anetta Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Aaaaaaaahhahhhaahhaa, ja tez myslaalm ze to fresbee :o buahhaahaahah Zawieje, albo on się zachwieje i na fotce od razu wychodzi taki patriota A od czego?:cool1: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='jo-jo']No troszkę Cię nie było, ale ciesze się że już jesteś i cieszę się że fotki się podobaja :))) No ja też mam taką nadzieje, w zeszłym roku poznałam wieeeeelu dogomaniaków:loveu: I nie zapomne tego pięknego transparentu :evil_lol: No ja niestety nie mogłam byc w sobote, ale teraz planuje byc we wszytskie 3 dni i licze na to ze Ciebie i Jojeczka poznam :multi: No i jak ma się takiego modela do fotografowania to ciężko powiedziec, że fotki sie NIE podobaja :cool3: Quote
haska_12 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Czesc Jojkowe :evil_lol: Moze jakies nowe fotki? :loveu: Quote
jo-jo Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='PIKA']cześc Kaludia :multi: z Jo-jkiem ganiającym studzienki :evil_lol: Cześć Aguś :evil_lol: :evil_lol: [quote name='anetta']Aaaaaaaahhahhhaahhaa, ja tez myslaalm ze to fresbee :o buahhaahaahah Jak rpzeczytałam pierwszy raz o tym frisbee to kilka minut siedziałam i się dziwiłam o co wam chodzi :evil_lol: :evil_lol: [quote name='anetta']A od czego?:cool1: A od wiatru :razz: [quote name='Daga_i_Oskar']No ja niestety nie mogłam byc w sobote, ale teraz planuje byc we wszytskie 3 dni i licze na to ze Ciebie i Jojeczka poznam :multi: No i jak ma się takiego modela do fotografowania to ciężko powiedziec, że fotki sie NIE podobaja :cool3: Hihi, to super że będziesz, tylko raczej sama będziesz musiała do nas przydreptać bo ja zawsze na wystawie jak się z kimś umówię to zapomnę i nie rusze się z pod ringu z nerwów :angryy: [quote name='haska_12']Czesc Jojkowe :evil_lol: Moze jakies nowe fotki? :loveu: Cześć,cześć No cóż fotki to i ja mam te zaległe, których najpierw nie wrzucałam bo nikogo nie było, a potem bo internet był do d..., a teraz znowu nie wrzuce bo mnie choroba na amen dopadła, i zmykam pod kołderke właśnie. Zdjęcia postaram się przynajmniej częściowo wrzucić wieczorem, ale to pod warunkiem że juz będe na jako takim "chodzie" A teraz na szybko mogę takie cuś wrzucić: Quote
simbik Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='jo-jo'] No cóż fotki to i ja mam te zaległe, których najpierw nie wrzucałam bo nikogo nie było, a potem bo internet był do d..., a teraz znowu nie wrzuce bo mnie choroba na amen dopadła, i zmykam pod kołderke właśnie. Zdjęcia postaram się przynajmniej częściowo wrzucić wieczorem, ale to pod warunkiem że juz będe na jako takim "chodzie" A teraz na szybko mogę takie cuś wrzucić: Furkoczące fufle :evil_lol: . Quote
jo-jo Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='simbik']Furkoczące fufle :evil_lol: . Tiaaaa :evil_lol: No cóż siły dalej nie mam ale obiecałam więc kilka wstawię:: I Dobranoc :hand: Quote
Kamila Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Chyba ktos sobie halti probuje sciagnac :cool3: Quote
Pysia Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Boszzzzzzzzzzzzz czy Ty dziewczyny uważasz ze każdy jest świetnym detektywem ? Co próbuję wejść do Ciebie to galerii nie ma :mad: Okazuje się jednak ze jest tylko milionowy raz zmieniła tytuł :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Masakra :cool3::mad::diabloti::evil_lol: Quote
jo-jo Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Pysia napisał(a):Boszzzzzzzzzzzzz czy Ty dziewczyny uważasz ze każdy jest świetnym detektywem ? Co próbuję wejść do Ciebie to galerii nie ma :mad: Okazuje się jednak ze jest tylko milionowy raz zmieniła tytuł :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Masakra :cool3::mad::diabloti::evil_lol: No bo nikt tu nie przychodził to zmieniłam :evil_lol: :evil_lol: (poza tym detektywie nie raz u Ciebie byłam a wpodpisie mam linka,:diabloti: ) Ale i tak zapomniają o nas :shake: Kamila, mó jpies uważa że kantar to jest baaaaardzo be rzecz :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 jo-jo napisał(a):No bo nikt tu nie przychodził to zmieniłam :evil_lol: :evil_lol: (poza tym detektywie nie raz u Ciebie byłam a wpodpisie mam linka,:diabloti: ) Ale i tak zapomniają o nas :shake: Kamila, mó jpies uważa że kantar to jest baaaaardzo be rzecz :evil_lol: Noooooooooo....Pewnie że nie raz tylko że raz na jakiś czas:evil_lol: Wiesz ile to trzeba szukać ?:eviltong: Będziesz w Katowicach? Quote
LAZY Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Ekhm...ja wiem, żes bidulka chora, ale czemu tak mało fot??? Quote
Sylvia_76 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 LAZY napisał(a):Ekhm...ja wiem, żes bidulka chora, ale czemu tak mało fot??? No właśnie! :mad: :mad: :mad: Quote
olcha Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='jo-jo']Do bardzo dobrej :evil_lol: Jakie znowu frisbee, masz na myśli tą studzienkę? :evil_lol: Oświadczam, że to nie jest frisbee prawdemówiąc nie wiem co mój pies by powiedział na latający talerz :evil_lol: ; To jest studzienka Ha ha ha ha ha bo to jest S T U D Z I E N K A :evil_lol: :crazyeye: :-o :crazyeye: :-o serio? Nie wkręcasz? :-o ........ ........:roflt: Quote
jo-jo Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='Pysia']Noooooooooo....Pewnie że nie raz tylko że raz na jakiś czas:evil_lol: Wiesz ile to trzeba szukać ?:eviltong: Eeeee Ty to leniwa jesteś :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Pysia']Będziesz w Katowicach? Mam być No nie mów że wkońcu się spotkamy!!:crazyeye: :evil_lol: [quote name='LAZY']Ekhm...ja wiem, żes bidulka chora, ale czemu tak mało fot??? Paulinko, juz się poprawiam, choruje dalej ale fotki wrzucam :loveu: [quote name='Vectra']Czesc Jojki :) Cześć Ewuś :multi: [quote name='Sylvia_76']No właśnie! :mad: :mad: :mad: Tiaa :evil_lol: [quote name='olcha']:crazyeye: :-o :crazyeye: :-o serio? Nie wkręcasz? :-o ........ ........:roflt: "Serio Serio" :evil_lol: No cóż zaległe foteczki i to śniegowe :loveu: Quote
simbik Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Proszę nas tu zimą nie straszyć :evil_lol: ...wiosna jest :lol: . Choć trzeba przyznać że Jojek w fraku na śniegu wygląda najlepiej :cool3: . Quote
jo-jo Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='simbik']Proszę nas tu zimą nie straszyć :evil_lol: ...wiosna jest :lol: . Choć trzeba przyznać że Jojek w fraku na śniegu wygląda najlepiej :cool3: . Ale my śnieg baaardzo lubimy :loveu: I za miłe słowa Dziękujemy :multi: I jeszcze troche: Quote
anea Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Mam nadzieje ze sie sniegiem nacieszylisci bo go juz nie ma (i mam nadzieje do listopada nie wroci ) Styrasznie dawno nie pisałam Jojek jak zwykle CUDO ;) Quote
jo-jo Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 anea napisał(a):Mam nadzieje ze sie sniegiem nacieszylisci bo go juz nie ma (i mam nadzieje do listopada nie wroci ) Styrasznie dawno nie pisałam Jojek jak zwykle CUDO ;) Czy ja wiem czy się nacieszyliśmy ;-) Mi to teraz obojętne jak siedze w domu, ale myśle że Jojek śniegiem by nie pogardził :evil_lol: Dziękujemy za miłe słowa :multi: :oops: Quote
jo-jo Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Miło mi oznajmić że w dniu dzisiejszym dostaliśmy dyplom :multi: :multi: :multi: CHAMPIONATU POLSKI :multi: :multi: :multi: Ostatni wniosek zdobylismy 27 Stycznia w Głogowie, a 19 lutego dyplom był już wydan. Uważam że to super szybkie tempo :loveu: O to Dumny Champion Polski :multi: Quote
malawaszka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 ooooo ale trafiłam!!! :laola: GRATULACJE!!!!!! :klacz: :drinking: Quote
jo-jo Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='malawaszka']ooooo ale trafiłam!!! :laola: GRATULACJE!!!!!! :klacz: :drinking: Cześć Waszeczko :multi: :multi: :multi: To może troche "luźnych" fotek Pana Psa :lol: Quote
malawaszka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 haha noo najlepsze są wyluzowane fafle :loveu::lol: Quote
jo-jo Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 malawaszka napisał(a):haha noo najlepsze są wyluzowane fafle :loveu::lol: Wyluzowane lub śpiące :evil_lol: Vectra napisał(a):a skąd u was śnieg ??? :) Ewuś to zaległe fotki, które miałam wrzucić już dawno, ale że choruję to nie miałam jakoś głowy do tego :( A teraz że mam dużo prac komputerowych to i zaległe fotki wam wrzucam ;-) Quote
Recommended Posts