Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jo-jo']No troszkę Cię nie było, ale ciesze się że już jesteś i cieszę się że fotki się podobaja :)))

No ja też mam taką nadzieje, w zeszłym roku poznałam wieeeeelu dogomaniaków:loveu: I nie zapomne tego pięknego transparentu :evil_lol:

No ja niestety nie mogłam byc w sobote, ale teraz planuje byc we wszytskie 3 dni i licze na to ze Ciebie i Jojeczka poznam :multi:

No i jak ma się takiego modela do fotografowania to ciężko powiedziec, że fotki sie NIE podobaja :cool3:

Posted

[quote name='PIKA']cześc Kaludia :multi: z Jo-jkiem ganiającym studzienki :evil_lol:

Cześć Aguś :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='anetta']Aaaaaaaahhahhhaahhaa, ja tez myslaalm ze to fresbee :o
buahhaahaahah

Jak rpzeczytałam pierwszy raz o tym frisbee to kilka minut siedziałam i się dziwiłam o co wam chodzi :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='anetta']A od czego?:cool1:

A od wiatru :razz:

[quote name='Daga_i_Oskar']No ja niestety nie mogłam byc w sobote, ale teraz planuje byc we wszytskie 3 dni i licze na to ze Ciebie i Jojeczka poznam :multi:

No i jak ma się takiego modela do fotografowania to ciężko powiedziec, że fotki sie NIE podobaja :cool3:

Hihi, to super że będziesz, tylko raczej sama będziesz musiała do nas przydreptać bo ja zawsze na wystawie jak się z kimś umówię to zapomnę i nie rusze się z pod ringu z nerwów :angryy:

[quote name='haska_12']Czesc Jojkowe :evil_lol: Moze jakies nowe fotki? :loveu:

Cześć,cześć

No cóż fotki to i ja mam te zaległe, których najpierw nie wrzucałam bo nikogo nie było, a potem bo internet był do d..., a teraz znowu nie wrzuce bo mnie choroba na amen dopadła, i zmykam pod kołderke właśnie. Zdjęcia postaram się przynajmniej częściowo wrzucić wieczorem, ale to pod warunkiem że juz będe na jako takim "chodzie"

A teraz na szybko mogę takie cuś wrzucić:

Posted

[quote name='jo-jo']
No cóż fotki to i ja mam te zaległe, których najpierw nie wrzucałam bo nikogo nie było, a potem bo internet był do d..., a teraz znowu nie wrzuce bo mnie choroba na amen dopadła, i zmykam pod kołderke właśnie. Zdjęcia postaram się przynajmniej częściowo wrzucić wieczorem, ale to pod warunkiem że juz będe na jako takim "chodzie"

A teraz na szybko mogę takie cuś wrzucić:

Furkoczące fufle :evil_lol: .

Posted

[quote name='simbik']Furkoczące fufle :evil_lol: .

Tiaaaa :evil_lol:

No cóż siły dalej nie mam ale obiecałam więc kilka wstawię::

I Dobranoc :hand:

Posted

Boszzzzzzzzzzzzz czy Ty dziewczyny uważasz ze każdy jest świetnym detektywem ? Co próbuję wejść do Ciebie to galerii nie ma :mad: Okazuje się jednak ze jest tylko milionowy raz zmieniła tytuł :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Masakra :cool3::mad::diabloti::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Boszzzzzzzzzzzzz czy Ty dziewczyny uważasz ze każdy jest świetnym detektywem ? Co próbuję wejść do Ciebie to galerii nie ma :mad: Okazuje się jednak ze jest tylko milionowy raz zmieniła tytuł :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Masakra :cool3::mad::diabloti::evil_lol:

No bo nikt tu nie przychodził to zmieniłam :evil_lol: :evil_lol: (poza tym detektywie nie raz u Ciebie byłam a wpodpisie mam linka,:diabloti: )
Ale i tak zapomniają o nas :shake:

Kamila, mó jpies uważa że kantar to jest baaaaardzo be rzecz :evil_lol:

Posted

jo-jo napisał(a):
No bo nikt tu nie przychodził to zmieniłam :evil_lol: :evil_lol: (poza tym detektywie nie raz u Ciebie byłam a wpodpisie mam linka,:diabloti: )
Ale i tak zapomniają o nas :shake:

Kamila, mó jpies uważa że kantar to jest baaaaardzo be rzecz :evil_lol:

Noooooooooo....Pewnie że nie raz tylko że raz na jakiś czas:evil_lol: Wiesz ile to trzeba szukać ?:eviltong:
Będziesz w Katowicach?

Posted

[quote name='jo-jo']Do bardzo dobrej :evil_lol:
Jakie znowu frisbee, masz na myśli tą studzienkę? :evil_lol:

Oświadczam, że to nie jest frisbee prawdemówiąc nie wiem co mój pies by powiedział na latający talerz :evil_lol: ; To jest studzienka

Ha ha ha ha ha bo to jest S T U D Z I E N K A :evil_lol:

:crazyeye: :-o :crazyeye: :-o serio? Nie wkręcasz? :-o ........

........:roflt:

Posted

[quote name='Pysia']Noooooooooo....Pewnie że nie raz tylko że raz na jakiś czas:evil_lol: Wiesz ile to trzeba szukać ?:eviltong:

Eeeee Ty to leniwa jesteś :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Pysia']Będziesz w Katowicach?

Mam być
No nie mów że wkońcu się spotkamy!!:crazyeye: :evil_lol:

[quote name='LAZY']Ekhm...ja wiem, żes bidulka chora, ale czemu tak mało fot???

Paulinko, juz się poprawiam, choruje dalej ale fotki wrzucam :loveu:

[quote name='Vectra']Czesc Jojki :)

Cześć Ewuś :multi:

[quote name='Sylvia_76']No właśnie! :mad: :mad: :mad:

Tiaa :evil_lol:

[quote name='olcha']:crazyeye: :-o :crazyeye: :-o serio? Nie wkręcasz? :-o ........
........:roflt:

"Serio Serio" :evil_lol:

No cóż zaległe foteczki i to śniegowe :loveu:

Posted

[quote name='simbik']Proszę nas tu zimą nie straszyć :evil_lol: ...wiosna jest :lol: . Choć trzeba przyznać że Jojek w fraku na śniegu wygląda najlepiej :cool3: .

Ale my śnieg baaardzo lubimy :loveu:
I za miłe słowa Dziękujemy :multi:

I jeszcze troche:

Posted

Mam nadzieje ze sie sniegiem nacieszylisci bo go juz nie ma (i mam nadzieje do listopada nie wroci )
Styrasznie dawno nie pisałam Jojek jak zwykle CUDO ;)

Posted

anea napisał(a):
Mam nadzieje ze sie sniegiem nacieszylisci bo go juz nie ma (i mam nadzieje do listopada nie wroci )
Styrasznie dawno nie pisałam Jojek jak zwykle CUDO ;)

Czy ja wiem czy się nacieszyliśmy ;-)
Mi to teraz obojętne jak siedze w domu, ale myśle że Jojek śniegiem by nie pogardził :evil_lol:

Dziękujemy za miłe słowa :multi: :oops:

Posted

Miło mi oznajmić że w dniu dzisiejszym dostaliśmy dyplom

:multi: :multi: :multi: CHAMPIONATU POLSKI :multi: :multi: :multi:

Ostatni wniosek zdobylismy 27 Stycznia w Głogowie, a 19 lutego dyplom był już wydan. Uważam że to super szybkie tempo :loveu:

O to Dumny Champion Polski :multi:

Posted

[quote name='malawaszka']ooooo ale trafiłam!!! :laola: GRATULACJE!!!!!! :klacz: :drinking:

Cześć Waszeczko :multi: :multi: :multi:

To może troche "luźnych" fotek Pana Psa :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
haha noo najlepsze są wyluzowane fafle :loveu::lol:

Wyluzowane lub śpiące :evil_lol:

Vectra napisał(a):
a skąd u was śnieg ??? :)

Ewuś to zaległe fotki, które miałam wrzucić już dawno, ale że choruję to nie miałam jakoś głowy do tego :( A teraz że mam dużo prac komputerowych to i zaległe fotki wam wrzucam ;-)