote
giselle4 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 UKŁADA SIE SUUUPER..KOCHAJ JEGO BO WYMARZONY fotki i info co jakis czas beda bo Pan Michał jezdzi do siostry na weekendy... napisze ale jestem szczesliwa:) a Jeleniej nie znam nikogo:( Quote
bela51 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Super, tak sie martwiłam o Wióreczka . Gisellko , a jak teraz Wioroslw ma na imie? Quote
Dziśka Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 znam dwie osoby z jelonki,napiszcie w czym problem,zadzwonie i porozmawiam,moze sie uda pomóc Quote
Poker Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 z jeleniej jest karcia, ostatnio pomogła w wizycie przedadopcyjnej Quote
giselle4 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 ma na imie Groszek....tak wymyslilam i sie przychylili...bo o Quote
Recommended Posts