KORONA Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Nie żebym była jakaś taka interesowna (fuuuu), ale jak będziesz z aparatem i płytą to ramiona będę jeszcze szerzej otwierać ;) Quote
jo-jo Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 no i może mordeńki chętniej mi buziaka dadzą :lol: pogadam z mamą może mi da podjechać do Ciebie wkońcu przy tym twoim palcu ktoś musi Ci pomóc i ubrać Cie :-P :lol::lol::lol: Quote
jo-jo Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Monisiu ja rozumiem że my będziemy tak skakać między obydwoma tematami :lol: Quote
KORONA Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 No właśnie już sie zapętliłam... Dobrze, że jest opcja kasowania wiadomości bo już mi sie topiki mieszają. Quote
jo-jo Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 hehe widziałam widziałam to może przejdźmy spokojnie na twój :lol: Quote
KORONA Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Eeee tam... Chyba sie na Nas nie zeźlą jak troche poplotkujemy na dwóch topikach. W końcu obydwa sa dogowe, więc przynajmniej to dobre. A może ktoś jednak sie skusi i przyjedzie do Nas w piatek Z SZARLOTKĄ :) Quote
jo-jo Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 hehe przydałoby się.. dobra ja uciekam bo musze jeszcze książeczkę przeczytać :lol: więc Monisiu całuski do jutra i pomyślimy chyba opiąteczku chyba że się rozmyślisz :lol: Quote
KORONA Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Buziaki... Ja na pewno się nie rozmyślę, jedyne co to może mi coś awaryjnie wypaść, ale nie sądzę ;) Quote
jo-jo Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Zapraszam na nowe foteczku do Działu "Jestem duży " ;-))) Quote
asher Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Ależ nam dozujesz te fotki :shake: :cool3: Quote
jo-jo Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 asher napisał(a):Ależ nam dozujesz te fotki :shake: :cool3: noa co ?:-P Quote
PIKA Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 jo-jo napisał(a):noa co ?:-P no wlasnie nic nie ma :roll: Quote
asher Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 PIKA napisał(a):no wlasnie nic nie ma :roll:JoJo chce wzmóc nasze pragnienie... Rzuca przynętę... i się wycofuje... Drażni się z nami :mad: Quote
jo-jo Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 wcale nie mam tylko jedną foteczke godną do obejrzenia :lol: tak to ostatnio nie ma jak porobić fotek ;-)) Quote
jo-jo Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 Na życzenie dowód piąteczki na brzuszku ;-))(fota robiona wczoraj już troche ta piątka rozciągnieta ;-)) Quote
Alicja Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 o rany co jest na tej fotce :crazyeye: Quote
jo-jo Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']o rany co jest na tej fotce :crazyeye: Alicjo to jest psi brzuszek i psia "piąteczka" która ułożyła sie Jojkowi sama z jego małych plamek ;-)) a tu peełna dekadencja 8) Quote
mrowka Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 O boziu jaki kochany :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: hahahaha jak on cudownie lezy sobie kochaniutki moj piekniutki pingwinkowy Jojeczek :loveu: :loveu: :loveu: :hmmmm: czy on nie jest aby brudny? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jedyny w soim rodzaju Jojeczek :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Buziolki mnostwo buziolek dla Jojeczka :multi: :loveu: Quote
PIKA Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='jo-jo']Alicjo to jest psi brzuszek i psia "piąteczka" która ułożyła sie Jojkowi sama z jego małych plamek ;-)) a tu peełna dekadencja 8) aaaa super :multi: Quote
jo-jo Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 [quote name='mrowka']O boziu jaki kochany :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: hahahaha jak on cudownie lezy sobie kochaniutki moj piekniutki pingwinkowy Jojeczek :loveu: :loveu: :loveu: :hmmmm: czy on nie jest aby brudny? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jedyny w soim rodzaju Jojeczek :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Buziolki mnostwo buziolek dla Jojeczka :multi: :loveu: nie no niewyraźnie wyszło chciałam mniejwięcej pokazac jego "5" Quote
Alicja Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='jo-jo']Alicjo to jest psi brzuszek i psia "piąteczka" która ułożyła sie Jojkowi sama z jego małych plamek ;-)) a tu peełna dekadencja 8) no nie ta fota jest odjazdowa :multi: dzięki za wyjaśnienie ;) jak się przypatrzyłam to się zorientowałam w czym rzecz :lol: Quote
jo-jo Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):no nie ta fota jest odjazdowa :multi: dzięki za wyjaśnienie ;) jak się przypatrzyłam to się zorientowałam w czym rzecz :lol: hehe chciałam żeby było bardziej wyraźne ale jakuś mi nie wyszło :roll: ..zaraz może cuś jeszcze znajde.. Quote
jo-jo Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 bardzo Dziękujemy ;-))) może i my cuś dorzucimy :lol: Quote
Recommended Posts