emakoch Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 parolek.jpg | emakoch | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl parol.jpg | emakoch | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl Quote
tanitka Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 ewakoch, w jakim on jest wieku i może do siebie jakiś kontakt podaj może być na prw, podeślę go do Pana ktory szuka wyżla do adopcji, a nóż sie mu spodoba. Quote
emakoch Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Wyżeł - Parol ( nazwalismy go tak, bo znaleźliśmy go w Parolach :)) wg weterynarza ma ok. 7 lat. Jest zaszczepiony, odrobaczony i zabezpieczony przeciw pchłom i kleszczom. Chciałabym, żeby znalazł kochający, troskliwy dom, bo jest cudownym psem (pd warunkiem, że nie buczy na Tosiaka... :shake: ) Wykastrowaliśmy oba psy z nadzieją, że jak poziom testosteronu opadnie, to wyżełek przestanie się stroszyć - jednak nie pomgło... obie rasy - tosa i wyżeł otrzebują duzo kontaktu z człowiekiem, więc ten którego kolej jest na siedzenie w osobnym pokoju, jest bardzo nieszczęśliwy... Quote
agata51 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 ata napisał(a):cholibka, a ja myślałam, że Tanitka tu zagląda i mogłaby pomóc......:roll: Tanitka zagląda wszędzie tam, gdzie jest jakiś wyżeł. Ona wyczuwa wyżła na 1000 km. Przecież nie może pomóc wszystkim. Jakie to wygodne: Tanitko, ratuj! I już?! Quote
sylrwia Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 agata51 napisał(a):Tanitka zagląda wszędzie tam, gdzie jest jakiś wyżeł. Ona wyczuwa wyżła na 1000 km. Przecież nie może pomóc wszystkim. Jakie to wygodne: Tanitko, ratuj! I już?! hehe na innym forum przez kilka miesiecy pewna osoba nic nie pisała, tylko sobie czytała i jak pojawiło się hasło, że jest pies "określonej rasy" nagle ludzie zaczeli się rozglądać i pytać "Gdzie jest R... ona mogłaby go wziąść na tymczas". Więc więcej jest takich osób jak tanitka, które się tylko o ratunek woła. Quote
kanna Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 otrzymałam info,że w Olkuszu znowu pojawił się poiner... jak bardzo rasowy nie wiem:shake:.. właściwie to o nim nic nie wiem poza tym że jest... dziś będa w schronie dziewczyny z pro animalsów , będziemy wiedzieć więcej... najgorsze ,że nie wiadomo czy pies jest tam docelowo czy też czeka na transport do innego schronu, może ty być Racibórz, Jastrzębie albo Bielsko-Biała :shake: by go uchronić przed najgorszym potrzebny byłby natychmiastowy tymczas...a u nas całkowite przepełnienie, nawet szpilki nie wsadzisz :shake: Quote
ata Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 niestety nasza wrzesińska wyżełkowa piękność nie zyje :-( (Tanitka powiadomiona...) Quote
tanitka Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 http://www.adoptuj-psa.cba.pl/puma.htm Quote
Panca Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 o matko..a co sie stalo z ta przesliczna wyzelka?moze babeszjoza ja zabila???skoro byla smutna ..wielka szkoda bo miala szanse na DT u Tanitki..to niesprawiedliwe Quote
ata Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Panca napisał(a):o matko..a co sie stalo z ta przesliczna wyzelka?moze babeszjoza ja zabila???skoro byla smutna ..wielka szkoda bo miala szanse na DT u Tanitki..to niesprawiedliwe niewiadomo dlaczego odeszła....rano jeszcze żyła o 13 tej juz nie....:-( Quote
kanna Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 [quote name='kanna']otrzymałam info,że w Olkuszu znowu pojawił się poiner... jak bardzo rasowy nie wiem:shake:.. właściwie to o nim nic nie wiem poza tym że jest... dziś będa w schronie dziewczyny z pro animalsów , będziemy wiedzieć więcej... najgorsze ,że nie wiadomo czy pies jest tam docelowo czy też czeka na transport do innego schronu, może ty być Racibórz, Jastrzębie albo Bielsko-Biała :shake: by go uchronić przed najgorszym potrzebny byłby natychmiastowy tymczas...a u nas całkowite przepełnienie, nawet szpilki nie wsadzisz :shake: przepraszam, że cytuję siebie ale bardzo liczę na Waszą pomoc.. w Olkuszu jest samczyk... roczny , wychudzony straszliwie ...wyżłowaty pomóżcie nam znależć dla niego dt albo stały, prosze także o pomoc w ogłaszaniu... allegro i inne... dzięki sponsorowi :loveu: psiak dziś bedzie przewieziony do hoteliku w Wieliczce po Krakowem, ale mamy pieniążki tylko na miesiąc jego pobytu... dlatego jeśli możecie w jakikolwiek sposób pomóc to baaardzo proszę .dogomania.pl/forum/f28/ofiary-schroniska-zywe-trupy-blagaja-o-pilne-wsparcie-127622/index151.html#post12153235 tu są jego zdjęcia... Quote
kanna Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 tu jest link do poinerowatego http://ww.dogomania.pl/forum/f28/wychudzony-poiner-z-olkusza-prosi-o-pomoc-136071/#post12164217 prosimy o wsparcie miłośników wyżłowatych ... psiak jest urodziwy i mamy nadzieję , że szybko znajdzie dom... jest młody około roku i niezwykle żywiołowy.. psiak jest dla osób aktywnych, w głowie mu tylko bieganie... prosimy o pomoc w ogłaszaniu, w szukaniu domu (najlepiej znającej rasę) i o wsparcie finansowe ... bardzo prosimy... Quote
Panca Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Kanna watek sie nie otwiera wiec pozwole sobie wkleic link prawidlowo http://www.dogomania.pl/forum/f28/wychudzony-pointer-z-olkusza-prosi-o-pomoc-136071/ Quote
kanna Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='Panca']Kanna watek sie nie otwiera wiec pozwole sobie wkleic link prawidlowo http://www.dogomania.pl/forum/f28/wychudzony-pointer-z-olkusza-prosi-o-pomoc-136071/ wielkie dzięki... Quote
Ati Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Wyżeł niemiecki krótkowłosy suczka 6miesięc (620764984) - Aukcje internetowe Allegro Jezeli znajdzie sie osoba zainteresowana adopcja tej suni, to jestem gotowa dac ta kwote na jej wykup. Tanitko to u ciebie- Warszawa :) Quote
Fundacja Medor Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 szczeniak-pieprzIsol łagodny lubi dzieci takie cudo jest w przytulisku w głownie woj łodzkie Przytulisko dla zwierząt w Głownie tel 501420548 Quote
Ati Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 wyzlowaty http://www.dogomania.pl/forum/f28/uwiazany-na-lancuchu-glodzony-pies-odebrany-wlascicielowi-blaga-o-dt-136869/#post12224263 Quote
bombel_2302 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 tym razem schronkso gdynia dwa wyżły niemiecke 6 tygodniowe piesek i suczka koloru ciemny deresz jest to rodzestwo,jezli byli by chetni to psiaki sa do adopcji anjlepiej okolice trojmiata i raczej do domu a nie do mysliwych oczywiscie warunkeima dopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej i zobowiązanie sie do wysterlizowania i wykastrowania psiaków kontak do mnie 505-441-318 zdjecia dodam poznij:) Quote
Fiona.22 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Domku szuka wyżełkowaty Leon...może ktoś zojrzy chłopaka :roll: Leon Wiek: ur ok wrzesień 2007 Płeć: pies- czeka na kastrację Młody wyżełkowaty psiak z kopiowanym ogonem czeka na dom. Leon jest strasznie towarzyskim, przyjaznym psem. Nie wykazuje cienia agrsji w stosunku do ludzi. W kontaktach z innymi psami uległy. sunia z która miesza w domu tymczasowym dosłownie włazi mu na głowe. W stosunku do kotów w transporterze obojetny. Umie chodzic na smyczy. Przesympatyczny młody psiak w typie wyzła, który kilka dni błakał sie po ulicach szuka odpowiedzialnego domu. Kontakt 668 859 676 [email protected] Quote
piechcia15 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 w Pabianickim schronisku pojawiła sie u nas taki sunia wyżła:( została oddana przez właścicieli ponieważ bardzo boi sie zostawać sama i strasznie płakała, dlatego stwierdzili że to powód do pozbycia sie psa:( Nie ma jeszcze roku:( kontakt 692486565 mail: [email protected] Quote
IKA & SONIA Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Na prośbę Kanny zamieszczam fotki suni z Olkuskiego schronu. Sunia przed rokiem: Obecnie: Quote
Recommended Posts