asher Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 mrowka napisał(a):No nie!!!! Ta to juz chyba wszystkie moje kochane koniki widziala :placz: Hehehe :evil_lol: I jeszcze parę takich, o których nie masz pojęcia :eviltong: :cool1: ;) Quote
jo-jo Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 potwierdzam że asher dzisiaj Jojeczka spotkała ;-)) Alicja nie masz czego żałować taki pingwinek co tam jest wiele doziów ;-)) Ale jak chcesz to zapraszamy oczywiście do odwiedzin :lol: a fotki wkońcu wstawiłam bo troszke zaktualizowałam stornke;-)) no i jutro o północy rusza wystawa internetowa (tym razem już przemyśleli) Buziaczki we wszystkie mokre i suche psie kinole ;-)) Quote
asher Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Jojo, a mnie się jeszcze niedawno płaszczyki nie podobały za bardzo ;) Ale Jojek ma w sobie to COŚ... :) Quote
jo-jo Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 no wiadomo wystarczy Jojeczka spotkać i już ktoś zmienia zdanie :lol: to chyba jakieś fatum bo jesteś kolejną osobą która tak mówi ;-)) Quote
mrowka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 asher napisał(a):Hehehe :evil_lol: I jeszcze parę takich, o których nie masz pojęcia :eviltong: :cool1: ;)a iĆ niedobra :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
jo-jo Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 mrówka niema co rozpaczać nad rozlanym mlekiem :lol: narobisz wszystkie kuniki ( no po za Koronkowymi 2) w Katowicach ;-)) chyba zaszczycisz nas ? :lol: (a mojemu Jojkowi własnie się coś strasznego śni:shake: ) Quote
asher Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 jo-jo napisał(a):no wiadomo wystarczy Jojeczka spotkać i już ktoś zmienia zdanie :lol: to chyba jakieś fatum bo jesteś kolejną osobą która tak mówi ;-))Bo on naprawdę wyjątkowo udany jest :) A oprócz tego, że ładny, to jeszcze ma wdzięk, czy jak to tam nazwać ;) Rozumiem, że ten czerwony komplecik, to specjalnie dla odczyniania uroków? :lol: Mrówka, no co ja na to poradzę? :cool1: Quote
jo-jo Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 ten specjalny komplecik nabyliśmy w Głogowie kupując zamówione przez Koroniastą obrózki.. to była nagroda dla Jojeczka za zwycięztwo no i w części dla mnie :lol: asher nie było tylko szaliczka dzisiaj na szyji oczywiście również czerwonego :lol: Quote
mrowka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 jo-jo napisał(a):mrówka niema co rozpaczać nad rozlanym mlekiem :lol: narobisz wszystkie kuniki ( no po za Koronkowymi 2) w Katowicach ;-)) chyba zaszczycisz nas ? :lol: (a mojemu Jojkowi własnie się coś strasznego śni:shake: ) No jeszcze tego by brakowalo jakby Jojeczka-pingwinka nie było!!!! Brrrrr... nie, nie, nie tfu tfu tfu.. nic nie mówiłam, żeby czasem wilka z lasu nie wywołać :lol: Szaliczek czerwony nosi? haha to tak jak Malenstwo od Carragan! :lol: :loveu: I niech Pingwinkowi sie strasznie nie sni :mad: Quote
jo-jo Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 już się nie śni ..wymiziany od wszystkich Ciotek tak na zaś ;-)) a o Katowic nie bój się mało prawdopodobne żebyśmy nie dojechali ;-)) Quote
moon_light Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 jojek mi przypomina kule bilardową :lol: sliiiiiiiiiiiiiiiiiiiczny on :loveu:... Quote
jo-jo Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 moon_light napisał(a):jojek mi przypomina kule bilardową :lol: sliiiiiiiiiiiiiiiiiiiczny on :loveu:... no czegoś takiego jeszcze nie słyszałam :lol::lol::lol::lol: Quote
moon_light Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 a to dziwne :P bo pierwsze moje skojarzenie wlasnie :D....tylko trzeba mu czarną "ósemke" na brzuszysku wymalować ...:cool3: no sama zobacz:roll: Quote
jo-jo Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 to powiem Ci coś śmiesznego na brzuszku z "plamek!!" ma ułożoną piekną PIĄTECZKE!! naprawde nawet na zdjęciach ją gdzieś widać 8) Quote
mrowka Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='moon_light']a to dziwne :P bo pierwsze moje skojarzenie wlasnie :D....tylko trzeba mu czarną "ósemke" na brzuszysku wymalować ...:cool3: no sama zobacz:roll: :shock: czy to przypadkiem nie Jojeczek? :hmmmm: ale podobniii... dobrze, że podpisane bo bym nie wiedziała który to który :evil_lol: :lol: :lol: Jojeczek ma piąteczke na brzuchu? :loveu: :loveu: Quote
jo-jo Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 ma i to bardzo wyraźną..chociaz nie jest już ona tak wyraźna jak była kiedy był młodszy zaraz poszukam i udowodnie ;-) Quote
Alicja Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Byliśmy zagłosować na Jojeczka ;)/Ozzy czyli Abhay też jest zgłoszony na amstaffach ;)/ Quote
Pysia Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Byliśmy zagłosować na Jojeczka ;)/Ozzy czyli Abhay też jest zgłoszony na amstaffach ;)/ Oświećcie mnie :) Czy ja mogę i na Zmorki, na Jojeczka i Ozulca głosowac??? Quote
Alicja Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Pysia napisał(a):Oświećcie mnie :) Czy ja mogę i na Zmorki, na Jojeczka i Ozulca głosowac???tak na każdego psa można 1 raz zagłosować i trzeba dać adres mailowy i poślą potwierdzenie i klikasz w link i jużżżżżżż:roll: Zmoreczki też pogłosowane;) Quote
moon_light Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 to ja poprosze o fotke z widoczną piątką na brzuniu :) Quote
jo-jo Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 foteczki szukam a jakby co znowu trzeba od nowa głosować :roll: dziękujemy za wszystkie oddane głosy i zaraz się odwdzięczymy ;-)) Quote
moon_light Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 cezar juz zaglosowal ....bo na bieząco sledzimy "wlasciciele dogow niemieckich"(mimo ze doga nie mam:eviltong:). Quote
PIKA Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Ja tez se poglosowalam :multi: Mam nadzieję, ze nic nie pokręcilam :roll: Quote
Pysia Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):tak na każdego psa można 1 raz zagłosować i trzeba dać adres mailowy i poślą potwierdzenie i klikasz w link i jużżżżżżż:roll: Zmoreczki też pogłosowane;)No to ja sie pogubiła :) Kcem też głosować ale psiaków innych odnaleźć nie mogę :placz: Dajcie mi dokładne namiary choć na PW:placz: Bo ja to mam psy aby mi drogę do domu odnajdowały :placz: Quote
Recommended Posts