Sylvia_76 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 jo-jo napisał(a):Pan Pies z rana :loveu: Piękny :loveu: :loveu: :loveu: Jakich gości??? Jakich??? Już jest późny wieczór!!! Dawaj fotki!!!:mad: Quote
jo-jo Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Sylvia_76 napisał(a):Piękny :loveu: :loveu: :loveu: Jakich gości??? Jakich??? Już jest późny wieczór!!! Dawaj fotki!!!:mad: Słuchaj ja to pisałam bo musiałam ściągnąc 364 zdjęcia bo aparat był full :evil_lol: A goście nadal są i dalej pstrykamy, ale powiem że goście są cuuuuuudowni :loveu: :loveu: Napewno wstawie dzisiaj fotki!! Obiecuje :razz: Quote
Sylvia_76 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 jo-jo napisał(a):Słuchaj ja to pisałam bo musiałam ściągnąc 364 zdjęcia bo aparat był full :evil_lol: A goście nadal są i dalej pstrykamy, ale powiem że goście są cuuuuuudowni :loveu: :loveu: Napewno wstawie dzisiaj fotki!! Obiecuje :razz: No to pstrykaj, ściągaj, pstrykaj... ... i WSTAWIAJ!!! :) :) :) Mistrzyni od podgrzewania atmosfery, cholerka :) :) :) Quote
jo-jo Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Sylvia_76 napisał(a):No to pstrykaj, ściągaj, pstrykaj... ... i WSTAWIAJ!!! :) :) :) Mistrzyni od podgrzewania atmosfery, cholerka :) :) :) A jakże by inaczej :evil_lol: (Pstrykamy nadal ;-) ) Quote
Sylvia_76 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 jo-jo napisał(a):A więc Kto to jest? :loveu: Czyja to łapka??? :-o :loveu: Quote
jo-jo Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 A winc to jest łapka jednej z sióstr, a te siostry to Inauguracja i Inegra Korona Borealis :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Inauguracja vel. Muminek :loveu: I Inegra :loveu: Quote
moon_light Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 jo-jo napisał(a):A więc Kto to jest? :loveu: Jakie kopytko rozkoszne :loveu: Quote
jo-jo Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 moon_light napisał(a):Jakie kopytko rozkoszne :loveu: No cóż to już takie rozkoszne nie jest :evil_lol: Quote
Sylvia_76 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 jo-jo napisał(a):No cóż to już takie rozkoszne nie jest :evil_lol: HIhihihihi :) Jojeczek!!! A dziewczyny cudniaste okrutnie :loveu: :loveu: :loveu: Pozdrów Monikę!!! Quote
moon_light Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 jo-jo napisał(a):No cóż to już takie rozkoszne nie jest :evil_lol: właściwie, to jakbyś trochę umyła to ŁAPSKO , to było by prawie tak samo fajne jak muminkowe:lol: Quote
jo-jo Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Sylvia_76 napisał(a):HIhihihihi :) Jojeczek!!! A dziewczyny cudniaste okrutnie :loveu: :loveu: :loveu: Pozdrów Monikę!!! Jojeczek, Jojeczek ;-) Tak cudniaste że ja bym je chętnie sobi zostawiła :roll: Pozdorwię ;-) moon_light napisał(a):właściwie, to jakbyś trochę umyła to ŁAPSKO , to było by prawie tak samo fajne jak muminkowe:lol: Kochana ta łapa nie jest brudna, a starta :cool3: No cóż powoli8 przebieram i obrabiam zdjęcia, a w miedzy czasie trwa akcja wynoszenia kluchów :evil_lol: (Dowody akcji będą :evil_lol: ) Jeszcze główeczka Muminkowej Muminkowa na kolankach... A tu zapoznanie Muminka z Jojkiem :loveu: Quote
jo-jo Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Cóż idziemy dalej: Muminkowa która powolutku zapoznaje się z nowym terenem Na początku dziewczyny stwierdza że najlepszym miejscem w domu jest, miejsce pod ławką :lol: Ale, bacznie obserwowały co się dzieje na około: No cóż Inegra zainteresowała się już w pewnym momencie swoim schronieniem: Quote
Pysia Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 jo-jo napisał(a):Pan Pies z rana :loveu: Weszłam i zostałaz zastrzelona przez Jojka na pięknej fotce przy samym wejściu :loveu: Przyznam się ze gdyby te maluchy były czarne tobym miała problem z myślami :evil_lol: Quote
jo-jo Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Pysia napisał(a): Przyznam się ze gdyby te maluchy były czarne tobym miała problem z myślami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Klaudia , a żadna z Muminków nie została u was do towarzystwa Jojkowi ....miałby miło:loveu: Quote
Pysia Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Zabierasz obie? Wykopały tuje i mi ją pod drzwi przywlokły :mad::evil_lol: Quote
Elitesse Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 jo-jo napisał(a):A winc to jest łapka jednej z sióstr, a te siostry to Inauguracja i Inegra Korona Borealis :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Inauguracja vel. Muminek :loveu: I Inegra :loveu: ale slodziaste pannice :multi: :loveu: :loveu: ale chyba juz znudzone pozowaniem ;) Quote
jo-jo Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Klaudia , a żadna z Muminków nie została u was do towarzystwa Jojkowi ....miałby miło:loveu: Witaj Alu :multi: Żadna :shake: Za to Muminkowa była u nas w niedzielę :loveu: [quote name='Pysia']Zabierasz obie? Wykopały tuje i mi ją pod drzwi przywlokły :mad::evil_lol: Cześć Pysiu :evil_lol: Czy jeszcze coś nowego zrobiły? :lol: Moje grzeczna dziewczynki :loveu: :diabloti: [quote name='Elitesse']ale slodziaste pannice :multi: :loveu: :loveu: ale chyba juz znudzone pozowaniem ;) Cześć Eli :multi: Słodziaste, i to aż za bardzo :shake: Czuje że kiedyś będe miała żółtka w domku :loveu: A my w ramach dłuższej przerwy od dogomaniackich galerii, wstawiamy kfitauszki które dzisiaj dostałam :loveu: :loveu: :loveu: Quote
AlKil Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Dobry wieczór! wszystkie łapencje są cudne i te maluśkie i te duże!!!:loveu: Quote
KORONA Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Kwiatuszki Dla Klaudynki :) :multi: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI IMIENIN KOCHANIE :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
KORONA Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Cholerka, trochę dużawe te kwiatuszki ;) Ale to imieninowe, więc moze Modek mi wybaczy :) Quote
malawaszka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Klaudia wszystkiego najlepszego!!!! :Rose: :drinking: Quote
a_ga.isk Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Witam ;) śliczny pies(ek) :loveu: I jaka dumna mina :) Pozdrawiam :) Quote
jo-jo Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Witamy Wszystkich bardzo cieplutko i słonecznie :loveu: AlKil napisał(a):Dobry wieczór! wszystkie łapencje są cudne i te maluśkie i te duże!!!:loveu: Dzięki :multi: KORONA napisał(a):Kwiatuszki Dla Klaudynki :) :multi:WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI IMIENIN KOCHANIE :multi: :multi: Dziękuję monisiu :Cool!::calus: malawaszka napisał(a):Klaudia wszystkiego najlepszego!!!! :Rose: :drinking: Dzięki Waszeczko :calus: a_ga.isk napisał(a):Witam ;) śliczny pies(ek) :loveu: I jaka dumna mina :) Pozdrawiam :) Witamy, i Dziękujemy :multi::oops: A my dzisiaj chcielismy się przypomnieć, jako że pogoda rewelacyjna wybrlaiśmy się na spacer nad Wisłę, nie daleko "naszej" działki.. Zabawa była przednia, a co najważniejsze...odbywała się w trzy dogi :loveu: A co więcej to już na zdjęciach za chwilkę :multi: Najpierw jako że przyjechalismy pierwsi, więc żeby Jojeczek się nudził w ruch poszła piłeczka :loveu: Tak więc troszkę rozrzewki było: CDN... Quote
Recommended Posts