Lagunka Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 jo-jo napisał(a):Nie no Madzia od kąd Ty taka nie zorganizowana jesteś ?:lol::lol::lol: Od zawsze :oops: :lol: jo-jo napisał(a):Oczywiście wiedzą kto to jest Halucynacja prawda ? :D bo jak nie to zaraz po łapskach dam ;-)) Halucynacja? Posiadaczka najpiękniejszych, dożych oczu na kuli ziemskiej?:thinkerg: Nie... chyba nie wiem ... a kto to ??? ;-) Quote
KORONA Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Hihihihi :) Dziękuję w imieniu Halucynacji... :) A Jojek ma cudną galerie, fiu, fiuuu :) Cudo!! No, ale co sie dziwić... Przecież piękny jest. Czekam na więcej zdjęć!! Quote
jo-jo Posted December 22, 2005 Author Posted December 22, 2005 Korona przecież wiesz zę fotki i tak pierwsza ujrzysz :D bez twojego zezwolenia nie wychodzą na świat żadne ;-))) ale zaraz czegoś "zatwierdzonego" poszukam ;-)) Nie... chyba nie wiem ... a kto to ??? :wink: :lol: Jasne Jasne że nie wiesz Ty nigdy nic nie wiesz :lol: Quote
mrowka Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 [quote name='jo-jo']A Tutaj trzy foteczki ;-)) Pierwsza z wystawy w Legionowie Druga Taka troche świąteczna ;-)) A trzecia z najlepszą przyjaciółką Halucynacją ;-)) Boziuuuuu jaki cudny!! Wkoncu zdjeciaa!!! Ahhhhhhhh Jojek swiateczny :iloveyou: przecudny, taki taki do wysciskania i do wycalowaniaa :oops: :oops: A Jojek i Halucypkiem boskie!!! Jakie one cudne!! Normalnie zaraz chyba je zjem :oops: ja chce juz marzec :puppydog: :lol: Przecudne koniki.... Ja tez chcem takiego :sadCyber: Buziaki i usciski dla konikow od cioci mrowci :jumpie: No i zapomnialam napisac o najwazniejszym.. PROSZE O WIECEJ ZDJEC 8) Quote
jo-jo Posted December 22, 2005 Author Posted December 22, 2005 Wy to wymagający jesteście ;-)) nie mam nic już chyba... Quote
jo-jo Posted December 22, 2005 Author Posted December 22, 2005 Jeszcze takie moje ulubione dorzuce, wszyscy namawiają żebydo gazety wysłąć ;-)) Quote
mrowka Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Uff.. mialam juz schodzic z kompa i bym przegapila takie zdjecie!!, ale jeszcze weszlam :lol: :lol: Jejku jaka slodziachna mina!! A te oczy.. :iloveyou: Jojeek!! ahha super fotka!! A Ty wysylaj to zdjecie bo jest naprawde super!! A z chcecia kupie gazete z Jojkiem :lilangel: Quote
Alicja Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 [quote name='jo-jo']Jeszcze takie moje ulubione dorzuce, wszyscy namawiają żebydo gazety wysłąć ;-)) no fota i model Mistrzostwo Świata Quote
asher Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 [quote name='jo-jo']Jeszcze takie moje ulubione dorzuce, wszyscy namawiają żebydo gazety wysłąć ;-)) hahaha, rewelacja :klacz: :roflt: Quote
KaRa_ Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Cudny psi model!!! A te zdjęcie już dawno powinnaś wysłać a nie,że namawiają Ciebie :lol: Quote
jo-jo Posted December 23, 2005 Author Posted December 23, 2005 Bardzo Dziekujemy za te miłe słowa ;-)) Quote
jo-jo Posted December 23, 2005 Author Posted December 23, 2005 A to coś dodatkowo może nie świąteczne ale też ładne ;-)) I ostatnia z moim braciolem :D Quote
mrowka Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 WESOŁYCH ŚWIĄT!! :x-mas: Jojeczek kochany :iloveyou: suuper zdjecia :angel: to z bratem jest bardzo fajne :jumpie: Quote
jo-jo Posted December 23, 2005 Author Posted December 23, 2005 Dziękujemy wszystkim za Życzenia!!!! Quote
jo-jo Posted December 24, 2005 Author Posted December 24, 2005 :calus: Jeszcze raz Dziękujemy Bardzo ;-)):x-mas: Quote
Asta Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 Wiesz co Jo-Jo... Masz pięknego dn:kciuki: Pozazdrościć... :santagri: I zyczę Tobie i Jojkowi WESOŁYCH SWIĄT:p Quote
jo-jo Posted December 24, 2005 Author Posted December 24, 2005 Asta jeszcze raz dziękujemy :calus: Quote
bos Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 Hej.....serduszko. Masz ślicznego olbrzyma i bardzo ciepłą i miłą galeryjke jojka:ylsuper: :ylsuper: :beerchug: Tylko tak dalej:bday: a z okazji Świąt jeszcze raz dla Ciebie i całej famili dwu i czworonożnej dużo,dużo zdrowia i radości, komputera tylko dla siebie i wtedy będzie już jak w niebie:hand: :hand: :user: :calus: Quote
Recommended Posts