azzie5 Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 Beata super.:) wczoraj była transmisja późno, bo o 22.15, dziś będzie powtórka o 17.10 i chyba jeszcze w tą niedzielę o 8.45 Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 I jak wypadłyście ? Pewnie dobrze bo sunia jest przeurocza :)) Quote
azzie5 Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 trochę głowę odwróciła w jednym momencie, ale chyba ujdzie.;) Ale nie powiedzieli, że ona jest w schronisku już od 8 lat, chociaż podawałam.:roll: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Azzie, Chrupek powiem Wam w zaufaniu, że dawno nie widziałam tak zadowolonego psa. Ta suczka emanuje ciepłem , powinna trafić do kogos w depresji - przez dwa dni odmieniłaby cały świat. Zal jej w schronie. Quote
azzie5 Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 z Wotu nikt nie zadzwonił. szukamy innych sposobów na dom Quote
nika27 Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Dlaczego nikt tek kochenej psiunki nie chce?CZy ludzie są jacyś slepi czy co!!! Quote
azzie5 Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 Diana dzisiaj opuściła boks i biegała po terenie schroniska, zachowywała się super, nic dziwnego, w końcu taki właśnie ma charakter. Została też odwiedzona przez ciocię agat21 i ciocię Agę. :multi: Quote
nika27 Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 a czy Dianka jest agresywna w stosunku do innych suk? Quote
azzie5 Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 absolutnie nie - Diana bardzo lubi wszystkie psy i suki.:) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Diana mimo tego iż tyle lat jest w schronisku kocha wszystkich i wszystko - to jest najwspanialsza sunia na depresje, na poprawę humoru i na całe życie. Quote
nika27 Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Pytam tak..poniewaz za jakiś czas będę brać Piracika z Rudy Sląskiej{jego wątek jest na dogomanii}i będę chciala rownież wziąc jeszcze jedego biedulka ze schroniska.Mam dwoch faworytow ,jedną jest własnie Dianka .Obecnie jestem wlascicielką dwoch suk-dobermanki i mastifki tybetanskiej.Jestem w trakcie wykanczania domu i muszę jeszcze ogrodzic działkę.Jak to wszystko zrobię wtedy dopiero będę mogła wziąc te biedaki,ale to niestety jeszcze trochę potrwa. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Dianka zasługuje na wspaniałą starość - jest super sunia z olbrzymią ilością zyciowego optymizmu , który by sie przydal wiekszości :) Quote
nika27 Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 mam nadzieję,ze prace potrwają szybko i,ze będę mogła zabrać Piracika i Diankę do domu.Czy ona jest w schronisku w milanowku?Czy mozna by ją bylo odwiedzić ,zapoznac się z nią wczesniej?:lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Niko skonsultuj się z Azzie , myślę, że nie bedzie problemu i sprawisz ogromną przyjemność Judycie :) Quote
azzie5 Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 Nika, byłoby wspaniale! Dianą nie interesował się nikt przez całe jej życie.... Sunia jest w schronisku w Milanówku, możesz ją odwiedzić w każdej chwili, poznać ją, możemy zabrać ją na spacer itd. Napewno nie będzie problemów w kontaktach z innymi psami, Diana uwielbia wszystkie psiaki i ogólnie jest bardzo towarzyska.:) Quote
nika27 Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Azzie....więc tak jesli chodzi o przyjazd to będę mogła najwczesniej w pierwszy weekend po swiętach,wczesniej kurcze nie mogę bo mam jeszcze niestety sesję zimową niezaliczoną i mama trochę choruje,ale po swiętach to juz będę mogła Diankę regularnie odwiedzać i na spacerki będziemy chodziły wiec zapozna się z nami!!!Jezeli mozesz daj mi namiary na to schronisko{chodzi mi o adres to wyślę dla Dianki paczkę:lol: } Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Widzisz Azzie - zawsze trzeba wierzyć , że się uda :) Cieszę się ogromnie , tej suni sie zdecydowanie taka radość należy . Quote
azzie5 Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 Nika - super, czekamy na Twój przyjazd i zapraszamy do schroniska!:multi: adres schroniska to 05-822 Milanówek ul. Brwinowska 48 najlepiej dopisz na paczce 'dla Diany z boksu nr 23 z II części schroniska' lub coś w tym rodzaju, żeby była jasność dla kogo to.:) Diana napewno bardzo się ucieszy. Quote
nika27 Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 ok...postaram się jak najszybciej wysłać paczkę!:lol: Quote
nika27 Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Co tam u Dianki?Paczkę postaram się w czwartek wysłać!!!!:lol: Quote
Recommended Posts