Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tanitka napisał(a):
Ata na moje oko, sądząc tylko po siwiźnie na mordce nie powiedzialabym, że on ma 10 lat, myślę że może mieć 6 lat.:roll:

wszystko możliwe .....
ten psiak, ma stare blizny na łebku:roll:

Posted

znajoma prowadzaca przytulisko dla kotow dala mi telefon do pana chcacego oddac rasowego wyzla-powod mieszka ze starszymi rodzicami w bloku/piaseczno kolo w-wy/ ktorzy nie maja sily z nim wychodzic wobec tego wypuszczja go samego-pies biega luzem sam po miescie,byl juz zabierany przez policje.zdjecia nie mam jeszcze.czy jest jakas szansa gdzies dla niego-facet chce go oddac za darmo mysliwym-watpie czy wezma takiego staruszka

Posted

może powiedz temu panu, że znalezienie dla niego domu będzie bardzo trudne i może potrwać długo. On nie może wziąć psa od rodziców?, 9 letni pies to nie huragan przecież, ehhh..........żaden myśliwy go nie weźmie:shake:, postaraj się o zdjęcia....

Posted

Młody pies w typie wyżła, prawdopodobnie wyrzucony z samochodu, przebywa w schronisku w Gaju. Łagodny, uwielbia towarzystwo ludzi.
Imię: Forest

Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Gaju
63-100 Śrem

Kontakt:
Kajetan 602-751-299
Paula 603-653-128

kontakt e-mailowy:
[email protected]

Poniedziałek-piątek
10:00-16:00
Sobota
10:00-15:00
Niedziela
10:00-13:00

Posted

Nasz wyżełkowaty Leonek znalazł juz swój domek :loveu:
Zrobiłam ostatnio nowe ogłoszenia i jest spory odzew. Może będe przekierowywać potencjalnych chętnych do innych, którzy maja wyżełki do adopcji. Tylko poprosiłabym o jakis kontakt :cool3:

• 2 weeks later...
Posted

leni356 napisał(a):
Młody pies w typie wyżła, prawdopodobnie wyrzucony z samochodu, przebywa w schronisku w Gaju. Łagodny, uwielbia towarzystwo ludzi.
Imię: Forest

Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Gaju
63-100 Śrem

Kontakt:
Kajetan 602-751-299
Paula 603-653-128

kontakt e-mailowy:
[email protected]

Poniedziałek-piątek
10:00-16:00
Sobota
10:00-15:00
Niedziela
10:00-13:00

GALERIA ZDJĘĆ FORESTA
Picasa Web Albums - Dominika - Forest

Posted

Nic, tylko sobie w kolano strzelić (jak tu gdzieś padło na forum).Tanitko, rozmawiałam dziś z kierownikiem z Nowodworu; jutro tam jadę.Nadmienił, że ma młodą wyżełkę.:-(:-(:-(
Kochana, a czy jest możliwość powieszenia ogłoszeń w miejscowym Związku Myśliwych ... Myśliwstwa Polskiego ... (czy jak to tam się nazywa)?

Posted

[quote name='matrioszka2']Jest tak apetycznie czekoladowa.Spokojniutka.Cichutka.Ktoś będzie miał z niej pociechę.
KTO CHCE MIEĆ Z NIEJ POCIECHĘ ?
Od dziś pod troskliwą opieką u tanitki.
Dziękuję . Mam nadzieję, że wszystkie wspaniałe psy z tego watku znajdą domy , na jakie w pełni zasługują.