Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani - dzięki Ciapie i Deszczowej w styczniu notka o naszym Białasku ukaże się w piśmie "Mój Pies"! :angel:

To już konkretna szansa na to, że pies trafi wreszcie na człowieka, na którego czeka!

Ciapa, Deszczowa - DZIĘKUJĘ!!!! :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose:

• Replies 257
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Irma , :bigcry: tak bardzo bym chciała,żeby Twoje życzenia sie spełniły.Czytam i płaczę,płaczę, płaczę....Masz tak wielkie serce ,że trudno dobrać słowa,zeby wyrazić wdzięczność za to co robisz.Jak można nazwać kogos kto wyrzeka się swoich zyczeń a tylko prosi o zeby psy miały domy ????
Te które znam , nie wystarczają .....
Tą drogą dzięuję ,że jesteś.

Posted

dziewczyny nie zawstydzajcie mnie :oops:

ja tak po prostu myślę

ibardzo, bardzo wierzę, że Białasek znajdzie dom dla siebie - bo mu sie to od Losu należy

(a dzisiaj moje stadko powiększyło się o czarne kocie nieszczęście)

Posted

Odkąd świat poznał (i dzięki Wam ciągle poznaje) historię Białaska - coś niezwykłego się dzieje - codziennie dostaję maile od ludzi, którzy piszą, że ten magiczny psiak obudził w nich najwrażliwsze uczucia, że chcieliby coś dla niego zrobić, że szukają mu domu, ale pytają też, czy czegoś nie potrzebuje - obróżki, kocyka, jedzonka?

Dzięki temu ten magiczny przedświąteczny czas jest w tym roku dla mnie podwójnie niezwykły - tyle ludzkiego dobra jakiego doświadczam dzięki tej małej, ślepej psinie - nie jestem w stanie ogarnąć - łzy się cisną do oczu...

no nic więcej nie jestem w stanie napisać....

Posted

Eurydyka - dziękuję :Rose: i czekam na ten telefon! :D
nawiązałam też kontakt z Panią, która poznała Białaska przez forum pewnej dużej firmy ubezpieczeniowej :wink: - dzięki innej dogomaniaczce :Rose:

Posted

Marka napisał(a):
Odkąd świat poznał (i dzięki Wam ciągle poznaje) historię Białaska - coś niezwykłego się dzieje - codziennie dostaję maile od ludzi, którzy piszą, że ten magiczny psiak obudził w nich najwrażliwsze uczucia, że chcieliby coś dla niego zrobić, że szukają mu domu, ale pytają też, czy czegoś nie potrzebuje - obróżki, kocyka, jedzonka?

:placz: :x-mas:

Czekam na wieści... CZEKAM!! Oczywiście innych niz pozytywne nie przyjmuę do wiadomości ;)

Pomyślcie, jak spadnie śnieg, to Białasek stopi się z tłem i nikt go nie będzie zauważał... On musi przed świętami znaleźć dom! To jeszcze (albo tylko) ponad tydzień.

Posted

w radio świąteczne piosenki przypominają, że to już tuż, tuż...
i gdzie ten domek dla naszego Białaska?
Mikołaju - nie zawiedź, proszę! :roll:

Posted

Chetnie oddalabym wszystkie prezenty i pieniadze aby psy takie biedne, niewidome jak Bialasek mialy domek. Aby byly szczesliwe, aby mialy swojego pana , ktory by je kochal i ktory by nigdy ich nie zostawil. Ale wiem, ze to Tylko marzenia, a one rzadko sie spelniaja. Bialasku mam nadzieje, ze znajdziesz kochany dom ze swoim czlowiekiem. Mysle o Tobie i tak mi Ciebie zal, jak i wszystkich biednych, czesto bezimiennych, starych i chorych w schronisku, mam dzis taki metny dzien, moj pies bedzie mial druga operacje. Boje sie o niego/ Przesylam Bialaskowi mnostwo ciepelka i wirtualne glaski. Moze mu czegos potrzeba oprocz oczywiscie swojego czlowieka?

Posted

shirrrapeira - dzięki za dobre słowo :calus:

Czy Białasek czegoś potrzebuje poza człowiekiem? No cóż, myślę, że zaraz w drugiej kolejności poczucia bezpieczeństwa...
I ciepła - tak jak wszystkie psiaki zimą...