jo-jo Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 Pysiuchna nie po drodze mi będzie ;-)) mrówka owszem to pingwinek ;-) Quote
anetta Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Graaaaatuuuluuujeeee :bigok: Chlopak super wyglada! Quote
Pysia Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 jo-jo napisał(a):Pysiuchna nie po drodze mi będzie ;-)) mrówka owszem to pingwinek ;-) Jak nie po drodze!! Ma być po drodze :mad: Quote
jo-jo Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 nie dojadziemy ;-)) Zresztą my to tylko Jojo ale napewno pare innych doziów będzie;-)) Quote
mrowka Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 buźki dla Jojeczka :calus: :loveu: :cool3: Quote
jo-jo Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 Tee Ciotka mrówka ty mi go zacałujesz :lol: Quote
mrowka Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 ciotka :multi: Jo-jo :razz: ee tam to dopiero poczatek :evil_lol: Quote
jo-jo Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 o jenu już mam sie bać ? :lol::lol: Quote
mrowka Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 "Robta co chceta", ale zeby nie bylo ze nie ostrzegalam :razz: I Ty kochana prosze sie nie obijac tylko wklejac zdjecia mojego Pingwinka :mad: Quote
jo-jo Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 a skąd ja Ci mam je wziąśc łapka rozwalona,,,koszmarna pogoda itp.. więc jak mamy foteczki robić :( Quote
mrowka Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 jo-jo napisał(a):a skąd ja Ci mam je wziąśc łapka rozwalona,,,koszmarna pogoda itp.. więc jak mamy foteczki robić :( Jo-jo :shock: co Ty opowiadasZ? jak lapka rozwalona? co sie stalo?? :-( boziuu bidulek :-( :calus: Quote
jo-jo Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 no przecie od ponad miesiąca ma rozcharatan podusie...już na szczęście wszystko się goi ale nadal go boli..:-( Quote
mrowka Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 A ja nic nie wiedziałam?? Jojeczkuu wracaj szybko do zdrowka pingwinku czarno-bialy :-( Buźki w chora lapeczke.. i niech Cie juz nie boli.. :shake: Quote
jo-jo Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 wiesz i tak jest dobrze...bardzo się ciesze że na wystawie wszystko w porządku było..ale wiesz taka pora roku to bardzo trudno leczyć... Quote
mrowka Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 jo-jo napisał(a):wiesz i tak jest dobrze...bardzo się ciesze że na wystawie wszystko w porządku było..ale wiesz taka pora roku to bardzo trudno leczyć...no to jak tak, to się cieszę.. Niestety wiem, ale naszczescie Mejk nigdy sobie nie rozwalił łapki zimą, ani tez inna porą.. A bucik zakładacie? Quote
jo-jo Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 nie nie daje ale mimo wszystko przez smarowanie łapy pare razy dziennie itd. to łapa zdecydowanie lepiej wygląda...jak miał opatrunek to sobie od rzu zdjął więc nie ma szans :( Quote
Pysia Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Jo-Jo!! Polecam Ci super maść na skaleczenia piesia. W ogóle na rany. To maść tranowa dostępna w aptece. Rany sie nawet na łapkach goja rewelacyjnie po niej !! No i jak piesio wylize to mu nic nie będzie. Quote
mrowka Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 jo-jo napisał(a):nie nie daje ale mimo wszystko przez smarowanie łapy pare razy dziennie itd. to łapa zdecydowanie lepiej wygląda...jak miał opatrunek to sobie od rzu zdjął więc nie ma szans :(No to dobrze chociaz, ze smarowanku pobaga. Szkoda tylko ze Pingwinek nie chce nosic bucika, bo chodniki pewnie sa wysypane sola ? :angryy: trzymam mocno :kciuki: Quote
Alicja Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 A może trzeba uszyć bucik i szybciej się zagoi ;) Quote
jo-jo Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 mrówka na szczęście u nas soli nie wysypali za co jestem im bardzo ale to bardzowdzięczna.. Alicja własnie mówiłyśmy że tak czysiak nie założe mu bo zdejmie ;-)) Pysia jaką masz maść na myśli?? my jedziemy na Lo.... z recepty nie dole mam więc nie chce mi się ruszać ale później napisze ;-) Quote
mrowka Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Jo-jo no to przynajmniej z tym dobrze! :multi: Pozdrawiamy Was! :razz: Quote
Pysia Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='jo-jo'] Pysia jaką masz maść na myśli?? my jedziemy na Lo.... z recepty nie dole mam więc nie chce mi się ruszać ale później napisze ;-) Maść Tranową !!!!! Quote
jo-jo Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 dobrze poszukam ;-))dz za info a jakby co stonka uaktualniona troszeczke ;-)) Quote
mrowka Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 :-o Jo-jo :-o pierwsza strona :klacz: :loveu: i jak sie fajnie to zmienia :multi: A zdjęcie wysłane do gazety ?? :mad: :loveu: :loveu: Moj kochany pingwinek :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts