AlKil Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Dzień dobry Jojki! To przeganiajcie te chmury sprzed tego słońca....;) Quote
PIKA Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 jo-jo napisał(a): Ludziowie Wy nawet nie wiecie jaki smaczny jest....CHRZAN :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wiemy,:eviltong: bardzo dobry, :eviltong: mnie smakuje :evil_lol: Psy nie probowaly :shake::evil_lol: Quote
jo-jo Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [quote name='AlKil']Dzień dobry Jojki! To przeganiajcie te chmury sprzed tego słońca....;) Cześć, cześć, jutro jak bedzie przegonię, teraz obecnie pada:loveu: [quote name='PIKA']wiemy,:eviltong: bardzo dobry, :eviltong: mnie smakuje :evil_lol: Psy nie probowaly :shake::evil_lol: Wiesz ja też lubie, i okazało się że mój pies i to baaaaaaaaardzo :evil_lol: A teraz trochę późne ale Życzonka: Quote
Agga Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Ahhhh jojeczku ale z ciebie przystojniaczek. A może zaciągniesz panią na zlocik dogomaniacki??? Quote
jo-jo Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [quote name='Agga']Ahhhh jojeczku ale z ciebie przystojniaczek. A może zaciągniesz panią na zlocik dogomaniacki??? Ooo Witaj Aguś :multi: Może i by wyciągnąl, ale raz wątpię żeby rodzina puściła, a dwa mamy wtedy być gdzieś nawwet nie wiem gdzie :shake: Ale jak zlocik 2008 będzie to może i zaciągnę tą moją marudę. tylko jak ja będę spać w namiocie :candle: Quote
PIKA Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 jo-jo napisał(a): . tylko jak ja będę spać w namiocie :candle: Jojek w namiocie a Ty pod namiotem :evil_lol: Albo jakąs piatke będziesz musiala wziąc :evil_lol: Quote
simbik Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 My tak pod kątem poprzedniej dożycy kupowaliśmy namiot trójkę...efekt był taki, że ja z mężem leżałam wciśnięta w ściankę a dożyca zajmowała 2/3 powierzchni :evil_lol: . Teraz mamy namiot hangar :cool3: i się wszyscy pięknie mieścimy :lol: . Quote
jo-jo Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 PIKA napisał(a):Jojek w namiocie a Ty pod namiotem :evil_lol: Albo jakąs piatke będziesz musiala wziąc :evil_lol: Dziękuję postoję :evil_lol: Ale ten namiot na mnie i w nim pies? :evil_lol: :evil_lol: simbik napisał(a):My tak pod kątem poprzedniej dożycy kupowaliśmy namiot trójkę...efekt był taki, że ja z mężem leżałam wciśnięta w ściankę a dożyca zajmowała 2/3 powierzchni :evil_lol: . Teraz mamy namiot hangar :cool3: i się wszyscy pięknie mieścimy :lol: . Ja mam 2, i to sporą, do tego super śpiworek więc jakby mój pies się zlitował to moze byśmy się zmieścili :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Ja mam wielką trójke na dodatek z przedpokojem większym od samego namioty ;) Psy w namiocie, my w przedsionku i wszyscy sa na właściwym miejscu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AlKil Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Mó namiot rodzinny ma 12m kw. Mogę pożyczyć....:evil_lol: Quote
jo-jo Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Pysia napisał(a):Ja mam wielką trójke na dodatek z przedpokojem większym od samego namioty ;) Psy w namiocie, my w przedsionku i wszyscy sa na właściwym miejscu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A już myślałam żę jednak Zmory śpią w przedsionku :evil_lol: :evil_lol: AlKil napisał(a):Mó namiot rodzinny ma 12m kw. Mogę pożyczyć....:evil_lol: Dobra to jak w lipcu będę na Helu to podjadę i zabieram :lol: Quote
asiunia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='Agga']Ahhhh jojeczku ale z ciebie przystojniaczek. A może zaciągniesz panią na zlocik dogomaniacki??? Hej! Malenstwo mialoby wzrostowa konkurencje:evil_lol: Quote
jo-jo Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 asiunia napisał(a):Hej! Malenstwo mialoby wzrostowa konkurencje:evil_lol: Wcale nie. Maleństwo wygrywa ;-) My konkurencją wysokościową zdecydowanie nie jesteśmy :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Witaj Jojkowa kurduplu jeden :multi: Ja mogłabym mieć nawet psa wielkości myszy byleby miał charakter niufowy :loveu: Quote
jo-jo Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Pysia napisał(a):Witaj Jojkowa kurduplu jeden :multi: Ja mogłabym mieć nawet psa wielkości myszy byleby miał charakter niufowy :loveu: Cześć Wredna Małpo, :mad: :evil_lol: Myśle że Jojka chcrakter powalłby Cię, i zapomniałabyś o niufach :diabloti: Quote
Pysia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 jo-jo napisał(a):Cześć Wredna Małpo, :mad: :evil_lol: Myśle że Jojka chcrakter powalłby Cię, i zapomniałabyś o niufach :diabloti: Obawiam się że masz racje ....Jak dostałabym wstrząsu mózgu po tragicznym upadku wskutek przywitania mnie przez mutanta tobym na pewno zapomniała o niufach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jo-jo Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Pysia napisał(a):Obawiam się że masz racje ....Jak dostałabym wstrząsu mózgu po tragicznym upadku wskutek przywitania mnie przez mutanta tobym na pewno zapomniała o niufach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wiesz ale od razu upadek jest Ci potrzebny?:evil_lol: Ty moja droga byś długo z dogiem nie wytrzymała, przynajmniej nie moim, bo on uwielbia się opierać :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 jo-jo napisał(a):Wiesz ale od razu upadek jest Ci potrzebny?:evil_lol: Ty moja droga byś długo z dogiem nie wytrzymała, przynajmniej nie moim, bo on uwielbia się opierać :evil_lol: :evil_lol: Jakby się opierał o mnie to rzeczywiscie bym nie wytrzymała :evil_lol: Quote
Vectra Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 cześć Jojki :) wpadnij do nas do galerii zapodałam nietrymowane fotki poodwracanych psów :evil_lol: Quote
jo-jo Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Cześć Dziewczyny :multi: Pysia napisał(a):Jakby się opierał o mnie to rzeczywiscie bym nie wytrzymała :evil_lol: Postawilibyśmy obok Ciebie jakiś słupek to byś się o niego oparła :evil_lol: Vectra napisał(a):cześć Jojki :) wpadnij do nas do galerii zapodałam nietrymowane fotki poodwracanych psów :evil_lol: Już widziałam te fotki :eviltong: A ilość ich ogromna :crazyeye: Przecież nawt sama na jednej dymek zrobiłam :cool1: (ale Tyś oczywiscie nie zauważyła) Pysia napisał(a):Ja też :multi::multi::multi::diabloti: A Ty co się znowu cieszysz? :hmmmm: :evil_lol: Quote
Kamila Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 jo-jo napisał(a):Pan Pies z rana :loveu: Pan Pies z rana jak zwykle cuuuuuuuudowny :loveu: Quote
jo-jo Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 [CENTER]Dzisiaj późnym wieczorem zapraszam na oglądanie, zdjęć z wizyty pewnych gości u nas, a jakich dowiecie się już nie bawem :loveu: :loveu: [/CENTER] Quote
Recommended Posts