Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 548
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

szukamy domu, wystawiam allegro.

Diana od pewnego czasu ma nowego towarzysza w boksie - psa Fenka od mojej Kły, która pojechała do domku. Teraz tym dwojgu samotnym starym psom razem lepiej i raźniej.

Posted

dzisiaj Diana zmieniła boks z nr 23 na 46, ponieważ przebywająca w nim sunia po 12 latach schroniska odeszła za TM. Boks jest bardzo duży, za towarzysza ma teraz Doggiego (w schronisku od 11 lat:roll:), jest jej tam dobrze, ale wciąż brakuje najważniejszego - własnego pana...

Posted

Ta skromniutka Księżniczka przypomina się po ciuchutku. A ja po ciuchutku mam nadzieję, że Jej życie odmieni się, Ona na to bardzo zasługuje. Dianka potrzebuje, kochającego opiekuna, który ją przygarnie na dobre i na złe. Kto Ją pokocha i weźmie do siebie????

Posted

wiem, że zamieszczam tutaj za mało zdjęć Diany, jednak zrobienie dobrej fotki przy tak ruchliwym cielsku i gotowości do zalizania jest nie lada sztuką - jednak dzisiaj udało mi się cyknąć parę ujęć.;-) Już wkrótce nowe zdjącia.

Posted

dzisiaj Diana na powitanie zaczęła się tarzać brzuchem do góry - tego jeszcze nie robiła

na allegro mamy niestety niewielką oglądalność...

dobrze jej na nowym wybiegu - rośnie tam mały sad gruszek, gruchy akurat teraz spadają i psiaki je zjadają, szczególnie Doggi.:razz: Psiakowy gruszkowy gaj.
Wołamy do przyszłego właściciela, który gdzieś tam jest na świecie: przyjdź!