dbsst Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 asher napisał(a):dbsst napisał(a):jo-jo napisał(a):ja z Wawy szkoda że wcześniej nie poznałam ciebie tak to mogłybyśmy sie styknąć w Poznaniu bo byliśmy ;-) z wawki :D :angel: a z jakiej dzielnicy :D jest w ta sobote spotkanko na fortach bema :fadein:Debe, jak chcesz spotakc Jo Jo to mnie odwiedź :wink: Czasem natykamy się na tego pingwinka na spacerze :wink: faaaaajnie masz :D slodziak jest ten malutenki pieseczek ;) :lol: Quote
jo-jo Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 no wiesz jak Jojek się urodził to była to taka jak to KORONA określiła "dogowa fasola" mieszcząca się w dłoniach taki słodziacha mały dla porównania w wieku 7 tyg ważył 9 kilo a teraz w eiku 13 miesięcy i 1 tygodnia waży jakieś 67 killo więc porównanie jest :D Quote
AgaCzips Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 super psiak!! :angel: :angel: więcej fotrk więcej fotek :D Quote
Tiggy Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Jeejcia ale on piekny i wielki :lol: Afra na widok doga reaguje podobnie, jakby konia zobaczyla - tzn wyje i sie cala jeży... :lol: A jak juz sie z jakims zapozna, to mu pod brzuchem biega 8) Foty swietne, szczegolnie mi sie podoba to gdzie 3 psiaki ganiaja sie po polu i taki kłąb pyłu sie unosi... No jak koniki normalnie :D Quote
jo-jo Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 to tylko dwa dogi ścigają gordona :lol: Quote
Cimi Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 To zdjęcie mi się b. podoba :D. Takie coś ma w sobie. Biegające dogi i nimi chyba w podmuchu unoszone pyłki. Ael tak dogi są wielkie :lol:. Jednego znam i jest wielki w porównianiu z moją. ;) Quote
Agga Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Niech tylko mrowka zobaczy tą galerie.... Śliczny psiaczek. Quote
Agga Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 jo-jo napisał(a):a co obrazi się namnie ?;-) Ona padnie z zachwytu! :lol: Quote
daga10011 Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 no piekny z niego "kun" :lol: ..mi dzis taki "kun" niespostrzerzenie do auta wskoczyl jak pakowalam leony-nagle podnosze glowe i wyjakalam"ja mam ...dddd...oga w samochodzie " :lol: ..takie to wielkie a nie wiem kiedy wlazla nawet :lol: .Piekne fotki-Jojek piekne dozysko a taki mlody jeszcze :P Quote
Teklunia Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 jo-jo, ale masz giganta :lol: za to piekny w kazdym calu!!!! Quote
jo-jo Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 dziękujemy za wszystkie miłe słowa daga w Łodzi jak byliśmy na klubówce to sędzina z Holandii nie chciała nam uwierzyć że on ma 11 miesięcy a w Poznaniu P. Sowińska troche się dziwiła że ma 12 misięcy więc cos w tym jest ;-) Quote
jo-jo Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 Prosze jeszcze to na tym kompie znalazłam ;-) Troszeczxke się zmęczyłem i nawet nie wiem jak się stoi :D Lekko skołowana Żaba :D No i fotka z Poznania ;-) z małym cc;-) No i mam kilka fotek na innych forach tylko w większych wymiarach wrzucić ?:) Quote
jo-jo Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 toż Ty tu też jesteś :D tyle że tam mam dwukrotne wymiary i troche rozwali stronke dlatego się pytam 8) Quote
batmanka Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 a pewnie, jestem wszędzie :lol: :angel: Quote
Evelina Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 jo-jo napisał(a):toż Ty tu też jesteś :D tyle że tam mam dwukrotne wymiary i troche rozwali stronke dlatego się pytam 8)Rozwalic nie ma prawa. 8) Jesli sa za duze wstawiaj od razu linki, coby modowi zaoszczedzic roboty. :roll: Quote
jo-jo Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 Fotki z wakacji i z kilku spacerków przed ;-) Zdjątko po wystawie w Sopocie ;-) I reszta fotek ;-) W Urle I spacerki ;-) Jo-Jo z kumplem Muzzym :) Działka I spacerki ;-) Prosze Bardzo pozmniejaszłam ;-) Quote
Alicja Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Jojek jest przeuroczy , no i prawdziwy hazardzista , ma zacięcie do bilarda :wink: :lol: Quote
jo-jo Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 taa nawet jest filmik jak kolega rewelacyjnie gra w bilarda :lol: Quote
Weron_ciau Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 zdaje sie ze te pomniejszone tzn w tych ostatnich widac pixele... ale i tak piechu śliczny...a ja dopiero tu trafiłam.. ;) pozdrawiam Quote
Recommended Posts