Marka Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 Byliśmy wczoraj przejazdem w okolicy, w której mieszka szczęśliwie Acerek i na serdeczne zaproszenie jego Pańci wpadliśmy na króciutkie odwiedziny :p Dla mnie to był piękny świąteczny prezent - zobaczyć dawnego Białaska takim radosnym i szczęśliwym! :loveu: Psiak bardzo się zmienił: po 1/ wymienił białe futerko na białe z biszkoptowym, po 2/ nabrał ciałka i wyprzystojniał ;) a po 3/ tak się niesamowicie "wyluzował", że coś niesamowitego - mowa jego ciała jest bardzo czytelna: "super mi się żyje - fajowo jest jak nie wiem" :D :multi: :lol: Naszemu mizianiu nie było końca :loveu: A oto kilka fotek z tego wydarzenia: Witaj Acerku :) Czy to ty czy nie ty..? Serdeczne przytulanki :loveu: Fajnie mam, mówię Ci :p :santagri::tree1: Quote
Bodziulka Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 To już rok... jak ten czas szybko leci... a pamiętam pierwsze spotkanka Białaska/Acerka z koleżanką jamniorką :lol: Quote
malagos Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Ale dobre wiesci! Jak ten czas leci, to już rok.... Quote
AśkaK Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 [quote name='Marka'] Serdeczne przytulanki :loveu: Fajnie mam, mówię Ci :p :santagri::tree1: Teraz to nie Białasek, tylko Puchatek!:crazyeye: :loveu: :lol: Ale ma śliczną grzywę!!!:loveu: A pod grzywą na karczku to i chyba trochę tłuszczyku..?:cool3: Te zdjęcia Marko to dla mnie cudny wigilijny prezent!:loveu: Quote
Wiedźma Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Wszystkiego najlepszego z okazji takiej radosnej rocznicy! Uściski dla Państwa, głaski dla Acera! Quote
agat21 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Jak dobrze, że mozna czasem i takie wieści przeczytać! Acerkowi i Jego Wspaniałej Rodzinie - niech Wam się szczęści !! :happy1: :happy1: :happy1: Quote
luka1 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Dlaczego nikt tu nie napisał że Acer zginął? Trwaja poszukiwania psiny - nie wiadomo jaki jest jego los. Quote
Belula Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 luka1 napisał(a):Dlaczego nikt tu nie napisał że Acer zginął? Trwaja poszukiwania psiny - nie wiadomo jaki jest jego los. I co z białaskiem?? Nikt nic nie powie?? A co własciciele? Jakie były okolicznośći? Gdzie? Quote
Recommended Posts