Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

jo-jo napisał(a):
to dlaczego nie przyszłaś do nas :-PP

A skąd miałam wiedziećze to Ty ???:-o A smarkacze fajnie siebawili razem :) A moja Zmorka była pierwszy raz na wystawie i była speszona nieco;)

Posted

Pysia przecie mówiłam że jak nas kto zobaczy to niech wali do nas ;-)) no. Vinictore z molosów przypomniał mi że byli w Głogowie i nawet mi przed nosem przechodzili a ja go nie zauważyłam :(

Posted

jo-jo napisał(a):
Pysia przecie mówiłam że jak nas kto zobaczy to niech wali do nas ;-)) no. Vinictore z molosów przypomniał mi że byli w Głogowie i nawet mi przed nosem przechodzili a ja go nie zauważyłam :(

Czy odróżniasz niufa od niufa ??Pewnie nie :evil_lol: No ta ja dozi tyż nie :evil_lol:

Posted

a przepraszam Cie odrózniam :-PP

a po za tym nie wiem może akurat Ciebie pare razy mijałam ;-)) mnie to trzeba po łbie walnąć żebym kogoś zauważyła a jeszcze przy tym jak wtedy byłam zdenerwowana to już wogóle ;-))

Posted

jo-jo napisał(a):
a przepraszam Cie odrózniam :-PP

a po za tym nie wiem może akurat Ciebie pare razy mijałam ;-)) mnie to trzeba po łbie walnąć żebym kogoś zauważyła a jeszcze przy tym jak wtedy byłam zdenerwowana to już wogóle ;-))

Pewnie że mijałas :) Kilkakrotnie :evil_lol: Ja zdenerwowana nie byłam i patrzyłam na inne psiaki i nawet zastanawiałam się który jest z DGM :) Chyba muszę kupić chustę DGM to wtedy będzie wiadomo :)

Posted

nie do szczecina się nie wybieramy ;-))
wiem mróweczko że się cieszysz ale zaczynam się zastanawiać dlaczego aż tak bardzo ;-))

nasz kalendarz póki co wygląda tak :
Marzec-Katowice
Kwiecień Legionowo
Czerwiec Gorzów
Lipiec chyba Warszawa
Sierpień Sopot
Wrzesień Klub i Warszawka
Październik Legionowo
Listopad Światówka

Tak z wierzchu a głębiej to juz nie pamiętzam jeszcze za granice chcieliśmy gdzies pojechać ale nie wiemy jeszcze narazie gdzie i kiedy...

Posted

wiem mróweczko że się cieszysz ale zaczynam się zastanawiać dlaczego aż tak bardzo ;-))

Bom zwariowała już do reszty.... :oops: :evil_lol: i ciesze sie bardzo ze Pieknisia zobacze :multi:

Posted

jo-jo napisał(a):
nie do szczecina się nie wybieramy ;-))

nasz kalendarz póki co wygląda tak :
Marzec-Katowice
Kwiecień Legionowo
Czerwiec Gorzów
Lipiec chyba Warszawa
Sierpień Sopot
Wrzesień Klub i Warszawka
Październik Legionowo
Listopad Światówka

Tak z wierzchu a głębiej to juz nie pamiętzam jeszcze za granice chcieliśmy gdzies pojechać ale nie wiemy jeszcze narazie gdzie i kiedy...

O kochana!!! A 30 lipiec - Będzin to co?????? To wystawa u mnie !! Ja będe przy niej pomagać !!!! Proszę tąwystawe tezwpisacbo niedroga i historyczna :0 Bo pierwsza w naszym oddziale krajówka :)