jo-jo Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 tak dawałam na inne forum i dałam na najgorsza jakość już mi się zmieniać nie chciało :-? a dzisiaj znowugości psich w domu będziemy mieć ;-) Quote
Weron_ciau Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 jo-jo napisał(a):tak dawałam na inne forum i dałam na najgorsza jakość już mi się zmieniać nie chciało :-? a dzisiaj znowugości psich w domu będziemy mieć ;-) No to prosze narobic fotek obowiązkowo 8) Quote
KaRa_ Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Dopiero teraz odkryłam tą galerie :o :o Jakiego masz cudaka ślicznego :D Quote
jo-jo Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 dz ;-) nie odkryłaś bo galeria istnieje dopiero od środy późnego wieczora ;-) Quote
KaRa_ Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 jo-jo napisał(a):dz ;-) nie odkryłaś bo galeria istnieje dopiero od środy późnego wieczora ;-) No to zobacz jak późno odkryłam, bo mój pierwszy wpis powinien być w środe :lol: :lol: :lol: Dawaj więcej zdjęć dożka :P Quote
anushka Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 nie no pies masakra..wymiata...powinien mieć na imię Billa ze względu zamiłowania do billarda :o Quote
anetta Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Jaki on przepiekny.... :jumpie: :jumpie: Wspanialy KUN! wiecej fooot :angel: Quote
jo-jo Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 boshe widze że będę musiała fotek poszukać ;-) a co do tego billarda to bardzo pomagał grać ;-) Quote
jo-jo Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 tu był poo wbiciu jednej z bil mordą :lol: więc raczej myślał "dajcie mi kolejną bile do wbicia" :lol: Quote
mmbbaj Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 jo-jo napisał(a):boshe widze że będę musiała fotek poszukać ;-) To szukaj,szukaj,szukaj!!! i cykaj,cykaj,cykaj nowe!!! :lol: śliczny piecho!!! i baaaaaaaaardzo fotogeniczny! :P Quote
Agga Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 jo-jo napisał(a):tu był poo wbiciu jednej z bil mordą :lol: więc raczej myślał "dajcie mi kolejną bile do wbicia" :lol: no to zdolniacha z tego piecha :lol: Quote
mrowka Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Agga napisał(a):jo-jo napisał(a):a co obrazi się namnie ?;-) Ona padnie z zachwytu! :lol: :oops: :oops: Aggus :calus: Jejkuu wkońcu dożek ma galerię!!!! Ahhhhhh tylko czemu ja tak późno tutaj traflaam :shake: Jojek jest ślicznyyy!!! A to pierwsze zdjęcie w galerii mniaaaaam :oops: ino schrupać takiego :oops: :lilangel: Ja chce więcej zdjęć!! Zdecydowanie za mało!! :lol: :lol: Proszę konika Jojka wyściskać i wycałować!! Ahhhh boski!! :angel: Quote
Agga Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 mrowka napisał(a):Agga napisał(a):jo-jo napisał(a):a co obrazi się namnie ?;-) Ona padnie z zachwytu! :lol: :oops: :oops: Aggus :calus: Jejkuu wkońcu dożek ma galerię!!!! Ahhhhhh tylko czemu ja tak późno tutaj traflaam :shake: Jojek jest ślicznyyy!!! A to pierwsze zdjęcie w galerii mniaaaaam :oops: ino schrupać takiego :oops: :lilangel: Ja chce więcej zdjęć!! Zdecydowanie za mało!! :lol: :lol: Proszę konika Jojka wyściskać i wycałować!! Ahhhh boski!! :angel: A nie mowiłam. :lol: Ona tak zawsze na dogi reaguje :lol: Quote
jo-jo Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 :lol: właśnie znalażłam płyty ze zdjęciami przejże i na pewno coś wrzucę ;-) Quote
ewelinabuck Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 sliczny dożek zabierz go do kasyna napewno wszystkich ogra Quote
jo-jo Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 ehh tak przeglądam zdjęcia i przeglądam i troche znalzłam ale to jak jojek mił między 4-7 miesięcy no i troche więcej jak był starszy wstawiać ?? Quote
mmbbaj Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 jo-jo napisał(a):ehh tak przeglądam zdjęcia i przeglądam i troche znalzłam ale to jak jojek mił między 4-7 miesięcy no i troche więcej jak był starszy wstawiać ?? Wstawiaj! :D Quote
jo-jo Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 musze przeszukać ale wstawie dzisiaj obiecuje ;-) Quote
mrowka Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 :nono: i dzisiaj juz minelo a fotek jak nie bylo tak nie ma :( :P Wstawiaj wszystkie!! :angel: :oops: Quote
asiunia Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Hej!! Przejrzalam cala galerie-i padam z zachwytu :D Nie dosc ze maly dozek to jeszcze czarno-bialy cud miod :D Quote
Recommended Posts