Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

jo-jo napisał(a):
a skąd ja Ci mam je wziąśc łapka rozwalona,,,koszmarna pogoda itp.. więc jak mamy foteczki robić :(

Jo-jo :shock: co Ty opowiadasZ? jak lapka rozwalona? co sie stalo?? :-(
boziuu bidulek :-( :calus:

Posted

jo-jo napisał(a):
wiesz i tak jest dobrze...bardzo się ciesze że na wystawie wszystko w porządku było..ale wiesz taka pora roku to bardzo trudno leczyć...
no to jak tak, to się cieszę.. Niestety wiem, ale naszczescie Mejk nigdy sobie nie rozwalił łapki zimą, ani tez inna porą.. A bucik zakładacie?

Posted

nie nie daje ale mimo wszystko przez smarowanie łapy pare razy dziennie itd. to łapa zdecydowanie lepiej wygląda...jak miał opatrunek to sobie od rzu zdjął więc nie ma szans :(

Posted

Jo-Jo!! Polecam Ci super maść na skaleczenia piesia. W ogóle na rany. To maść tranowa dostępna w aptece. Rany sie nawet na łapkach goja rewelacyjnie po niej !! No i jak piesio wylize to mu nic nie będzie.

Posted

jo-jo napisał(a):
nie nie daje ale mimo wszystko przez smarowanie łapy pare razy dziennie itd. to łapa zdecydowanie lepiej wygląda...jak miał opatrunek to sobie od rzu zdjął więc nie ma szans :(
No to dobrze chociaz, ze smarowanku pobaga. Szkoda tylko ze Pingwinek nie chce nosic bucika, bo chodniki pewnie sa wysypane sola ? :angryy:
trzymam mocno :kciuki:

Posted

mrówka na szczęście u nas soli nie wysypali za co jestem im bardzo ale to bardzowdzięczna..

Alicja własnie mówiłyśmy że tak czysiak nie założe mu bo zdejmie ;-))

Pysia jaką masz maść na myśli?? my jedziemy na Lo.... z recepty nie dole mam więc nie chce mi się ruszać ale później napisze ;-)

Posted

[quote name='jo-jo']
Pysia jaką masz maść na myśli?? my jedziemy na Lo.... z recepty nie dole mam więc nie chce mi się ruszać ale później napisze ;-)
Maść Tranową !!!!!

Posted

:-o Jo-jo :-o
pierwsza strona :klacz: :loveu: i jak sie fajnie to zmienia :multi:

A zdjęcie wysłane do gazety ?? :mad:

:loveu: :loveu: Moj kochany pingwinek :loveu: :loveu: