Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to juz zbyt daleko na pociag......
zaczynamy od początku
bo chyba juz nic nie wymyslimy:(
Szkoda bo rodzinka fajna ....ale odległosc
Wiorku ,moze gdzies blizej.....na Swieta musisz miec chate
bo kolędy gdzie bedziesz spiewał...?

• Replies 530
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Giselle, odetkaj sobie skrzynke, bo nie mogłam wysłać wiadomości. miałam to napisac na PW
Tak mi żal tego Wiórka, ze dosłownie aż boli.:-( Nie napisałaś mi, czy transport ma byc gratisowy, czy macie jakies fundusze na paliwo? Myslałam, o jurmar, który jest z Tarnowa i niejednokrotnie pomagał w transporcie psów. Możnaby do niego napisac i może zabrałby Wiorka z Katowic do Stalowej Woli. Ale musze wiedziec, jak sprawa wygląda z finansami. Niewykluczone, że pojechałby za jakieś symboliczny zwrot., bo naszego Borysa wiozł do Warszawy za darmo. Szkoda, żeby taki dobry dom dla psiaka sie zmarnował. A gdzie ta bida teraz jest???

Posted

jest w Dzierzoniowie
kobieto pisz [ja mam do 6 brak netu-kafejka tylko]
niech napisze ile zechce za transport
Dzierzoniow-Stalowa Wola
Wroclaw-Rzeszow itd
kase zdobede,zrobie bazarek,pozycze,wykopie,cos sprzedam.....
Prosze pogadajcie......
Wrobelek by pojechal ale nie mam sumienia...ludzie ,to dwie doby musi stracic....a to jeszcze dziecko
a o klopoty latwo.......
prosze jeszcze raz
piszcie po znajomych.....za ile i w ten weekend....
please:)

Posted

Jestem.Trochę za późno przeczytałem wiadomość.Sobotę mam już zajętą,część niedzieli też.Trasa długa,bo jeśli z Katowic ,to ponad 500 km.Raczej nie dałbym rady czasowo.Zastanowiłbym się nad trasą Kraków -Stalowa Wola jeśli ktoś mógłby go dowieźć przed południem.Za transport nigdy nie biorę pieniędzy,ale miałem ten miesiąc dość cieżki z "psimi" wydatkami (plus Święta Mikołaje itd.),więc zrobiłbym tą trasę za połowę kosztów,które zostałyby przelane na konto niewidomego sznaucera Hena.(tel 605 788 694)

Posted

[quote name='giselle4']
Prosze pogadajcie......
Wrobelek by pojechal ale nie mam sumienia...ludzie ,to dwie doby musi stracic....a to jeszcze dziecko
a o klopoty latwo.......
prosze jeszcze raz
piszcie po znajomych.....za ile i w ten weekend....
please:)

to, że jestem młoda nie znaczy, że nie moge pojechać, bez przesadyzmu :)

Posted

To możliwa jest też taka opcja - zapytajcie KAKO80, czy jej TZ oprócz psa, wziąłby też dziewczynę, Przyjedziecie autem do Katowic - tu Was przenocujemy i z rana PKP do Tarnowa?

Posted

bela51 napisał(a):
Czerda jest on line. Szukajmy jej na dogo !

Teraz dopiero widzę, że to jest też transport łączony - trzeba pytać więcej osób - Tuuli i innych. A ja wychodzę... Dziewczyny, pilnujcie! A nóż się uda?!!!

Posted

chętnie pomogę ale nie nbardzo wiem o co chodzi -znaczy wiem że o transport , ale nie jade do rzeszowa , skąd takie informacje
w przyszłą sobote lub niedzielę mogę pomóc w transporcie z Katowic lub Wisły do Wwia
jutro w bliższych okolicach Wwia
m
nawet nie zdążyłam przeczytać wątku bo chciałam szybko odpowiedzieć
dajcie znać może jeszcze coś moge pomyślec