Vectra Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 dawaj terazniejsze foty :mad: a nie nam tu oczy zaśnieżasz :diabloti: Quote
jo-jo Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Vectra napisał(a):dawaj terazniejsze foty :mad: a nie nam tu oczy zaśnieżasz :diabloti: A z kąd ja mam je wytrzasnąć niby? :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [CENTER]Gratulacje dla Pana Psa ! A dla Pani Pana Psa zdrówka ! :loveu: :loveu: :loveu: [/CENTER] Quote
jo-jo Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Gratulacje dla Pana Psa ! A dla Pani Pana Psa zdrówka ! :loveu: :loveu: :loveu: Witaj Haniu :multi: Dziękujemy :multi: Quote
Ajronowa Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Witam "depresyjnie" :eviltong: :eviltong: :eviltong: Zdjęcia świetne- więcej...:cool3: Quote
jo-jo Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='Ajronowa']Witam "depresyjnie" :eviltong: :eviltong: :eviltong: Zdjęcia świetne- więcej...:cool3: O rany Ty tutaj, jestem w szoku :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: I chwalisz moje zdjęcia, w takim razie depresja u Ciebie w pełni :evil_lol: Coś tam jeszcze mi zostało: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Gratulacje dla Jo-jka :multi: albo dla ZK, ze tak szybko dyplom wydali :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Hihi, to super że będziesz, tylko raczej sama będziesz musiała do nas przydreptać bo ja zawsze na wystawie jak się z kimś umówię to zapomnę i nie rusze się z pod ringu z nerwów :angryy: A ja jednak nie wiem czy dotre w sobote i w niedziele na wystawe, w piatek bede na 100% ale wtedy Was nie bedzie prawda? :placz: jak przyjade to ptzrytreptam pod Wasz rin, a o ktorej sie wystawiacie? Quote
jo-jo Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='PIKA']Gratulacje dla Jo-jka :multi: albo dla ZK, ze tak szybko dyplom wydali :evil_lol: Udało im się nawet błędów nie zrobić :lol: [quote name='Daga_i_Oskar']A ja jednak nie wiem czy dotre w sobote i w niedziele na wystawe, w piatek bede na 100% ale wtedy Was nie bedzie prawda? :placz: jak przyjade to ptzrytreptam pod Wasz rin, a o ktorej sie wystawiacie? Czesć Daga :multi: Sobota, sobota ale o której to nie mam pojęcia :shake: Quote
Ajronowa Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 jo-jo napisał(a):O rany Ty tutaj, jestem w szoku :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: I chwalisz moje zdjęcia, w takim razie depresja u Ciebie w pełni :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No dzięki!!:eviltong: Zaraziłaś mnie podał istoto:evil_lol: :placz: Quote
jo-jo Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Ajronowa napisał(a):No dzięki!!:eviltong: Zaraziłaś mnie podał istoto:evil_lol: :placz: Ależ oczywiściwe wszystko moja wina, bo to ja jestem ta zła i nie dobra :evil_lol: Quote
Ajronowa Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 jo-jo napisał(a):Ależ oczywiściwe wszystko moja wina, bo to ja jestem ta zła i nie dobra :evil_lol: Pff s jak?:eviltong: :eviltong: Nie marudź:evil_lol: Quote
jo-jo Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='Ajronowa']Pff s jak?:eviltong: :eviltong: Nie marudź:evil_lol: To powiem Ci tyle, że słucham mojego ulubionego cusia znowu i się dołuje, ale nie marudzę :evil_lol: I jeszcze znalazłam główkę mojego pascacka :loveu: Quote
Elitesse Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='jo-jo']Miło mi oznajmić że w dniu dzisiejszym dostaliśmy dyplom :multi: :multi: :multi: CHAMPIONATU POLSKI :multi: :multi: :multi: Ostatni wniosek zdobylismy 27 Stycznia w Głogowie, a 19 lutego dyplom był już wydan. Uważam że to super szybkie tempo :loveu: O to Dumny Champion Polski :multi: ale tempo mieli :crazyeye: az do naszego ZG to niepodobne :evil_lol: GRATULUJE !! :multi: Quote
PIKA Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 jo-jo napisał(a):Udało im się nawet błędów nie zrobić :lol: a to jest w ogóle możliwe? :evil_lol: Quote
jo-jo Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Dzięki Elitesse :multi: PIKA napisał(a):a to jest w ogóle możliwe? :evil_lol: Jak widać jest :evil_lol: Ludziowie Wy nawet nie wiecie jaki smaczny jest....CHRZAN :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
AlKil Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 padam przed Jojkiem w uznaniu na twarz....:mdleje::mdleje::mdleje: Quote
jo-jo Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 AlKil napisał(a):padam przed Jojkiem w uznaniu na twarz....:mdleje::mdleje::mdleje: Witajcie Alberciki :multi: :multi: :multi: :multi: A ze względu na co padacie? Na chrzan? :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 A może by tak Pani Pana Psa zrobiła pascakowi zdjęcia w domu ???? Nie da się ? Quote
jo-jo Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 AlKil napisał(a):Za całokształt... i championat też....:multi: Dziękujemy :multi: HankaRupczewska napisał(a):A może by tak Pani Pana Psa zrobiła pascakowi zdjęcia w domu ???? Nie da się ? haniu obecnie nie, bo Pan Pies wybył na spacerek, ale jak wróci to może o coś się postaramy :roll: :evil_lol: Quote
simbik Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='jo-jo']Miło mi oznajmić że w dniu dzisiejszym dostaliśmy dyplom :multi: :multi: :multi: CHAMPIONATU POLSKI :multi: :multi: :multi: Ostatni wniosek zdobylismy 27 Stycznia w Głogowie, a 19 lutego dyplom był już wydan. Uważam że to super szybkie tempo :loveu: O to Dumny Champion Polski :multi: [SIZE="5"]Wielkie gratulacje :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: ...i jak najszybszego otrzymania następnego dyplomu :lol: tzn Int......:roll: Quote
jo-jo Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [quote name='simbik']Wielkie gratulacje :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: ...i jak najszybszego otrzymania następnego dyplomu :lol: tzn Int......:roll: Najpierw trzeba go zrobić :evil_lol: Dzięki :multi: Quote
Pysia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Ho ho ho :p Jojek championem :p Huraaaaaaaaaaaaa:multi::multi::multi: Gratulacje dla Jojeczka :loveu: Quote
jo-jo Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Pysia napisał(a):Ho ho ho :p Jojek championem :p Huraaaaaaaaaaaaa:multi::multi::multi: Gratulacje dla Jojeczka :loveu: Cześć Pysiu :p (Dziękujemy:loveu:) Quote
Recommended Posts