Fioletowa Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Przecudne słodziaki:loveu: :loveu: :loveu: A czarna dziewczynka miodzio!!!:loveu: :loveu: :loveu: Gratulacje dla rodziców:multi: :loveu: Quote
jo-jo Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 [quote name='Maga100']Piękne kluski! :multi: aż się wierzyć nie chce, że potem będą z tego wielkoludy :lol: Prawda:evil_lol: Takie co lubią ludzii i inne psy taranować :diabloti: Maluchy wage urodzeniową miały od 690 do 790 g.. Oto największy z nich miał 790g jak się urodził :loveu: Quote
Alicja Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='jo-jo']Prawda:evil_lol: Takie co lubią ludzii i inne psy taranować :diabloti: Maluchy wage urodzeniową miały od 690 do 790 g.. Oto największy z nich miał 790g jak się urodził :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ani torebka cukru:razz: Quote
jo-jo Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ani torebka cukru:razz: Ale jest znacznie słodszy :loveu: Quote
moon_light Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Jakie małe cuda !! :loveu::loveu::loveu: No,no, spisał sie jo-jek:cool3: Plattenek i arlekinka z plamkami tylko na główce-moi faworyci:loveu: Quote
Alicja Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='jo-jo']Ale jest znacznie słodszy :loveu::evil_lol::evil_lol:oj mnie o wagę poszło nie o słodycz , bo ta jest bezsprzeczna ....oj jak ja bym takiego poprzytulkała :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
jo-jo Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 Arlekinka jest przepięknie umaszczona (jak dla mnie) Cała bielutka, prócz główki która jest umaszczenia arlekinkowatego :loveu: Czarna dziewczynka jak na takich rodziców (płaszcz x arlekin) jest baaardzo czarna :) Quote
Musiałek Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Ale śliczności !!!! takie malutkie są zawsze słodziutkie i mają super umaszczenia :lol: Gratulujemy !! Quote
jo-jo Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:oj mnie o wagę poszło nie o słodycz , bo ta jest bezsprzeczna ....oj jak ja bym takiego poprzytulkała :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: To byś udusiła :evil_lol: Nie wiem jak ale teraz codizennie będe męczyć o nowe zdjęcia tych pociech :loveu: Quote
Alicja Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='jo-jo']To byś udusiła :evil_lol: Nie wiem jak ale teraz codizennie będe męczyć o nowe zdjęcia tych pociech :loveu::shake:ja tak delikatniutko :pi męcz o foty , męcz :multi: Quote
jo-jo Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 Narazie tyle mamy i to z dzisia świeżutkie na nich maluchy mają 3 doby już :) Ale od jutra będę męczyć, ale nie stety zdjęcia uzaleznione od znajomej... Quote
Vectra Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 uffff z wielkim trudem udało mi się przebrnąć waszą galerie :oops: :oops: Normalnie mam wypieki na twarzy Jo-jo jest super :loveu: :loveu: taki ogromny chyba zaczynam chorować na doga :p :p :p :p Gratulacje udanego potomstwa :multi: :multi: :multi: :multi: uwielbiam małe dożki :loveu: :loveu: są takie mało foremne i nieporadne :loveu: Quote
Paula Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Duze dziecko :loveu: Przecudne fasolki :loveu: Fajne kolorki, szczegolnie ten szary(blekitny?); jaka to masc? Quote
nathaniel Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='paula_z']Duze dziecko :loveu: Przecudne fasolki :loveu: Fajne kolorki, szczegolnie ten szary(blekitny?); jaka to masc? to merle arlekin, nie wzorcowe umaszczenie ... w Polsce , nei wiem ajk to z tym na świecie jest. Mi sie podoba czarna dzewuszka, pattenek i wszystkie inne :oops::oops: :loveu: Quote
simbik Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='jo-jo'] Śliczne kluseczki :loveu: , szczególnie czarna dziewusia (coś mnie do tego kolorku przyciąga, wszystko przez Teufla :evil_lol: ). Quote
Akitka Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Fasolki przepiękne!!! Zakochałam się w tych maleństwach!!! :loveu: One są takie bezbronne... Gratulacje dla dumnego tatusia i mamusi... :) Quote
sunrise Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='jo-jo']Jeszcze tutaj cała rodzinka razem :loveu: oj warto było czekać warto! pierwszy raz w życiu widzę takie maleńkie dożki i też jestem zaszokowana ich wielkością /a raczej małością ;) / wszystkie są naprawdę przecudne /te różowe nochalki :loveu: łapecki :loveu: jęzorki malusie :loveu: no po prostu miodzik:loveu: /no nie sposób się nie zakochać :loveu: Quote
jo-jo Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 [quote name='paula_z'] Fajne kolorki, szczegolnie ten szary(blekitny?); jaka to masc? To jest tza szary arlekin, w naszym wypadku jest to płaszczykowa sunia tylko że zamiast czarnego płaszczyka ma szary, Kolor ten w Polsce jest uznawany za wadliwy i nie nadający się na wystawy (coś a'la ON'ek długowłosy). Wielkrotnie wpływało pismo z Klubu Doga o dopuszczenie tego koloru na wystawy ale nie stety narazie nie da się :( Ale za granicą to i owszem można spotkać szarego nawet już chyba Intera :) ale to trzeba na zachód jechać :) Quote
jo-jo Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 Vectra napisał(a):uffff z wielkim trudem udało mi się przebrnąć waszą galerie :oops: :oops: Normalnie mam wypieki na twarzy Jo-jo jest super :loveu: :loveu: taki ogromny chyba zaczynam chorować na doga :p :p :p :p Gratulacje udanego potomstwa :multi: :multi: :multi: :multi: uwielbiam małe dożki :loveu: :loveu: są takie mało foremne i nieporadne :loveu: Nie ma co chorować wystawrczy przyjechać i zobaczyć :evil_lol: Za dzieci dziękujemy i nie rzecze udaly się dzieci Megi i Jojkowi :) Teraz zaczyna się dyskusja co do imion :loveu: Chyba pierwsze już zatwierdziliśmy... Quote
sunrise Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 jo-jo napisał(a):Nie ma co chorować wystawrczy przyjechać i zobaczyć :evil_lol: ... tak tak... przyjechać i zobaczyć...mhm... akurat na oglądaniu by się skończyło :evil_lol: :diabloti: Quote
jo-jo Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 sunrise napisał(a):tak tak... przyjechać i zobaczyć...mhm... akurat na oglądaniu by się skończyło :evil_lol: :diabloti: Narazie miałąm na myśli tylk oJojka zobaczyć :evil_lol: do maluchów sama jade i nie wiem czy nei pokradne :evil_lol: jeszcze gdzieś tak 2-3 tygodnie musze wytrzymać :) Quote
Alicja Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 :loveu::loveu::loveu:już mi się marzy zobaczyć te parówczaki pełzajace :razz: Quote
bigos Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Takiego malutkiego arlekinka to bym przygarnęła....(achhhhhhhh, rozmarzyłam się:evil_lol: ) Quote
Vectra Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Mi to ten czarny się podoba :loveu: :loveu: jo-jo napisał(a):Nie ma co chorować wystawrczy przyjechać i zobaczyć w sobote na Kępie poznam :evil_lol: :evil_lol: przyjedz z konikiem ;) ;) Quote
Recommended Posts