Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

jo-jo napisał(a):

Prawdziwa psie szczęście :multi: :multi:
jo-jo napisał(a):

A tak wyglądałem na koniec, Nawet nie wiecie jak super było :multi:

Apsik :razz: - na zdrowie :evil_lol:

Posted

jojo jakie ty masz widoki :crazyeye: :crazyeye: ,ale fotki z plazy ma jak konik na wybiegu:loveu: :loveu: ,fajnie się taki dziennik czyta..ja to myślę,że jemu się dzieci jego śnią..których nie zabrał ze sobą...:placz: :placz: :mad: :mad:

Posted

One za małe na taką wyprawe:diabloti:
ale w sobote skończyły 4 tygodnie :multi:
A Jojek w niedziele 21 miesięcy :multi:

Dziękuje za miłe słowa na temat zdjęć :))

Dzisiaj kolejna porcja dziennika, ale to wieczorkiem dopiero bo teraz to mój pies odsypia wczorajszy dzień :diabloti:

Posted

super fotki! widzę, że Jojek preferuje raczej plażowanie niż kąpiele :razz: co nie zmienia faktu, że dobrze mu nad tym morzem... zazdraszczam i czekam na dalsze odcinki dziennika! oczywiście z mnóstwem zdjęć!!!

Posted

[CENTER]Dzień II

Ludzie mnie coraz bardziej zadziwiają. Wyobrażacie sobie, że dzisiaj o godzinie 6.30 zostałem wyciągnięty na spacer...Przecież o tej porze są najlepsze sny! No, ale trudno jak każą to idę.
Po powrocie poszedłem spać i śniły mi się rurki z kremem, MNIAM:loveu:

Ale co za dużo to nie zdrowo. Moi Państwo zaczęli się zbierać na plaże. Ja miałem zostac sam w klimatyzowanym pokoiku, a wszystko przez ten upał i ostry piasek. Skończyło się na tym że zostałem z Klaudią.

Siedzieliśmy tak przez pare godzin, aż wróciła reszta naszej rodziny. Przebrali się i poszliśmy na obiad. Tym razem wybralismy się do Izebki. Lubię tam chodzić bo zawsze można coś do pyska dostać i tym razem onal się nie napiłem piwa :evil_lol:

Ehh, moja obecność na Helu już w drugim dniu w pełni. Myślałem, że te 6 razy kiedy podchodzili do mnie ludzie i głaskali mnie to będzie norma. Dzisiaj dopadła mnie kolonia dzieciaków. Prawdemówiąc gdyby nie moi ludzie to bym został zagłaskany na śmierć.

Po wycieczce przez deptak, oczywiście znowu oparłem się o murek aby obejrzeć morze wróciliśmy do domu. Nie wiem na co oni tak długo czekają. Ze względu, na to że wieczór to wiedziałem że musimy pójść na plaże na spacerek :multi: Czekałem i czekałem, az się doczekałem:loveu:

Tym razem poszliśmy całą rodziną w tym mój Pan pojechał na rowerku, Super będzie kogo gonić . Na plaży troche więcej ludzi niż wczoraj, ale i tak znowu laiałem i piłem z mojej malutkiej miseczki.

Teraz się schowałem i pisze co mi na jęzor przyjdzie.
Podsumowując dzisiejszy dzień:

Koniec swobody, czyli coraz więcej ludzii mną zainteresowanych plus paparazzi. Ciężkie jest życie doga...

Acha i od dzisiaj jestem chartem, bądx jak kto woli psem królewskim :evil_lol:

:bluepaw:JoJo [/CENTER]

Posted

A dzisiaj w zamian za fotki z nad morza (jakoś weny obecnie brak), wstawiam zdjęcia z Warszawskiej wystawy zrobione przez Ajronową:evil_lol: :diabloti:

Posted

:placz: :placz: za pózno ruszyłam w sobote doopsko na tą wystawe i nie udało mi się was spotkać :-( :-( a tak liczyłam że poznam Jojka na żywo :lol: :lol:

foty wakacyjne miodzo :loveu: :loveu:

Posted

jo-jo napisał(a):
A dzisiaj w zamian za fotki z nad morza (jakoś weny obecnie brak), wstawiam zdjęcia z Warszawskiej wystawy zrobione przez Ajronową:evil_lol: :diabloti:

:razz: czy ja sie dowiem gdzie mam reszte wysłac?????????

Posted

Ajronowa napisał(a):
:razz: czy ja sie dowiem gdzie mam reszte wysłac?????????

No a gdzie mi ostatnio zdjęcia wysyłałaś? :razz:
I kiedy będziecie??

Posted

Ajronowa napisał(a):
dobra śle na klika :P

Jutro będe chyba, jutro:multi:

Ale gdzie??
Tu na Helu Helu jest pełno wolnych fajnch miejsc :razz: