Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 530
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziśka napisał(a):
dowieziony....szczęsliwy i baaaardzo grzeczny,przespał cała drogę

Kochany Wiórosław ( chyba Groszek teraz? ). :lol:Jeszcze tylko czekamy na relacje z nowego domu i jakies zdjecia i możemy sobie poryczec dowoli ( ze szczęścia ).:evil_lol:

Posted

Groszek miała w papierach... Wiórko-Groszek jeszcze telepie się pociągiem - ale o 18.01 wpadnie w objęcia nowego domu! Dziśko! Wielkie buziaki za dostarczenie Wióra do Katowic!!!!

Posted

No i mamy happy end,bez mojego ruszania się z domu.Moja rada na przyszłość.Umieszczać jak najprędzej na transporowym potrzeby,bo wiem po sobie,że czasem nawet parę godzin może zdecydować o możliwości transportu.I jak widać po tym przypadku dobrze też czytać inne watki transportowe.
Mikołaj w wypadku Wiórka był bardzo łaskawy.Bądź szczęśliwy chłopaku w nowym domku.

Posted

oj tam ,nic wielkiego nie zrobiłam,i tak jechałam i tak jechałam,miejsca w aucie dość a akcja była szybka,spontan ...wazne ze sie udało i psiaki dotarły tam gdzie miały dotrzec,mój juz zjadł i odpoczywa

Posted

zadzwoniła do mnie Giselka placząc w suchawkę jezu sparaliżowało mnie a okazało sie ze to łzy szczescia Wiorkowski ma juz swoich ludzi pokochali sie od pierwszego momentu ale przez chlipanie Grazi mało co zrozumiałam
Huraaaaaaaaaaa!!!

Posted

No nie wiem, nawet co napisac ze wzruszenia. Bardzo, bardzo dziekuje Wam wszystkim, ktorzy pomogli temy biednemu psiątku trafic wreszcie do swoich ludzi. Kochajcie te bidę, nich już zawsze bedzie szczęsliwa.( to oczywiście do Państwa Wiórkowstwa ).:multi::multi::multi:

Posted

Tuuli, która dziś spędziła w pociągu 9 godzin w jedną stronę transportując ICKA

a w drugą WIÓRKA

Mówi, że wcale nie jest zmęczona tylko szczęśliwa! Oba psiaki były w podróży idealne - Wiór pchał się na kolana i przytulał na wszelkie sposoby. Rodzina zachwyciła się nim od razu i on też - chyba wyczuł, że taki dzień - dużych zmian, bo wskoczył na ręce nowej pani od jednego susa. (U mnie od jednego susa wskoczył na stół i poczęstował się ciasteczkami...) Ale dostały dziś Mikołaja!

Posted

Ja zas rycze
uslyszalam takie słowa
,,jest wymazony i idealnie pasuje do naszych wyobrazni
my jego juz kochamy tak
jak poprzedniego a Wiorka brata blizniaka,ktory odszedł,,
czy mozan nie plakac?.
Wszyscy zgodnie odpisza na psiaki 1% podatku i sa oczarowani
bedą fotki i onfo
a Wam moi drodzy
Batdzo ,bardzo dziekuje i nastepnym razem wstane o 3 rano aby tylko psa wytransportowac z michelle do innego miasta
ale do ludzi ktorzy bedą kochac i szanowac.....
Jezeli jestem cos winna-kasa za bilety czy paliwo prosze o konto na pv.....
Szczescie ze Was wszystkich znam...chociaz tylko po nickach...
dzieki Justys za zmiane tytułu
dzieki Bjuta
Bela
Dziska
.....zapomniałam
ale wiem ze Regina...dziekuje kogo nie wymienila i Panu Michałowi i Pani Izabelli....:)

Posted

nic mi nie jestes winna ale jak juz tak bardzo chcesz,wpłac na Lampo....ciesze się ,że się przydałam,ze mogłam pomóc i choc w małej częsci spłacić dług wobec tych,którzy pomogli mi w adopcji Icka...jest,jest....ech brak słow....przeeekoooochaaany

Posted

Wióreczek wreszcie ma swój domek! Na prawdę się chlipać chce ze szczęścia:oops::placz:
Ale akcja transportowa:crazyeye::loveu::multi: Dziękujemy i gratulacje dla giselle i cioteczek transportujących oraz każdemu kto tu pomagał i wspierał Wiórka dobra myślą:loveu:

Wiórek już w domu:multi::multi::multi::multi:

Posted

UKŁADA SIE SUUUPER..KOCHAJ JEGO BO WYMARZONY
fotki i info co jakis czas beda bo Pan Michał jezdzi do siostry na weekendy...
napisze ale jestem szczesliwa:)
a Jeleniej nie znam nikogo:(