Tuuli Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Minął już tydzień od podróży Wiórka do domku, ale dorzucę parę fotek jako dopełnienie relacji;) No to ruszamy z Katowic w dalszą drogę... Jest bilecik dla psiaka, to i miejsce się należy:cool1: Podróż nie była dla Wiórka zbyt stresująca :D Wiórek był zmęczony, ale chwilami trzeba było trochę rozprostować kostki, więc... przesiadka na drugie siedzenie:lol: Ale jednak tu najlepiej:mdrmed: Pierwsze spotkanie z Państwem - zjawiła się cała rodzinka, z Pani szybko chwyciła Wiórka na ręce:loveu: Nowa rodzinka Wiórka sprawiła bardzo pozytywne wrażenie, mili i uprzejmi ludzie, myslę, że Wiórek trafił bardzo bardzo dobrze. A i samego Wiórka chciałam pochwalić - niesamowicie grzeczny i wspaniały z niego psiak, uwielbiający przytulanie, bardzo ufny, współpasażerowie uwierzyć nie mogli, że to nie mój pies i równiez byli pod jego urokiem:razz: Yolka8477 jak powiedziała, tak zrobiła - szepnęła Wióreczkowi parę słów na szczęście:loveu: (na osobności;)), a to zawsze działa:cool3:. Również czekam na wieści z nowego domku:multi: [SIZE="1"]ps. Bjuta, oj chyba raczej nie:lol: Quote
bela51 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Historia Wiorka i ta smutna i ta ze szczęsliwym finałem, zawsze wyciska mi łzy z oczu. :-( Sliczny, kochany psiaczek.:loveu: Czekamy na zdjęcia pod choinką.:lol: Quote
giselle4 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Bez Was wszystkich ....to niemozliwe by bylo ja zawsze rycze tez....ale jestem szczesliwa:loveu: mały bezdomny ,glodny,przeganiany a taki kochany i ufny....:) Quote
kizimizi Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 dziewczyny czy znacie jakiś dobry hotelik albo tymczas w dolnośląskim? chodzi o taki dt, który będzie z psem pracował bo psina ma oznaki depresji. Prosze o pomoc dla Hope potrzebne deklaracje i info o takim dt. http://www.dogomania.pl/threads/174165-Hope-juA-straciA-a-nadziejAE-rozpoczynamy-walkAE-o-psie-A-ycie Quote
giselle4 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Wioroslam kłania sie pieknie i jeszcze raz dziekuej cioteczkom za zycie:) chwilka nostaligii czekam na Wigilie tak zas mieszkam warto było tak dlugo czekac......jestem kochany:) Quote
wellington Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 kizimizi napisał(a):dziewczyny czy znacie jakiś dobry hotelik albo tymczas w dolnośląskim? chodzi o taki dt, który będzie z psem pracował bo psina ma oznaki depresji. Prosze o pomoc dla Hope potrzebne deklaracje i info o takim dt. http://www.dogomania.pl/threads/174165-Hope-juA-straciA-a-nadziejAE-rozpoczynamy-walkAE-o-psie-A-ycie Nie koniecznie Dolny, ale jednak Slask : http://www.szkoladlapsow.com/index.p...tpage&Itemid=3 http://www.dogomania.pl/threads/1385...reszta-styczen Quote
Bjuta Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Wiórku, jakie masz eleganckie mieszkanko! Pozazdrościć! Quote
giselle4 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 jest kochany i to jest szczescie dla niego cieszymy sie cioteczki... bedą fotki tez z Sylwestra:) Quote
bela51 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Alez fajnie oglada sie takie fotki ! :lol: Groszku -Wiórosławie , nareszcie jesteś szczesliwy:lol: Quote
Ewelina.w38 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Cieszę, sie ze Wiórkowi sie uklada. Jak sobie go na tej podusi pod domem przypomnę to mi sie az łezka w oku kręci Quote
wellington Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 A jaka poduszeczke Wiorek ma w nowym domu ? Czy ma moze cala kanape dla siebie ? Quote
giselle4 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 powiem po Sywestrze,poprosze o fotki w jego posłanku....:) Quote
fiorsteinbock Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Odwiedzam watek Wioroslawa a tu takie relacje i fotki! Pieknie! A jeszcze niedawno marzl u Gisellki pod blokiem...qrde, Gisellko ale teraz ma Wioroslaw warunki, pozazdrosic :)) Widac, ze chlopak szczesliwy! Quote
justynavege Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 wreszcie udało mi się wgryźć na dogo :) z pracy hy hy hy ;) warto było czekać Wiórosławie :)) buziaki dla wszystkich pomagających :) Quote
wellington Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='giselle4']powiem po Sywestrze,poprosze o fotki w jego posłanku....:)[/QUOTE] Koniecznie :) Musimy widziec w jakich warunkach Wiorek odpoczywa i sni :) Quote
giselle4 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 poprosze o fotki...poprosze:) Edytko,Justynko nooo nareszcie jestescie:) Quote
fiorsteinbock Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Grazynko, ja sie obijam dniami calymi, na szczescie WY dzialacie i pomagacie! Wiorek ma domek i nowe zycie dzieki Waszym dzialaniom...chyle czola! Quote
giselle4 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Przestan.....moze sie chwilowo obijasz ale nadal działasz..nie gadaj glupot Malutka,wracaj chociaz na kilka chwil ,napisz cos i to jzu wystarczy i dziekuejmy za grosik na nasze bidy .. Teraz kolej na Dobisia i Czeske..... Quote
giselle4 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 WIOREK KOLĘDUJE Wiorek czeka na prezenty Wiorek czyta wszystkie wpisy na dogo Quote
giselle4 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Wiorek ma swoje posłanko w pokoju dziecinnym ale kocyki porozkładane po całym domku i wolno jemu wszedzie odpoczywac...gdzie chce:) Quote
fiorsteinbock Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Wiórku...sama bym chciala takie poduszeczki :P Szczesciarzu!!! Jestem wciaz w pozytywnym szoku, nie dawno spal pod chmurka a teraz...jak Lord! :) Wysylamy podziekowania w strone nowego domu! Quote
wellington Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 giselle4 napisał(a):Wiorek czyta wszystkie wpisy na dogo Wspaniale ! To moze bedzie do nas regularnie pisal ....? Przeslodka z niego psina :) A jak sie zachowuje w domu ? Nie psoci ? Nie ujada ? Apetyt ma ? I jak z czystoscia ? Quote
giselle4 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 ciociu,on jest bardzo pozytywnie zakreconym psem mimo ze mieszkał jak......smiec:( wszystko w lot chwyta. Ja byl u mnie pare godzin to radosnie szczekal pod drzwiami bo chciał siiii on trzyma czystosc.Ma duzy dom i posesje do biegania nie musi chodzic na smyczy ale czesto chodzi do parku i do lasu jest bardzo grzeczny i kochany i kontynuacją zycia poprzedniego...ktory był identyczny Quote
Recommended Posts