Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oj tak tak ;-)) siedzimy sobie na fotelach z KORONĄ a on ciągle mi się wpychał na kolanka bo wczesniej Ciukoska na mnie wlazła ;-)) po za tym bidula był nie szczęśliwy bo wszystkie psiule były na kanapach prócz niego ;-)) ale za to w tym momencie nadrabia to śpiąc na jednej z nich ;-)

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

jo-jo napisał(a):
oj tak tak ;-)) siedzimy sobie na fotelach z KORONĄ a on ciągle mi się wpychał na kolanka bo wczesniej Ciukoska na mnie wlazła ;-)) po za tym bidula był nie szczęśliwy bo wszystkie psiule były na kanapach prócz niego ;-)) ale za to w tym momencie nadrabia to śpiąc na jednej z nich ;-)

O jaa.. a do mnie to nikt nie przyjdzie....:motz: (foch):sadCyber: koniki nei przyjda...buuu...

Ale fotki smutaska sa sliczne, smutasek jest piekny :iloveyou: Matkooo ale bym mu teraz wytarmosila fafeleczki o jaa.. ale mam chetke :oops: :lol:

Posted

to prosze Cie bardzo drap drap drap ile tylko chcesz jasię zastanawiałam wczraj czy KORONA sie na mnie nie obrazi za to że tak przytulam Didulke ;-)) i Ciukaweczke :D

Posted

jo-jo napisał(a):
to prosze Cie bardzo drap drap drap ile tylko chcesz jasię zastanawiałam wczraj czy KORONA sie na mnie nie obrazi za to że tak przytulam Didulke ;-)) i Ciukaweczke :D

No coś Tyyyyy :)

Posted

Jojeczkuuu sliczna masz dupolinkee :iloveyou: :oops: :lol: widzialam zdjecia u Korony :lol: ahhhhhhhhhhhhh hahahaha

O jaa, Wy to mnei chyba zabijecie jak kiedys dorwe te Wasze koniki, nie pozbedziecie sie mnei chybaa nigdy... :evilbat: :multi: :mdrmed:

Posted

te dwie dupeczki dorwały wtedy Gordona :D:D:D:D po bardzo dłuuuuugim i szybkim biegu ;-))) nie długo będziesz mogła na bierząco oglądać fotki bo moja stronka w końcu się robi ( oczywiście przy moich zdolniośc=iach nigdyjej nie zrobie)i już na wstępie mam problem z wrzuceniem na serwer republiki :-?

Posted

Przejrzałam całą galerię (narazie nie taka długaśna jak u innych:lol: więc łatwo było) i rzec muszę, że Jojek robi wrażenie:flasings:
Oj kawałek Ci z niego chłopa!!! Piękniasta mordeczka!!!

Posted

jo-jo napisał(a):
póki co nie powstawiam fotek ;-))) póki co robie Jojkowi strone powoli bo powoli ale idzie jakuś :D:D:D:D

:nonono2: a my musimy sie zgodzic z faktem iz nie bedzie zdjec Jojeczka...
CZEEKAMY NA STRONKE!! Mam nadzieje, ze niebawem sie pojawi? :shiny:

Posted

wyobraź sobie że zrobiłam strone wejściową :D:D strone główną też tyle że nie moge jej podpiąć pod wejściową...a pod główna moge już podpiąć rodowód tylko że ssie nie podpina :evil: już nie wiem co robić...

Posted

jo-jo napisał(a):
wyobraź sobie że zrobiłam strone wejściową :D:D strone główną też tyle że nie moge jej podpiąć pod wejściową...a pod główna moge już podpiąć rodowód tylko że ssie nie podpina :evil: już nie wiem co robić...

Policzyć do dziesięciu i jak to mawia Ola Ajronowa - wdech, wydech... :)

Posted

[quote name='jo-jo']wyobraź sobie :lol:

nie nie szlinił się nad taką michą...chipsy zjadłby ale to nie to samo co ? ogórek! :lol:
Kiszony, czy marynowany? :lol:

Posted

jo-jo napisał(a):
Dopiero?!:-? Ja juz myslalam, ze zaraz dostane adres stronki a tu porsze.. :lol: :lol: No to czeeeekamy dalej...

Buziaki dla Jojeczkaa :loveu: