Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w wątku Karo było napisane

zuziaM napisał(a):
Diana ma swoj watek i to szczesliwie zakonczony, bo pod koniec lata wezmie ja do pieknego nowego domu - nika27 :lol: !

rozumiem, że to nieaktualne ?

• Replies 548
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oczywiście że ucałowałam.;) I do lasu zabrałam pokazać jesień, aż się Dianka z zadowolenia wytarzała w trawie.
Czas najwyższy na ciepły dom, ja też już nie mam narazie pomysłów, ale nie poddamy się, bo ona wierzy, że któregoś razu wyjdzie ze schroniska już nie tylko na spacer, ale na zawsze.

Posted

azzie5 napisał(a):
oczywiście że ucałowałam.;) I do lasu zabrałam pokazać jesień, aż się Dianka z zadowolenia wytarzała w trawie.
Czas najwyższy na ciepły dom, ja też już nie mam narazie pomysłów, ale nie poddamy się, bo ona wierzy, że któregoś razu wyjdzie ze schroniska już nie tylko na spacer, ale na zawsze.

Azzie, tak będzie, jak piszesz! Ty masz zawsze dobre przeczucia i dobrą rękę do domków.

Posted

czy zdąży...
z ogłoszeń nie mam kompletnie żadnego odzewu
W piątek wszystkie psy dostały słomę do bud, Diana kokosi się wesoło w tej słomie, bo już zimno na dworze, szczególnie dzisiaj. Sunia pozdrawia wszystkich pamiętających o niej.

Posted

ona tak bardzo by tego chciała...
niektóre psy, które spędziły podobną co Diana, a często nawet większą ilość lat w schronisku, to smutne - obojętnieją, wyglądają jakby już tylko chciały odejść... ona ma mnóstwo sił i chęci do życia - szczęśliwego życia we własnym domu, czy to się spełni...

Posted

Przedwczoraj z "mojego" schronu został wyadoptowany ślepy na jedno oko i głuchy pies - od 12 lat w schronisku :placz: :placz: :placz: :placz: Myślałyśmy, że dokona żywota wbity w najdalszy kąt schroniska :-(

Takie cuda się zdarzają i życzę tego z całego serca Dianie!