jo-jo Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 no to mnie zabijesz bo nei ;-)) a to zdjęcie co wstawiłaś uwielbiam wielkie bialusieńkie łapki ;-))nioe całe 3 miesiące;-) Quote
mrowka Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 jo-jo napisał(a):no to mnie zabijesz bo nei ;-)) a to zdjęcie co wstawiłaś uwielbiam wielkie bialusieńkie łapki ;-))nioe całe 3 miesiące;-) Osz Ty!!:mad: :mad: :mad:Marsz wysyłać zdjęcie Jojeczka,migiem! :mad: :mad: :mad: A co do wielkich łapek to też uwielbiam :loveu: dlatego to zdjęcie dałam :iloveyou: i jeszcze ten pycholek :loveu: Quote
Pysia Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='mrowka']:-o Jo-jo :-o pierwsza strona :klacz: :loveu: i jak sie fajnie to zmienia :multi: A zdjęcie wysłane do gazety ?? :mad: :loveu: :loveu: Moj kochany pingwinek :loveu: :loveu: Ja Cie...Ale słodziak nie z tej Ziemi !!:loveu: Quote
jo-jo Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 tylko mi tu go nie zjedzcie ;-)) owszem z tym zdjęciem musze się rudzyć :roll: a dzisiaj kupiłam nowy Psie gazetki i Bubulek dozi jest w Przyjacielu Psie w kontrastach :multi: Quote
mrowka Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 jo-jo napisał(a):tylko mi tu go nie zjedzcie ;-)) owszem z tym zdjęciem musze się rudzyć :roll: a dzisiaj kupiłam nowy Psie gazetki i Bubulek dozi jest w Przyjacielu Psie w kontrastach :multi: Dobrze nie zjemy :sabber: :sabber: Widziałam te dożki w kontrastach :loveu: :loveu: A to zdjęcie na samej górze, jak leży ahhhhhhhhh cudowny :loveu: No ale i tak chcemy więcej zdjęć Jojeczka :razz: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 a ja znam te dwa błękitki na samym początku :lol: a jojokowe fotki będą jak moja mama mi je podeśle :wrr::angryy: Quote
mrowka Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 jo-jo napisał(a):a ja znam te dwa błękitki na samym początku :lol: a jojokowe fotki będą jak moja mama mi je podeśle :wrr::angryy: No niee :placz: :placz: Wszystkie dozki znasz, a ja tylko jednegoo... A ten co stoii jaaaki duzy :loveu: :loveu: ale czy on jest blekitny? ja bym powiedziala, ze czarny :oops: :roll: Boziuuu jakie te konisie wszystkie sa piekne :loveu: A gdzie ta Twoja mama :mad: niech szybciutko wysyla...:mad: ;) Quote
Alicja Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 To juro biegusiem po psie gazetki muszę , bo zapomniałam odebrać z kiosku :oops: Bucik można na rzepa zrobić;) Quote
jo-jo Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 Alicja też zdolniacha rozepnie ;-)) mrówcia te dożki co są na tym zdjęciu to BuBu (zwany przezwszystkiich) TEGHALTHFALAZAR de la Benjamine a obok niego vhyba VIZZARUMBHA de la Benjamine (ale moge się mylić) ;-)) oczywiście Bubaska już kilkakrotnie wygłaskałam :lol: Quote
jo-jo Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 Zapraszamy na Pierwsza Internetowa wystawe doziów ;-)) www.kynologia.pl a ja szepne że znalazłam pare foteczek ;-) Quote
Pysia Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 My też tam jestesmy :) Ze Zmorkami i zmorkowymi synkami ;) Quote
Alicja Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='jo-jo']Zapraszamy na Pierwsza Internetowa wystawe doziów ;-)) www.kynologia.pl a ja szepne że znalazłam pare foteczek ;-);) a ja byłam zagłosować i jutro też będe Quote
bellatriks Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 witam. Zajrzałam żeby przekazać pozdrowionka:razz: Quote
mrowka Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Ja też głosowałam i oczywiście będę dalej głosować na mojego ulubieńca :loveu: Quote
jo-jo Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 W związku z nieuczciwą rywalizacją niektórych wystawców organizatorzy wystawy są zmuszeni do wprowadzenia dodatkowych ograniczeń, a co za tym idzie ponownego rozpoczęcia I Internetowej Wystawy Psów Rasowych w dniu 31.01.2006 o godzinie 00:00. Planowane zmiany mają na celu zachować pierwotne założenie tej wystawy czyli przede wszystkim - dobrą zabawę. szczerze mwiąc bardzo bardzo dobrze!! a ja już zgłaszam Jojka od nowa ;-) Quote
Pysia Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='jo-jo']W związku z nieuczciwą rywalizacją niektórych wystawców organizatorzy wystawy są zmuszeni do wprowadzenia dodatkowych ograniczeń, a co za tym idzie ponownego rozpoczęcia I Internetowej Wystawy Psów Rasowych w dniu 31.01.2006 o godzinie 00:00. Planowane zmiany mają na celu zachować pierwotne założenie tej wystawy czyli przede wszystkim - dobrą zabawę. szczerze mwiąc bardzo bardzo dobrze!! a ja już zgłaszam Jojka od nowa ;-) Czy to znaczy że trzeba od nowa zgłaszac??:-o Quote
jo-jo Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 nie nie właśnie na szczęście nie ;-)) Quote
asher Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Chciałam wszem i wobec ogłosić, że na zywo Jojek jest wręcz oszałamiająco śliczny :loveu: I niezwykle mu do pyska w czerwonej obroży i smyczy :) Quote
Alicja Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 asher napisał(a):Chciałam wszem i wobec ogłosić, że na zywo Jojek jest wręcz oszałamiająco śliczny :loveu: I niezwykle mu do pyska w czerwonej obroży i smyczy :):eviltong: chwalipieta / ja też chce Jojka zobaczyć:mad:/ Quote
mrowka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Wreszcie!!! Wkoncu fotki!! :bigcool: !!!! :loveu: Moje slicznosci kochane, Moj Jojeczek, Moj Pingwinek :hmmmm: czy mi sie wydaje czy on idzie do mnie??? :multi: :loveu: :lol: :lol: :lol: Jaki on jest kochany :iloveyou: Jojeczku jeszcze chwilka i zaraz glosowanie? :razz: :loveu: Quote
mrowka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 asher napisał(a):Chciałam wszem i wobec ogłosić, że na zywo Jojek jest wręcz oszałamiająco śliczny :loveu: I niezwykle mu do pyska w czerwonej obroży i smyczy :) No nie!!!! Ta to juz chyba wszystkie moje kochane koniki widziala :placz: Ha, a ja zobacze Jojeczka w marcu :loveu: (boziuuuu jeszcze tyle miesiecy :placz: ) Quote
asher Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::eviltong: chwalipieta / ja też chce Jojka zobaczyć:mad:/Alu, no toż zapraszałam do siebie na Kabaty... Ale skoro ty wolisz nocować w namiocie na fortach... :niewiem: Quote
Alicja Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 asher napisał(a):Alu, no toż zapraszałam do siebie na Kabaty... Ale skoro ty wolisz nocować w namiocie na fortach... :niewiem::pno to przyjadę na te Kabaty tylko niech no się ten lodowiec cofnie :angryy: Quote
Recommended Posts