Bjuta Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 czerda napisał(a):chętnie pomogę ale nie nbardzo wiem o co chodzi -znaczy wiem że o transport , ale nie jade do rzeszowa , skąd takie informacje w przyszłą sobote lub niedzielę mogę pomóc w transporcie z Katowic lub Wisły do Wwia jutro w bliższych okolicach Wwia m nawet nie zdążyłam przeczytać wątku bo chciałam szybko odpowiedzieć dajcie znać może jeszcze coś moge pomyślec Tak, namieszałyśmy - chodzi nam o podpięcie się do transportu Icka w drugą stronę... Quote
Bjuta Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Napisałam PW do Tuli, Gisello, a kiedy jedzie TZ Kako80 do Katowic? Matko, muszę wychodzić! Quote
bela51 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='Bjuta']Tak, namieszałyśmy - chodzi nam o podpięcie się do transportu Icka w drugą stronę... Napisala do mnie ewatr Wiem ze jutro jedzie od nas Tuuli z Rzeszowa do Katowic pociagiem razem z niewidomym Ickiem... Mysle ze napisz bezposrednio do niej powinna sie chyba jeszcze pojawic na dogo ...nie mam niestety do niej telefonu ... Jesli to transport samochodowo-kolejowy, to chyba bedzie trudno... Quote
Bjuta Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Przy tak działającym dogo, w ogóle nic się nie uda!!!! Quote
mari23 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Bjuta napisał(a):Przy tak działającym dogo, w ogóle nic się nie uda!!!! czy nie ma jakiegoś "sposobu" na te problemy? mam nadzieję, że z Wioreczkiem się uda, i z dogomanią też ! Quote
Tuuli Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Witam! Przeczytałam wiadomość, po czym... dogomania padła i od ponad godziny próbuję tu ponownie wejść... Zgadza się, jutro jadę z Icusiem do Katowic, więc oczywiście z wielką chęcią przejmę Wiórka. Tylko czy miałybyście transport do Katowic? Ja planuję powrót do Rzeszowa pociągiem o 13:30. Skąd dokładnie jest Pan, który ma zabrać psiaka? Jak rozumiem, to przyszły właściciel?;) (wszystko wolno działa, więc daruje sobie przeglądanie całego wątku w celu uzyskania powyższych informacji:)) ps. w razie dalszych problemów z forum, piszcie na [email protected] Quote
Bjuta Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Tuuli Kochana! Więc człowiek jest ze Stalowej Woli, ale podjedzie do Rzeszowa, więc teraz tylko pytanie, czy ktoś z Wrocławia dostarczy Wióra... Tuuli - wymieńmy się proszę nr telef., bo gdyby nam się udało Wióra do Katowic wypchnąć, to ja Ci go będę dostarczała na dworzec. Wysłałam Ci już mój nr tel na mail. Cholerka nie mogę znaleźć telefonu Gissele.. Quote
Dziśka Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 słuchajcie,przeciez ja jutro jade do Katowic,wrocław co prawda mijam bokiem,ale jesli podrzucice mi psiaka na A4 gdzies w okolicach bielan ,bo tam bede zjezdzała na autostrade to wezmę psa ze soba do Katowic Quote
Bjuta Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Bardzo, bardzo dziękujemy!!!!! Która to miałaby być godzina? SŁUCHAJCIE TO SIĘ MOŻE UDAĆ!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
bela51 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Chyba zaczne sie modlic, żeby temu Wiórkowi wreszcie sie udało. Ale ktory Bog wysłucha niedowiarka? Quote
Dziśka Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 kazdy bo Bóg słucha własnie niedowiarków,w sumie wyszło tak,ze nie do Wrocka ale do świdnicy,dziewczyna bedzie miala tylko 20 km z dzierzoniowa a ja jade przez swidnice ,bedziemy na mc donaldzie okolo 7-7.30 więc stawajcie na uszach i dawajcie wiórka,dowioze go do katowic Quote
Bjuta Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Akcję wznowię bladym świtem... Matko, gdyby to dogo dzisiaj tak nie szwankowało, Wiór miałby jutro podróż życia - a tak, to szanse, że Grażynka się o świcie wyrobi - są niestety niewielkie. No nic. Może się jednak uda? Quote
giselle4 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 WSTAŁAM blagam o na godzine 8 rano nie dam rady ludzie ja musze jego odebrac i dowiezc...ale nie mowie ze sie nie uda zaraz zaczynam działac.... kobiety jestecie wielkie a ja spioch sorry caly dzien w schronie,pozniej jestem padnięta Quote
Bjuta Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 bela51 napisał(a):Chyba zaczne sie modlic, żeby temu Wiórkowi wreszcie sie udało. Ale ktory Bog wysłucha niedowiarka? Hm... Dowód na istnienie Boga, zwinął się w kłębuszek i jedzie do Katowic...;) Quote
bela51 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Bjuta, czy jesteś tego pewna? Bo z wypowiedzi giselle, nia miałam 100% pewności ??????? Quote
Bjuta Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Operacja wrzucenia Wiórka do auta Dziśki zakończyła się pełnym sukcesem o 8.20... Gisell wstała dziś o 4 rano... Quote
giselle4 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Bela,kochanie jedzie jedzie.... Pan Michał juz czeka domek juz czeka.....dojedzie i kolędy zaspiewa na Swieta Quote
giselle4 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 hihihi przez 10minut stalysmy o obu stronach Tesco i gadalysmy przez telefon czy jestesmy przy tym samym Tesco..... Z Wiorkiem poleciałam jeszcze na siku powiedziałam ze nic nie jadl jeszcze ale dostał w pojemniku po lodach i cały woreczek karmy,butelke dody i 2 reczniki w razie wpadki...bo Tami to zarobila cała kanape tylna i zwymiotowała do kieszeni na drzwiach tak sprytna, mam nadzieje ze Wiorosłam bedzie grzeczny dajcie tylko jemu cos do pyszczka i wody i stancie na siku...please Quote
bela51 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Nie wyobrazacie sobie, jak bardzo sie ciesze. Oby był szczesliwy w tym nowym domku i zeby go mocno, mocno kochali. Quote
Bjuta Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='jurmar98']jutro wioza pieska z Rzeszowa do Wroclawia,czy mogliby zabrac z powrotem Wiorka .Jest na transportowym. Kochany jesteś, że nam dałeś znać!!! Tuuli jest świetna! Wiórek wskoczył jej na ręce i nie chciał zejść, więc ma teraz 4 godziny miziania w pociągu. Wiórek dojedzie do Rzeszowa o 18 i tam ma przejąć go pan Michał (brat pani, do której Wiór jedzie). Chciałam koniecznie zrobić wspólne zdjęcie Heksy i Wióra, ale nie chcieli pozować. Na tej fotce Heksa jest bliżej obiektywu. A tu ze wspaniałymi włosami Tuuli (tata uważa, że Tuuli wygląda jak Penelope Cruz - coś w tym jest!) Quote
Yolka8477 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Dostałam SMS-sa od Tuuli. " Wiórek jest grzeczny, wskakuje na kolana, odstawia figury, że pasażerowie się śmieją :-) No cóż, jedzie do swojego domku, do swojej Pani, więc jest zadowolony. Skończyła się jego tułaczka, dziś zaczyna nowe życie, z Nową Rodziną, z miłością, ciepełkiem i pełną michą. Złożę Mu swoje życzenia, prosto do uszka, bo dziś będę widzieć się z Nim w Rzeszowie. Quote
Bjuta Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Bardzo się cieszę i gorąco pozdrawiam! Wiórek-Groszek jest bezproblemowy i bardzo, bardzo kochany! Tutaj na fotce z Ickiem, z którym pojechał "na wymianę". Quote
giselle4 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 i sie zryczalam glupia baba ale jest suuuper a WIOREK TAKI JEST CHETNY DO ZABAWY,PRZYTULANIA Quote
Recommended Posts