jo-jo Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Witajcie Kochani :multi: :multi: :multi: [quote name='PIKA']Cześc Klaudia :multi: Nie wiesz skąd ja znam te panienki latające z Jojkiem? :hmmmm: ;) hmmmm, może masz potomka jednej z nich w domu? :hmmmm::evil_lol: [quote name='a_ga.isk'] Mam podobnego doga pare domów od mojego :loveu: :loveu: [quote name=':: FiGa ::']Witamy konikową galerię :multi: To znowu my :cool3: Melduję że fotki pooglądałam, pozachwycałam się i życzę miłej nocki ;) Witamy Witamy :))) Cieszymy się z odwiedzin :) Mam sporo zdjęć z kilku ostatnich spacerów plus dodatek, ale nie wiem czy wrzucać,. I tak musze najpierw pozmniejszać :lol: (P.S Zostało mi jeszcze troche zdjęć z tego spacerku nad Wisłą :evil_lol: ) [quote name='PIKA']Kaludia a Ty gdzie? :roll: Ja? Hmm, obecnie w domu :lol: [quote name='Elitesse'] Eli :loveu: Dziękujemy [quote name='moon_light']O to mi sie podoba bardzo :lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Cześć Klaudia :multi: Dziękujemy za życzenia i wzajemnie :loveu: Quote
Alicja Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 :multi:czyli ma się rozumieć będą nowe fotaski;) Quote
Gosiek Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 cześć Klaudia :cool3: ja tak ostatnio miewam: pojawiam sie i znikam ;) ale zaglądam niezmiennie i z ciekawością lookam na zdjecia :p Foty robisz świetne :razz: i naprawde z przyjemnością je oglądam pozdrawiam świątecznie Gosia Quote
Pysia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Dawaj te fotki to popatrzymy na szczupłe psy :evil_lol: Quote
jo-jo Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Jeju, jeju ależ ludu nas odwiedziło :crazyeye: [quote name='paula_z']Cześć Klaudia :multi: Dziękujemy za życzenia i wzajemnie :loveu: Cześć Paula :multi: Nie ma za co, i my również Dziękujemy :loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:multi:czyli ma się rozumieć będą nowe fotaski;) Tak, Alu będą (a po cichu powiem że mam jeszcze fotki z wczorajszego rodiznnego spacerku:razz: ) Myśle że jak uda mi sie wyrwać ze Świąt i przyjadę do domu to zaczne je obrabiać :lol: [quote name='Gosiek']cześć Klaudia :cool3: ja tak ostatnio miewam: pojawiam sie i znikam ;-) ale zaglądam niezmiennie i z ciekawością lookam na zdjecia :p Foty robisz świetne :razz: i naprawde z przyjemnością je oglądam pozdrawiam świątecznie Gosia Witaj Gosiu w naszych skromnych progach :multi: Nie przesadzaj, ja naprawde się uczę, do Ciebie mi jeszcze daleko :roll: [quote name='Pysia']Dawaj te fotki to popatrzymy na szczupłe psy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 PIKA napisał(a):Cześc Klaudia :multi: Najdalas się? :evil_lol: Ja ? NIe :shake: :evil_lol: Jako że Wielkanocy nie uznaję to i dużo nie jem :diabloti: Quote
PIKA Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 jo-jo napisał(a):Ja ? NIe :shake: :evil_lol: Jako że Wielkanocy nie uznaję to i dużo nie jem :diabloti: a co ma piernik do wiatraka? :crazyeye: Mozna nie uznawać, ale jeśc tzrzeba :evil_lol: Quote
jo-jo Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 PIKA napisał(a):a co ma piernik do wiatraka? :crazyeye: Tyle samo liter :evil_lol: :evil_lol: PIKA napisał(a):Mozna nie uznawać, ale jeśc tzrzeba :evil_lol: E tam, jedyne co ja jestem w stanie zjeść to sałatka jarzynowa, bo wszystko inne to zazwyczaj jajka :shake: A wiesz? Widziałam wczoraj takie dwie pannice, chyba je znasz :evil_lol: A potem jeszcze takiego jednego małego żółtego Pana :loveu: Quote
PIKA Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 jo-jo napisał(a): A wiesz? Widziałam wczoraj takie dwie pannice, chyba je znasz :evil_lol: A potem jeszcze takiego jednego małego żółtego Pana :loveu: jakiego żóltego Pana? :mad: Quote
jo-jo Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='PIKA']jakiego żóltego Pana? :mad: A Waszego braciola :loveu: Własnie zabrałam się za obrabiabnie zdjęć :crazyeye: A to jeszcze zaległe zdjęcia ze spacerku Quote
Pysia Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='jo-jo']A Waszego braciola :loveu: Własnie zabrałam się za obrabiabnie zdjęć :crazyeye: A to jeszcze zaległe zdjęcia ze spacerku Zobaczcie jak mu jajka w powietrzu fruwają :evil_lol: To za nim to pod nim :diabloti::evil_lol: Czy to z okazji jajecznych świąt? ;) Quote
PIKA Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 jo-jo napisał(a):A Waszego braciola :loveu: Ciućka? :cool3: a masz jego jakies zdjęcie? :razz: Quote
jo-jo Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='Pysia']Zobaczcie jak mu jajka w powietrzu fruwają :evil_lol: To za nim to pod nim :diabloti::evil_lol: Czy to z okazji jajecznych świąt? ;) Hihi tak specjalnie trzymałam te fotki na święta :evil_lol: [quote name='PIKA']Ciućka? :cool3: a masz jego jakies zdjęcie? :razz: Ciućka, Ciućka :loveu: Chyba ni mam, bo w domu już nic nie robiłyśmy, tylko naleśniki Monia smarzyła., mniam :loveu: A teraz jakbyś nie wiedziała wsuwam sałateczke :evil_lol: I kolejna porcja fotek: Quote
moon_light Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='jo-jo'] AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! TO NAJPIEKNIEJSZE ZDJECIE Z CALEJ GALERII !!!!! :loveu::loveu::loveu: Jak oni stoja przeuroczo:loveu: Didiulenka lepek przechylila:loveu: Chyba muszę zrealizować mój tajny plan "bułka" :evil_lol: Quote
jo-jo Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='moon_light']AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! TO NAJPIEKNIEJSZE ZDJECIE Z CALEJ GALERII !!!!! :loveu::loveu::loveu: Jak oni stoja przeuroczo:loveu: Didiulenka lepek przechylila:loveu: Chyba muszę zrealizować mój tajny plan "bułka" :evil_lol: Ty tu zaczęłaś zaglądać :crazyeye: Jestem pod wrażeniem :evil_lol: Wiesz nie wiem czy nie warto by zacząć nowy plan "naleśnik" :evil_lol: Lecimy dalej nadal z tego samego spacerku ;-) Quote
moon_light Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='jo-jo']Ty tu zaczęłaś zaglądać :crazyeye: Jestem pod wrażeniem :evil_lol: Wiesz nie wiem czy nie warto by zacząć nowy plan "naleśnik" :evil_lol: Lecimy dalej nadal z tego samego spacerku ;-) Hhahahahaha Dla DIDY, to ja mogę nawet plan "KAWIOR" :evil_lol::loveu: ps. Reke chciala mu odgryzc! Moja sasiadka miala racje ze dogi to agresywne psy !! Do formy blyskawicznie wrocila:loveu: Quote
moon_light Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 i portrety tez tlitne:lol::lol::lol:. wiecej wiecej ! Quote
jo-jo Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 No i koniec: No i na sam koniec najpierw Mamusia (trochę nie ostre bo cuś mi sie przestawiło :angryy:) I rodzina Korona Borealis: Quote
PIKA Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 jo-jo napisał(a): Ciućka, Ciućka :loveu: Chyba ni mam, bo w domu już nic nie robiłyśmy, No czuje się obrazona :obrazic: jak można bylo nie pokazac mi brata :obrazic: A to Ciuciek nie byl na spacerze? :hmmmm: moon_light napisał(a): Moja sasiadka miala racje ze dogi to agresywne psy !! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Fajnych masz sąsiadów :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Paula Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Hahaha :D Jojek świetnie wyszedł :roflt: Super fotki :multi: Quote
moon_light Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 PIKA napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Fajnych masz sąsiadów :crazyeye::crazyeye::crazyeye: sąsiadkę . Kocham ją :loveu: Quote
Aga K Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Hejka !! :multi::multi: superowe dodzki ;) Wesołych Świąt Wielkiej Nocy Quote
Recommended Posts