giselle4 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 to juz zbyt daleko na pociag...... zaczynamy od początku bo chyba juz nic nie wymyslimy:( Szkoda bo rodzinka fajna ....ale odległosc Wiorku ,moze gdzies blizej.....na Swieta musisz miec chate bo kolędy gdzie bedziesz spiewał...? Quote
bela51 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Giselle, odetkaj sobie skrzynke, bo nie mogłam wysłać wiadomości. miałam to napisac na PW Tak mi żal tego Wiórka, ze dosłownie aż boli.:-( Nie napisałaś mi, czy transport ma byc gratisowy, czy macie jakies fundusze na paliwo? Myslałam, o jurmar, który jest z Tarnowa i niejednokrotnie pomagał w transporcie psów. Możnaby do niego napisac i może zabrałby Wiorka z Katowic do Stalowej Woli. Ale musze wiedziec, jak sprawa wygląda z finansami. Niewykluczone, że pojechałby za jakieś symboliczny zwrot., bo naszego Borysa wiozł do Warszawy za darmo. Szkoda, żeby taki dobry dom dla psiaka sie zmarnował. A gdzie ta bida teraz jest??? Quote
giselle4 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 jest w Dzierzoniowie kobieto pisz [ja mam do 6 brak netu-kafejka tylko] niech napisze ile zechce za transport Dzierzoniow-Stalowa Wola Wroclaw-Rzeszow itd kase zdobede,zrobie bazarek,pozycze,wykopie,cos sprzedam..... Prosze pogadajcie...... Wrobelek by pojechal ale nie mam sumienia...ludzie ,to dwie doby musi stracic....a to jeszcze dziecko a o klopoty latwo....... prosze jeszcze raz piszcie po znajomych.....za ile i w ten weekend.... please:) Quote
bela51 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Napisałam, ale nie ma go na razie na dogo. Dziewczyny od Borysa powinny miec jego telefon, jakby sie nie odezwal. Quote
jurmar98 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Jestem.Trochę za późno przeczytałem wiadomość.Sobotę mam już zajętą,część niedzieli też.Trasa długa,bo jeśli z Katowic ,to ponad 500 km.Raczej nie dałbym rady czasowo.Zastanowiłbym się nad trasą Kraków -Stalowa Wola jeśli ktoś mógłby go dowieźć przed południem.Za transport nigdy nie biorę pieniędzy,ale miałem ten miesiąc dość cieżki z "psimi" wydatkami (plus Święta Mikołaje itd.),więc zrobiłbym tą trasę za połowę kosztów,które zostałyby przelane na konto niewidomego sznaucera Hena.(tel 605 788 694) Quote
wroobelterrorystka Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [quote name='giselle4'] Prosze pogadajcie...... Wrobelek by pojechal ale nie mam sumienia...ludzie ,to dwie doby musi stracic....a to jeszcze dziecko a o klopoty latwo....... prosze jeszcze raz piszcie po znajomych.....za ile i w ten weekend.... please:) to, że jestem młoda nie znaczy, że nie moge pojechać, bez przesadyzmu :) Quote
jurmar98 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 A jak wróbelek tak się rwie do jazdy to niech pociągiem dostarczy go do Tarnowa. Quote
Bjuta Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 To możliwa jest też taka opcja - zapytajcie KAKO80, czy jej TZ oprócz psa, wziąłby też dziewczynę, Przyjedziecie autem do Katowic - tu Was przenocujemy i z rana PKP do Tarnowa? Quote
giselle4 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Olu,decyzja nalezy do Ciebie nie gniewaj sie ja to taka mamuska jestem i wszystkiego sie boje .... Quote
wroobelterrorystka Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 tylko, że ten weekend odpada.. Quote
Bjuta Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Wznawiam allegro, znowu wyróżnione. Może ktoś bliżej się znajdzie? Quote
jurmar98 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 jutro wioza pieska z Rzeszowa do Wroclawia,czy mogliby zabrac z powrotem Wiorka .Jest na transportowym. Quote
Bjuta Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 To genialnie! Gisello! Czy brat pani może podejchać te 70 km? Obiecywali, że do 100 km podjadą... Quote
giselle4 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 ok ,juz telefonuje ....o kurcze ale mi sie by pofarciło:) Quote
giselle4 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 juz ,wszystko suuuper Pan moz edojechac jutro tylko musimy teraz uzgodnic o ktorej z Wrocławia? bo musze jego zawiezc.....i w jakim miejscu i ogolnie reszta....wszystko..... Quote
giselle4 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 ile za transport,o ktorej w Rzeszowie chyab nie bede mogla spac Quote
Bjuta Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Tu jest link do tego transportowego wątku. http://www.dogomania.pl/threads/174764-RZESZA-W-WAA-BRZYCH-lub-WROCA-AW-Szukamy-transportu-dla-niewidomego-staruszka?p=13636083#post13636083 Teraz tylko problem, czy Czerda zajrzy na wątek :roll: i czy zgodzi się na towarzystwo Wióra... Quote
bela51 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Czerda jest on line. Szukajmy jej na dogo ! Quote
Bjuta Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 bela51 napisał(a):Czerda jest on line. Szukajmy jej na dogo ! Teraz dopiero widzę, że to jest też transport łączony - trzeba pytać więcej osób - Tuuli i innych. A ja wychodzę... Dziewczyny, pilnujcie! A nóż się uda?!!! Quote
czerda Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 chętnie pomogę ale nie nbardzo wiem o co chodzi -znaczy wiem że o transport , ale nie jade do rzeszowa , skąd takie informacje w przyszłą sobote lub niedzielę mogę pomóc w transporcie z Katowic lub Wisły do Wwia jutro w bliższych okolicach Wwia m nawet nie zdążyłam przeczytać wątku bo chciałam szybko odpowiedzieć dajcie znać może jeszcze coś moge pomyślec Quote
Bjuta Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Na wątku staruszków jest więcej szczegółów - http://www.dogomania.pl/threads/128253-Zaopiekuj-siAE-mnAE-pA-ki-jeszcze-czas-Schroniskowi-SENIORZY-z-Rzeszowa/page101 (niestety b. długo mi zajęło odszukanie go), zdaje się, że Tuuli jedzie pociągiem Katowice-Rzeszów... Kurczę, to jest już mocno skomplikowane... Quote
Recommended Posts