Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

jo-jo napisał(a):
no to mnie zabijesz bo nei ;-))

a to zdjęcie co wstawiłaś uwielbiam wielkie bialusieńkie łapki ;-))nioe całe 3 miesiące;-)

Osz Ty!!:mad: :mad: :mad:Marsz wysyłać zdjęcie Jojeczka,migiem! :mad: :mad: :mad:

A co do wielkich łapek to też uwielbiam :loveu: dlatego to zdjęcie dałam :iloveyou: i jeszcze ten pycholek :loveu:

Posted

[quote name='mrowka']:-o Jo-jo :-o
pierwsza strona :klacz: :loveu: i jak sie fajnie to zmienia :multi:

A zdjęcie wysłane do gazety ?? :mad:

:loveu: :loveu: Moj kochany pingwinek :loveu: :loveu:
Ja Cie...Ale słodziak nie z tej Ziemi !!:loveu:

Posted

tylko mi tu go nie zjedzcie ;-))

owszem z tym zdjęciem musze się rudzyć :roll: a dzisiaj kupiłam nowy Psie gazetki i Bubulek dozi jest w Przyjacielu Psie w kontrastach :multi:

Posted

jo-jo napisał(a):
tylko mi tu go nie zjedzcie ;-))

owszem z tym zdjęciem musze się rudzyć :roll: a dzisiaj kupiłam nowy Psie gazetki i Bubulek dozi jest w Przyjacielu Psie w kontrastach :multi:

Dobrze nie zjemy :sabber: :sabber:

Widziałam te dożki w kontrastach :loveu: :loveu: A to zdjęcie na samej górze, jak leży ahhhhhhhhh cudowny :loveu:

No ale i tak chcemy więcej zdjęć Jojeczka :razz: :evil_lol:

Posted

jo-jo napisał(a):
a ja znam te dwa błękitki na samym początku :lol:
a jojokowe fotki będą jak moja mama mi je podeśle :wrr::angryy:

No niee :placz: :placz: Wszystkie dozki znasz, a ja tylko jednegoo...
A ten co stoii jaaaki duzy :loveu: :loveu: ale czy on jest blekitny? ja bym powiedziala, ze czarny :oops: :roll:
Boziuuu jakie te konisie wszystkie sa piekne :loveu:

A gdzie ta Twoja mama :mad: niech szybciutko wysyla...:mad: ;)

Posted

Alicja też zdolniacha rozepnie ;-))

mrówcia te dożki co są na tym zdjęciu to BuBu (zwany przezwszystkiich) TEGHALTHFALAZAR de la Benjamine a obok niego vhyba VIZZARUMBHA de la Benjamine (ale moge się mylić) ;-)) oczywiście Bubaska już kilkakrotnie wygłaskałam :lol:

Posted

W związku z nieuczciwą rywalizacją niektórych wystawców organizatorzy wystawy są zmuszeni do wprowadzenia dodatkowych ograniczeń, a co za tym idzie ponownego rozpoczęcia I Internetowej Wystawy Psów Rasowych w dniu 31.01.2006 o godzinie 00:00.
Planowane zmiany mają na celu zachować pierwotne założenie tej wystawy czyli przede wszystkim - dobrą zabawę.

szczerze mwiąc bardzo bardzo dobrze!! a ja już zgłaszam Jojka od nowa ;-)

Posted

[quote name='jo-jo']W związku z nieuczciwą rywalizacją niektórych wystawców organizatorzy wystawy są zmuszeni do wprowadzenia dodatkowych ograniczeń, a co za tym idzie ponownego rozpoczęcia I Internetowej Wystawy Psów Rasowych w dniu 31.01.2006 o godzinie 00:00.
Planowane zmiany mają na celu zachować pierwotne założenie tej wystawy czyli przede wszystkim - dobrą zabawę.

szczerze mwiąc bardzo bardzo dobrze!! a ja już zgłaszam Jojka od nowa ;-)
Czy to znaczy że trzeba od nowa zgłaszac??:-o

Posted

asher napisał(a):
Chciałam wszem i wobec ogłosić, że na zywo Jojek jest wręcz oszałamiająco śliczny :loveu: I niezwykle mu do pyska w czerwonej obroży i smyczy :)
:eviltong: chwalipieta / ja też chce Jojka zobaczyć:mad:/

Posted

Wreszcie!!! Wkoncu fotki!! :bigcool: !!!! :loveu:
Moje slicznosci kochane, Moj Jojeczek, Moj Pingwinek

:hmmmm: czy mi sie wydaje czy on idzie do mnie??? :multi: :loveu: :lol: :lol: :lol:
Jaki on jest kochany :iloveyou:
Jojeczku jeszcze chwilka i zaraz glosowanie? :razz: :loveu:

Posted

asher napisał(a):
Chciałam wszem i wobec ogłosić, że na zywo Jojek jest wręcz oszałamiająco śliczny :loveu: I niezwykle mu do pyska w czerwonej obroży i smyczy :)

No nie!!!! Ta to juz chyba wszystkie moje kochane koniki widziala :placz:
Ha, a ja zobacze Jojeczka w marcu :loveu: (boziuuuu jeszcze tyle miesiecy :placz: )

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:eviltong: chwalipieta / ja też chce Jojka zobaczyć:mad:/
Alu, no toż zapraszałam do siebie na Kabaty... Ale skoro ty wolisz nocować w namiocie na fortach... :niewiem:

Posted

asher napisał(a):
Alu, no toż zapraszałam do siebie na Kabaty... Ale skoro ty wolisz nocować w namiocie na fortach... :niewiem:
:pno to przyjadę na te Kabaty tylko niech no się ten lodowiec cofnie :angryy: