jo-jo Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 simbik napisał(a):Bardzo, bardzo proszę... :loveu: Simbik maluchów nie ma bo Fiszka nie dała dzisiaj robić zdjęć:evil_lol: Quote
simbik Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 jo-jo napisał(a):Simbik maluchów nie ma bo Fiszka nie dała dzisiaj robić zdjęć:evil_lol: No to szkoda, ale resztę zgraji też chętnie pooglądam :lol: . Quote
sunrise Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='jo-jo']Jeszcze pare foteczek z wczoraj :loveu: Ciuka Lwiątko:diabloti: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Akitka Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Gratuluję Jojeczkowi dzieci... :) Małe fasolki są z pewnością takie kochane!!! Czekam z niecierpliwością na zdjęcia... :) :loveu: Imiona: Alario Alejandro Alvin Anabelle Andria Archie Asher Aubrey Quote
jo-jo Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 Ania-k napisał(a):jo-jo fotki :mad: :mad: :eviltong: Jeszcze nie ma, dopiero wstałam po za tym :evil_lol: Quote
nathaniel Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 jo-jo napisał(a):Jeszcze nie ma, dopiero wstałam po za tym :evil_lol: A do szkoły się nei chodzi ? Jo-jo ty chyba wlasnie gimpka kończysz ? Dobrze myślę, jak nei to musiałam pomylić osoby i serdecznie przepraszam ;) Quote
Musiałek Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Jo-jo GRATULACJE !!!!!! :multi: :multi: :multi: prosimy o foteczki :lol: Quote
jo-jo Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 Iwonko a ja Gratuluje Blue Mł.Championat :multi: Na zdjęcia czekamy, ale Beatka pracuje więc trzeba będzie chwilke jeszcze poczekać :shake: Nathaniel ja się Gimpem nie zajmuje, a do szkoły nie chodze bo od półtoratygodnia jestem chora i nie moge za bradzo oddychać.. Quote
moon_light Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 jo-jo, jak ty to robisz, ze zawsze jestes na forum ?? (no prawie zawsze) tak zadko w szkole bywasz, czy masz takie fajne godziny lekcyjne?:lol: Quote
nathaniel Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='jo-jo']Iwonko a ja Gratuluje Blue Mł.Championat :multi: Na zdjęcia czekamy, ale Beatka pracuje więc trzeba będzie chwilke jeszcze poczekać :shake: Nathaniel ja się Gimpem nie zajmuje, a do szkoły nie chodze bo od półtoratygodnia jestem chora i nie moge za bradzo oddychać.. Że co ? Nie rozumiem, ja wiem, że Gimp to taki program, ale w poprzednim poście miałam na myśli gimnazjum ;). A to przekichane masz, że oddychać nie możesz , naturalnie :evil_lol::evil_lol: Pozdrawiam Quote
jo-jo Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 No to widzisz jak mnie ta choroba męczy, nawet źle czytam, w czwartek za tydzień końce to gimnazjum i dobrze ) gorzej że mi oceny pospadają przez chorobę :shake: Ehh ale już się z tym pogodziłam bo na puknty wpływu nie miały...Teraz w środe wyniki egzaminu a 30 dowiem się czy mnie przyjęli do szkoły czy nie... Na zdjęcia nadal czekamy :angryy: Quote
sunrise Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 jo-jo napisał(a): Na zdjęcia nadal czekamy :angryy: MY TEEEŻŻŻ!!! :mad: :mad: :mad: Quote
moon_light Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='jo-jo']No to widzisz jak mnie ta choroba męczy, nawet źle czytam, w czwartek za tydzień końce to gimnazjum i dobrze ) gorzej że mi oceny pospadają przez chorobę :shake: Ehh ale już się z tym pogodziłam bo na puknty wpływu nie miały...Teraz w środe wyniki egzaminu a 30 dowiem się czy mnie przyjęli do szkoły czy nie... Na zdjęcia nadal czekamy :angryy: Ah no tak, bieedna. Z resztą, kto by sie przejmował ocenami, w czasie gdy sie wnuki rodzą:evil_lol: ps. A gdzie składałaś:cool3:? Quote
bellatriks Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Przepraszam, Kochana, że ja taka nie na czasie:oops: :oops: :oops: :oops: Oczywiście gratulacje i buziaki dla Jojka:loveu: :loveu: :loveu: i przepraszam, postaram się częściej wpadać Quote
jo-jo Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 No właśnie dziwiłam się gzie Ty się podziewasz :razz: Wrr jeszcze nie mam zdjęć, ale spokojnie jest jeszcze poniedziałek :shake: :roll: Quote
an3czka Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 O kurcze. Ojcostwo to odpoweidzialna fucha;) Gratuluję!!:multi: Quote
jo-jo Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 Może i odpowiedzialne zajęcie ale mój pies i tak jest jak dziecko oto dowód :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='jo-jo']Może i odpowiedzialne zajęcie ale mój pies i tak jest jak dziecko oto dowód :evil_lol: :razz:cóś duzy ten szczeniorek:cool3: Quote
Cola Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 :-o Gdzie są takie spacerkowe pola? dzidzia dzidzia :evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:cóś duzy ten szczeniorek:cool3: Drobne 20 miesięcy :razz: Cola napisał(a):Gdzie są takie spacerkowe pola? A we Warszawie:diabloti: Quote
Cola Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 jo-jo napisał(a):A we Warszawie:diabloti: Toż to ja wiem, że we Warszawie ...dokładniej prosze :diabloti: Quote
jo-jo Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 Cola napisał(a):Toż to ja wiem, że we Warszawie ...dokładniej prosze :diabloti: A coś takiego jak Kabaty:evil_lol: Quote
Recommended Posts