Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mrowka napisał(a):
No nie!!!! Ta to juz chyba wszystkie moje kochane koniki widziala :placz:
Hehehe :evil_lol: I jeszcze parę takich, o których nie masz pojęcia :eviltong: :cool1: ;)

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

potwierdzam że asher dzisiaj Jojeczka spotkała ;-))
Alicja nie masz czego żałować taki pingwinek co tam jest wiele doziów ;-))

Ale jak chcesz to zapraszamy oczywiście do odwiedzin :lol:

a fotki wkońcu wstawiłam bo troszke zaktualizowałam stornke;-)) no i jutro o północy rusza wystawa internetowa (tym razem już przemyśleli)

Buziaczki we wszystkie mokre i suche psie kinole ;-))

Posted

asher napisał(a):
Hehehe :evil_lol: I jeszcze parę takich, o których nie masz pojęcia :eviltong: :cool1: ;)
a iĆ niedobra :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

mrówka niema co rozpaczać nad rozlanym mlekiem :lol:
narobisz wszystkie kuniki ( no po za Koronkowymi 2) w Katowicach ;-)) chyba zaszczycisz nas ? :lol: (a mojemu Jojkowi własnie się coś strasznego śni:shake: )

Posted

jo-jo napisał(a):
no wiadomo wystarczy Jojeczka spotkać i już ktoś zmienia zdanie :lol: to chyba jakieś fatum bo jesteś kolejną osobą która tak mówi ;-))
Bo on naprawdę wyjątkowo udany jest :) A oprócz tego, że ładny, to jeszcze ma wdzięk, czy jak to tam nazwać ;)

Rozumiem, że ten czerwony komplecik, to specjalnie dla odczyniania uroków? :lol:

Mrówka, no co ja na to poradzę? :cool1:

Posted

ten specjalny komplecik nabyliśmy w Głogowie kupując zamówione przez Koroniastą obrózki.. to była nagroda dla Jojeczka za zwycięztwo no i w części dla mnie :lol: asher nie było tylko szaliczka dzisiaj na szyji oczywiście również czerwonego :lol:

Posted

jo-jo napisał(a):
mrówka niema co rozpaczać nad rozlanym mlekiem :lol:
narobisz wszystkie kuniki ( no po za Koronkowymi 2) w Katowicach ;-)) chyba zaszczycisz nas ? :lol: (a mojemu Jojkowi własnie się coś strasznego śni:shake: )

No jeszcze tego by brakowalo jakby Jojeczka-pingwinka nie było!!!! Brrrrr... nie, nie, nie tfu tfu tfu.. nic nie mówiłam, żeby czasem wilka z lasu nie wywołać :lol:

Szaliczek czerwony nosi? haha to tak jak Malenstwo od Carragan! :lol: :loveu:

I niech Pingwinkowi sie strasznie nie sni :mad:

Posted

moon_light napisał(a):
jojek mi przypomina kule bilardową :lol:

sliiiiiiiiiiiiiiiiiiiczny on :loveu:...

no czegoś takiego jeszcze nie słyszałam :lol::lol::lol::lol:

Posted

[quote name='moon_light']a to dziwne :P bo pierwsze moje skojarzenie wlasnie :D....tylko trzeba mu czarną "ósemke" na brzuszysku wymalować ...:cool3:

no sama zobacz:roll:

:shock: czy to przypadkiem nie Jojeczek? :hmmmm: ale podobniii...
dobrze, że podpisane bo bym nie wiedziała który to który :evil_lol: :lol: :lol:

Jojeczek ma piąteczke na brzuchu? :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Byliśmy zagłosować na Jojeczka ;)/Ozzy czyli Abhay też jest zgłoszony na amstaffach ;)/
Oświećcie mnie :) Czy ja mogę i na Zmorki, na Jojeczka i Ozulca głosowac???

Posted

Pysia napisał(a):
Oświećcie mnie :) Czy ja mogę i na Zmorki, na Jojeczka i Ozulca głosowac???
tak na każdego psa można 1 raz zagłosować i trzeba dać adres mailowy i poślą potwierdzenie i klikasz w link i jużżżżżżż:roll:

Zmoreczki też pogłosowane;)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
tak na każdego psa można 1 raz zagłosować i trzeba dać adres mailowy i poślą potwierdzenie i klikasz w link i jużżżżżżż:roll:

Zmoreczki też pogłosowane;)
No to ja sie pogubiła :) Kcem też głosować ale psiaków innych odnaleźć nie mogę :placz: Dajcie mi dokładne namiary choć na PW:placz: Bo ja to mam psy aby mi drogę do domu odnajdowały :placz: