Basia&Safi Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 swietne fotkki :):)) i pieski roznierz :):):):) Quote
moon_light Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 no i widzisz...chcialas doga...a wcisneli ci kule bilardowa:eviltong: Quote
jo-jo Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 :lol::lol: ja za to mam spokój z gaerią na stronce na jakiś czas 8) Quote
Agga Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Jojuś coś ci za duze foty wyszły:eviltong: Quote
jo-jo Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 [quote name='Agga']Jojuś coś ci za duze foty wyszły:eviltong: Agguś nie chciało mi się szczerze zmniejszać ;-)8) [quote name='PIKA']:shock:Morduja jojka :shock: A widzisz kto morduje /? 8) Quote
jo-jo Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 no bo jak robią mu cały czas sesje zdjęciowa to można się przeciez znudzić 8) Quote
Agga Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 jo-jo napisał(a):Agguś nie chciało mi się szczerze zmniejszać ;-)8) 8) Hahah nie chciało jej sie zmienijszać MODZIE słyszysz to i nie grzmisz ahahahah:eviltong: Quote
jo-jo Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 Agga napisał(a):Hahah nie chciało jej sie zmienijszać MODZIE słyszysz to i nie grzmisz ahahahah:eviltong: no bo mi się raz zdarzyło i wcale strasznie nie rozwaliło :roll: Quote
Agga Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 jo-jo napisał(a):no bo mi się raz zdarzyło i wcale strasznie nie rozwaliło :roll: No zeby to było przedostatni raz:evil_lol: Quote
jo-jo Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 Agga napisał(a):No zeby to było przedostatni raz:evil_lol: Pierwszy i ostatni :Rose: Quote
Alicja Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 jo-jo napisał(a):no bo jak robią mu cały czas sesje zdjęciowa to można się przeciez znudzić 8):mad: czas to zmienić:p Quote
jo-jo Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad: czas to zmienić:p on i tak ma mały tych sesji więc czasami mu się dziwie 8) no ale to wkońcu dozisko ;-)) Quote
Alicja Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 jo-jo napisał(a):on i tak ma mały tych sesji więc czasami mu się dziwie 8) no ale to wkońcu dozisko ;-))nie nie nie to mały koffany doziek;) Quote
jo-jo Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):nie nie nie to mały koffany doziek;) mały to "mało" powiedziane :lol: on to taka kruszynka moja :loveu: Quote
Alicja Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 jo-jo napisał(a):mały to "mało" powiedziane :lol: on to taka kruszynka moja :loveu::p no , zaraz się to inaczej czyta :lol: Quote
jo-jo Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::p no , zaraz się to inaczej czyta :lol: ale chyba powinnam uważaxc z mówieniem że to kruszynka ..jeszcze ktuś nie znający nas tu wejdzie i się zdziwi o jakiej kruszynce mowa 8):lol: Quote
Alicja Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 jo-jo napisał(a):ale chyba powinnam uważaxc z mówieniem że to kruszynka ..jeszcze ktuś nie znający nas tu wejdzie i się zdziwi o jakiej kruszynce mowa 8):lol:no to trzeba widzieć jak reagują ludziska jak Carragan mówi do swojego Maleństwa po imieniu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Jopjek jest siupper, i swiene minki strzela :lol: :lol: łapeczka od Oskareczka Quote
jo-jo Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):no to trzeba widzieć jak reagują ludziska jak Carragan mówi do swojego Maleństwa po imieniu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiesz ja do Jojka mówie często szczeniaczku czy óżne takie pieszczotliwe kltóre pasowąły by do małych piesiów ;-))) ja bym normalnie zareagowała w końcu mamy podobne psie :lol: Daga i Oskarku dziękujemy ;-)) Quote
Recommended Posts