Marka Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 Kochani - dzięki Ciapie i Deszczowej w styczniu notka o naszym Białasku ukaże się w piśmie "Mój Pies"! :angel: To już konkretna szansa na to, że pies trafi wreszcie na człowieka, na którego czeka! Ciapa, Deszczowa - DZIĘKUJĘ!!!! :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: Quote
Monia70 Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Irma , :bigcry: tak bardzo bym chciała,żeby Twoje życzenia sie spełniły.Czytam i płaczę,płaczę, płaczę....Masz tak wielkie serce ,że trudno dobrać słowa,zeby wyrazić wdzięczność za to co robisz.Jak można nazwać kogos kto wyrzeka się swoich zyczeń a tylko prosi o zeby psy miały domy ???? Te które znam , nie wystarczają ..... Tą drogą dzięuję ,że jesteś. Quote
Monia_ Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Kochany Białasku, nie poddawaj sie dzielny piesku! Quote
Bodziulka Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Nie bez powodu Irmę ktoś nazwał Psim Aniołem ;) Ciapa, Deszczowa :Rose: Quote
irma Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 dziewczyny nie zawstydzajcie mnie :oops: ja tak po prostu myślę ibardzo, bardzo wierzę, że Białasek znajdzie dom dla siebie - bo mu sie to od Losu należy (a dzisiaj moje stadko powiększyło się o czarne kocie nieszczęście) Quote
Monia_ Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Kochany Białasek czeka na milosc i duuuzo ciepla!!! Quote
agat21 Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Maile przechodnie o Białasku rozesłane do wszystkich znajomych... Niedługo psinka w "Moim psie", tyle życzliwych serc bije nadzieją... MUSI SIĘ UDAĆ!!!!!!! Quote
irma Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 [quote name='agat21']Maile przechodnie o Białasku rozesłane do wszystkich znajomych... Niedługo psinka w "Moim psie", tyle życzliwych serc bije nadzieją... MUSI SIĘ UDAĆ!!!!!!! proszę o maila [email protected] Quote
Witokret Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Nie wyobrażam sobie żeby mogło być inaczej !!! Białasek NA PEWNO będzie miał domek :) to tylko kwestia czasu (oby jak najszybciej) Quote
Monia70 Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Wiara czyniu cuda.Trzeba myśleić pozytywnie i tylko taki mysli przesyłać Białaskowi. Wierzymy, trzymamy kciuki . MUis, musi sie udać!!!! Quote
supergoga Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Śliczny Białasku - cioteczka też myśli jak Ci pomóc z domkiem. Nie trać nadziei. Gdzieś jest Twój człowiek. Quote
Marka Posted December 14, 2005 Author Posted December 14, 2005 Odkąd świat poznał (i dzięki Wam ciągle poznaje) historię Białaska - coś niezwykłego się dzieje - codziennie dostaję maile od ludzi, którzy piszą, że ten magiczny psiak obudził w nich najwrażliwsze uczucia, że chcieliby coś dla niego zrobić, że szukają mu domu, ale pytają też, czy czegoś nie potrzebuje - obróżki, kocyka, jedzonka? Dzięki temu ten magiczny przedświąteczny czas jest w tym roku dla mnie podwójnie niezwykły - tyle ludzkiego dobra jakiego doświadczam dzięki tej małej, ślepej psinie - nie jestem w stanie ogarnąć - łzy się cisną do oczu... no nic więcej nie jestem w stanie napisać.... Quote
eurydyka Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 byc moze zadzwoni ktos z mojej firmy, Bialasek jest na forum firmowym i jedna pani zainteresowala sie skad jest zwierzak... Quote
Marka Posted December 14, 2005 Author Posted December 14, 2005 Eurydyka - dziękuję :Rose: i czekam na ten telefon! :D nawiązałam też kontakt z Panią, która poznała Białaska przez forum pewnej dużej firmy ubezpieczeniowej :wink: - dzięki innej dogomaniaczce :Rose: Quote
Bodziulka Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Marka napisał(a):Odkąd świat poznał (i dzięki Wam ciągle poznaje) historię Białaska - coś niezwykłego się dzieje - codziennie dostaję maile od ludzi, którzy piszą, że ten magiczny psiak obudził w nich najwrażliwsze uczucia, że chcieliby coś dla niego zrobić, że szukają mu domu, ale pytają też, czy czegoś nie potrzebuje - obróżki, kocyka, jedzonka? :placz: :x-mas: Czekam na wieści... CZEKAM!! Oczywiście innych niz pozytywne nie przyjmuę do wiadomości ;) Pomyślcie, jak spadnie śnieg, to Białasek stopi się z tłem i nikt go nie będzie zauważał... On musi przed świętami znaleźć dom! To jeszcze (albo tylko) ponad tydzień. Quote
Marka Posted December 14, 2005 Author Posted December 14, 2005 Barbs-Arka - bardzo dziękuję! :Rose: Quote
Marka Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 w radio świąteczne piosenki przypominają, że to już tuż, tuż... i gdzie ten domek dla naszego Białaska? Mikołaju - nie zawiedź, proszę! :roll: Quote
agat21 Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Irma, nie zauważyłam wczesniej Twojego postu na temat maila. Juz wysłałam :D Quote
shirrrapeira Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Chetnie oddalabym wszystkie prezenty i pieniadze aby psy takie biedne, niewidome jak Bialasek mialy domek. Aby byly szczesliwe, aby mialy swojego pana , ktory by je kochal i ktory by nigdy ich nie zostawil. Ale wiem, ze to Tylko marzenia, a one rzadko sie spelniaja. Bialasku mam nadzieje, ze znajdziesz kochany dom ze swoim czlowiekiem. Mysle o Tobie i tak mi Ciebie zal, jak i wszystkich biednych, czesto bezimiennych, starych i chorych w schronisku, mam dzis taki metny dzien, moj pies bedzie mial druga operacje. Boje sie o niego/ Przesylam Bialaskowi mnostwo ciepelka i wirtualne glaski. Moze mu czegos potrzeba oprocz oczywiscie swojego czlowieka? Quote
Marka Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 shirrrapeira - dzięki za dobre słowo :calus: Czy Białasek czegoś potrzebuje poza człowiekiem? No cóż, myślę, że zaraz w drugiej kolejności poczucia bezpieczeństwa... I ciepła - tak jak wszystkie psiaki zimą... Quote
Zu Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 no to hop białasku!!! niemożliwe, żebyś nie znalazł domku na te święta!!! szybko do góry!!!! Quote
Bodziulka Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Białasku, nie chowaj się tak daleko... Musisz zaleźć domek... przed świętami! Quote
ania14p Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Hopaj, Białasku, gdzieś MUSI być Twój prawdziwy dom! Quote
Recommended Posts