Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Elitesse']Jojka troszke pokrecilo :lol: :lol:

Tak troszeczkę :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='AlKil']dzień dobry!

Jaka to przyjemnośc obejrzeć taaką furę zdjęć!
Zwłaszcza to na manualu...:cool3: :loveu:

Dobry, Dobry

No trochę mnie poniosło z tymi fotkami :evil_lol: Mam jeszcze kolejne bóg wie ile ale to na moim pierwotnym dysku, ale że mój pierwotny komputer pokłócił się z internetm więc siedzem sobie na innym :angryy:

[quote name='a_ga.isk']
Zabujcza minka :lol: :lol: :lol:

:loveu: :evil_lol:

[quote name=':: FiGa ::']Jaka ciapa z tego Jojka :evil_lol: :loveu:

100% doga w dogu ;-)))))

[quote name='LAZY']Hej Jojeczku! Nadrobiłam wszystko i baaardzo mi się podobały szczególnie harce z Koronkowymi panienkami:)

WItaj Paulinko :multi: :multi: :multi: :multi:

Bardzo się cieszę:)))))

A tutaj takie moje maleństwo :loveu:

Posted

simbik napisał(a):
Jak ładnie maleństwo staneło :loveu: ...pomęcze Cię w Łodzi o handling :roll: .

I to samo podobno :loveu: :loveu:

A męcz, znając mnie zgodze się, z takim psiem jak Teufel to pracuje sie z przyjemnością :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
Klaudia ile Jojej mierzy i waży ? pytam z ciekawości :diabloti:

Hmm to jest dobre pytanie myśle że mierzy może między 88-90 cm, napewno nie więcej ;-) a waży? jakieś 70 z groszem :evil_lol: (ale głowy nie dam bardzo dawno nie byl ważony...)

Posted

[quote name='jo-jo']Hmm to jest dobre pytanie myśle że mierzy może między 88-90 cm, napewno nie więcej ;-) a waży? jakieś 70 z groszem :evil_lol: (ale głowy nie dam bardzo dawno nie byl ważony...)Takie maleństwo do noszenia na rękach :loveu: :evil_lol:

Łooosz jaki on dumny jest :cool1:

• 3 weeks later...
Posted

Kochani Wy o nas jeszcze pamiętacie? Jak miło Dziękujemy :loveu: :loveu:

A winc Jojeczki się meldują a właściwie ja po właśnie ok 10 godzinnej podróży pociągiem z Pragi, ale powiem jedno: Było warto :loveu:

A zdjęć to u mnie trylionów kilka nie przebranych ani nic, no cóż takie życie...:roll:

Posted

AlKil napisał(a):
O, wróciłaś!!!:multi:
Co tam ciekawego było w tej Pradze?
Zdjęć tryliony, to nas rozumiem nimi zasypiesz?:lol:

Cześć Alberciki :multi:

Co tam ciekawego? Wycieczka szkolna, świetna zabawa i tyle śmiechu ile nigdy :lol: :lol: :lol: Do tego zdjęcia, a że ja w grupie projektowej fotograficznej byłam to się trochę popstrykało (tylko tym razem Canonem...)

Co do reszty to nie dość, że pełno zdjęć ze spacerów nad Wisłą, do tego piękne krajobrazy robione przez moją mamę (może coś mojego gdzieś też się znajdzie), to i jeszcze wystawa w kadr mi wpadła, nie zapominając o weekendzie na działce u Koronki :loveu:

Jak odeśpię ostatnie kilka nocy, to może coś rusze, ale póki co nic nie obiecuje, jutro czeka mnie poważny "przegląd" zdjęć z Pragi, a nie powiem sporo tego...

Posted

[quote name='Ania-shira']Miały byc foteczki a tu nie ma :-( :mad: Czekamy na foteczki :loveu: :lol: :multi:

Już Już!

[quote name='Aga K']maleństwo :cool1:
superrrr poporstu superr ;)
witam :buzi:
pozdrawiam

Witamy, Witamy :multi: i równiez Pozdrawiamy

No cóż mam chwilkę i zacznijmy...
Będzie trochę nie pokoleji bo od końca, coś w miare świerzego :lol:

Tak więc o to moi Drodzy o to Praga. Broniłam się przed tym wyjazdem, z jednego powodu, nakładał się z wystawą w Rydze.. Ale cóż rodzina zdecydowała że Praga, i prawde mówiąc nie żałuje! Było fantastycznie, a w kilka minut po opuszczniu Centralnego w Warszawie zaczęliśmy snuć pomysły o powrocie tam. Tak świetnie w tak super pogodzie (no i towrzystwie nie ma co ukrywać :lol: ) nie bawiłam się dawno. Był to wyjazd szkolny tak więc obowiązywały nas projekty ustalone przed wyjazdem. Od razu zapisałam się do fotograficznego dlatego też fotek zrobiłam dość sporo, Ale to wszystko po koleji :)

Zaczynamy:

Widoczek zrobiony z kolejki która tak jeździ, góra - dół, dół-góra.

Jako że ja to stworzenie jestem które lubi robić fotki, tak więc robiłam na prawie każdym kroku, włącznie z ulicami:

i tramwajami :lol:

A tutaj jedna z przystani z której co chwile odpływały stateczki

Kolejny widoczek również z kolejki, jakość może najlepsza jest ale to wszystko przez to że robiłam przez szybę :angryy:

A to kilka widoczków z mostu Karola, swoją drogą Most Karola to jedno z nie wielu miejsc które w pewnym momencie zaczęłam omijać, a wszystko to przez niesamowite tłumy, a przypominam była to połowa maja!!

Ostrzegałam że będą różne dziwne rzeczy :diabloti:

Zegar, na rynku, oczywiście co godzine było tam takie cuś co chodziło, przez co uliczki odchodzące od rynku były zakorkowane :cool1:

Cdn...

Posted

[quote name='jo-jo']Już Już!

Witamy, Witamy :multi: i równiez Pozdrawiamy

No cóż mam chwilkę i zacznijmy...
Będzie trochę nie pokoleji bo od końca, coś w miare świerzego :lol:

Tak więc o to moi Drodzy o to Praga. Broniłam się przed tym wyjazdem, z jednego powodu, nakładał się z wystawą w Rydze.. Ale cóż rodzina zdecydowała że Praga, i prawde mówiąc nie żałuje! Było fantastycznie, a w kilka minut po opuszczniu Centralnego w Warszawie zaczęliśmy snuć pomysły o powrocie tam. Tak świetnie w tak super pogodzie (no i towrzystwie nie ma co ukrywać :lol: ) nie bawiłam się dawno. Był to wyjazd szkolny tak więc obowiązywały nas projekty ustalone przed wyjazdem. Od razu zapisałam się do fotograficznego dlatego też fotek zrobiłam dość sporo, Ale to wszystko po koleji :)

Zaczynamy:

Widoczek zrobiony z kolejki która tak jeździ, góra - dół, dół-góra.

Jako że ja to stworzenie jestem które lubi robić fotki, tak więc robiłam na prawie każdym kroku, włącznie z ulicami:

i tramwajami :lol:

A tutaj jedna z przystani z której co chwile odpływały stateczki

Kolejny widoczek również z kolejki, jakość może najlepsza jest ale to wszystko przez to że robiłam przez szybę :angryy:

A to kilka widoczków z mostu Karola, swoją drogą Most Karola to jedno z nie wielu miejsc które w pewnym momencie zaczęłam omijać, a wszystko to przez niesamowite tłumy, a przypominam była to połowa maja!!

Ostrzegałam że będą różne dziwne rzeczy :diabloti:

Zegar, na rynku, oczywiście co godzine było tam takie cuś co chodziło, przez co uliczki odchodzące od rynku były zakorkowane :cool1:

Cdn...
:multi::multi::multi: Klaudia znowu nam pokazuje wielki swiat ;)
Dawaj dalej. I przyjeżdżaj po baby....

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Piekne :loveu: Uwielbiam oglądac takie zdjęcia :) Także nie żałuj, pokaż nam duzo podobnych i pięknych zdjęć ;)

[quote name='Pysia']:multi::multi::multi: Klaudia znowu nam pokazuje wielki swiat ;)
Dawaj dalej. I przyjeżdżaj po baby....

Dziękuję :oops:

Zdjecia będą będą

Ale ja musze coś napisać:

Tak, więc moi Drodzy nie wiem czy wiecie, ale dzisiaj Miot M Pandemia, czyli Maurycy, Mah-Jong, Marc, Madera, Malibu oraz Malaga obchodzą swoje pierwsze urodziny!!!!!!!!

Nie moge uwierzyć (aż mi się łezka w oku zaręciła) że te maleństwa mają już rok!

Sto Lat dla nich! Sto Lat!

:Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!:

Posted

[quote name='jo-jo']Dziękuję :oops:

Zdjecia będą będą

Ale ja musze coś napisać:

Tak, więc moi Drodzy nie wiem czy wiecie, ale dzisiaj Miot M Pandemia, czyli Maurycy, Mah-Jong, Marc, Madera, Malibu oraz Malaga obchodzą swoje pierwsze urodziny!!!!!!!!

Nie moge uwierzyć (aż mi się łezka w oku zaręciła) że te maleństwa mają już rok!

Sto Lat dla nich! Sto Lat!

:Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!:

[SIZE="5"]Wszystkiego Najlepszego :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: dla twoich wnuczków ;) .