KUMPELka Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 jo-jo napisał(a): Prawdziwa psie szczęście :multi: :multi: jo-jo napisał(a): A tak wyglądałem na koniec, Nawet nie wiecie jak super było :multi: Apsik :razz: - na zdrowie :evil_lol: Quote
anushka Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 jojo jakie ty masz widoki :crazyeye: :crazyeye: ,ale fotki z plazy ma jak konik na wybiegu:loveu: :loveu: ,fajnie się taki dziennik czyta..ja to myślę,że jemu się dzieci jego śnią..których nie zabrał ze sobą...:placz: :placz: :mad: :mad: Quote
jo-jo Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 One za małe na taką wyprawe:diabloti: ale w sobote skończyły 4 tygodnie :multi: A Jojek w niedziele 21 miesięcy :multi: Dziękuje za miłe słowa na temat zdjęć :)) Dzisiaj kolejna porcja dziennika, ale to wieczorkiem dopiero bo teraz to mój pies odsypia wczorajszy dzień :diabloti: Quote
simbik Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 jo-jo napisał(a): Ale mu fajnie na tym piaseczku... my jeszcze trochę musimy poczekać na takie plażowanie :roll: . Quote
anetta Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Ekstra wyglada taki galopujacy konik :loveu::loveu: Quote
Ajronowa Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 jo-jo napisał(a):A to ja, Autor tego dziennika Kajtek, Jojek czy tata?? :eviltong: Quote
jo-jo Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 Ajronowa napisał(a):Kajtek, Jojek czy tata?? :eviltong: Oczywiście że Jojek 8) Quote
Ajronowa Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 jo-jo napisał(a):Oczywiście że Jojek 8) Włącz Skypa Quote
jo-jo Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 Ajronowa napisał(a):Włącz Skypa Właśnie ide na plaże wię zadzwonń na koma :cool1: Quote
sunrise Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 super fotki! widzę, że Jojek preferuje raczej plażowanie niż kąpiele :razz: co nie zmienia faktu, że dobrze mu nad tym morzem... zazdraszczam i czekam na dalsze odcinki dziennika! oczywiście z mnóstwem zdjęć!!! Quote
Ajronowa Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 jo-jo napisał(a):Właśnie ide na plaże wię zadzwonń na koma :cool1: http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?p=176682&posted=1#post176682 foty oglądaj:eviltong: Teraz Ci Jojka wyslac na pw?? i na jaki adres geniu:eviltong: Zadzwonie jutro jak ustale co z tym wyjazdem:shake: Quote
Maga100 Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 bardzo ładne zdjecia z plaży :p i aż zazdrość bierze patrząc na morze :shake: tylko tłumów ludzi nie zazdroszczę Quote
bigos Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Taki to pożyje::evil_lol::evil_lol::evil_lol: He, he, he.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jo-jo Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 [CENTER]Dzień II Ludzie mnie coraz bardziej zadziwiają. Wyobrażacie sobie, że dzisiaj o godzinie 6.30 zostałem wyciągnięty na spacer...Przecież o tej porze są najlepsze sny! No, ale trudno jak każą to idę. Po powrocie poszedłem spać i śniły mi się rurki z kremem, MNIAM:loveu: Ale co za dużo to nie zdrowo. Moi Państwo zaczęli się zbierać na plaże. Ja miałem zostac sam w klimatyzowanym pokoiku, a wszystko przez ten upał i ostry piasek. Skończyło się na tym że zostałem z Klaudią. Siedzieliśmy tak przez pare godzin, aż wróciła reszta naszej rodziny. Przebrali się i poszliśmy na obiad. Tym razem wybralismy się do Izebki. Lubię tam chodzić bo zawsze można coś do pyska dostać i tym razem onal się nie napiłem piwa :evil_lol: Ehh, moja obecność na Helu już w drugim dniu w pełni. Myślałem, że te 6 razy kiedy podchodzili do mnie ludzie i głaskali mnie to będzie norma. Dzisiaj dopadła mnie kolonia dzieciaków. Prawdemówiąc gdyby nie moi ludzie to bym został zagłaskany na śmierć. Po wycieczce przez deptak, oczywiście znowu oparłem się o murek aby obejrzeć morze wróciliśmy do domu. Nie wiem na co oni tak długo czekają. Ze względu, na to że wieczór to wiedziałem że musimy pójść na plaże na spacerek :multi: Czekałem i czekałem, az się doczekałem:loveu: Tym razem poszliśmy całą rodziną w tym mój Pan pojechał na rowerku, Super będzie kogo gonić . Na plaży troche więcej ludzi niż wczoraj, ale i tak znowu laiałem i piłem z mojej malutkiej miseczki. Teraz się schowałem i pisze co mi na jęzor przyjdzie. Podsumowując dzisiejszy dzień: Koniec swobody, czyli coraz więcej ludzii mną zainteresowanych plus paparazzi. Ciężkie jest życie doga... Acha i od dzisiaj jestem chartem, bądx jak kto woli psem królewskim :evil_lol: :bluepaw:JoJo [/CENTER] Quote
jo-jo Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 A dzisiaj w zamian za fotki z nad morza (jakoś weny obecnie brak), wstawiam zdjęcia z Warszawskiej wystawy zrobione przez Ajronową:evil_lol: :diabloti: Quote
Vectra Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 :placz: :placz: za pózno ruszyłam w sobote doopsko na tą wystawe i nie udało mi się was spotkać :-( :-( a tak liczyłam że poznam Jojka na żywo :lol: :lol: foty wakacyjne miodzo :loveu: :loveu: Quote
Ajronowa Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 jo-jo napisał(a):A dzisiaj w zamian za fotki z nad morza (jakoś weny obecnie brak), wstawiam zdjęcia z Warszawskiej wystawy zrobione przez Ajronową:evil_lol: :diabloti: :razz: czy ja sie dowiem gdzie mam reszte wysłac????????? Quote
an3czka Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 jo-jo napisał(a):A wszystko zaczęło się od rureczki: Jejku jaki słodki widok:loveu: Quote
an3czka Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 jo-jo napisał(a): Malutka główka się chłodzi?:evil_lol: Quote
jo-jo Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 Ajronowa napisał(a)::razz: czy ja sie dowiem gdzie mam reszte wysłac????????? No a gdzie mi ostatnio zdjęcia wysyłałaś? :razz: I kiedy będziecie?? Quote
Ajronowa Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 jo-jo napisał(a):No a gdzie mi ostatnio zdjęcia wysyłałaś? :razz: I kiedy będziecie?? dobra śle na klika :P Jutro będe chyba, jutro:multi: Quote
jo-jo Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 Ajronowa napisał(a):dobra śle na klika :P Jutro będe chyba, jutro:multi: Ale gdzie?? Tu na Helu Helu jest pełno wolnych fajnch miejsc :razz: Quote
simbik Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 A ja też mam urocze dwie fotki Jojka w ręczniczku, wstawić tutaj:cool3: ? Quote
Recommended Posts