Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ah!! Jakbym była taką kluseczką to bym popadła w samozachwyt :loveu:
No ja bym nie mogła takich mieć, bo bym im spokoju nie dała:shake:
Ciągle bym fafelki miziała:razz::lol:

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

sunrise napisał(a):

TE RÓŻOWE PODUSIE AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu::mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Jest moja kluseczka :) bozie te łapki jakie pikne cudenko- JA CHCE TAKIEGO :) (oczywiście mój Tz by mnie chyba wywalił z domu :evil_lol: )

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Jest moja kluseczka :) bozie te łapki jakie pikne cudenko- JA CHCE TAKIEGO :) (oczywiście mój Tz by mnie chyba wywalił z domu :evil_lol: )

A co tam to ni jego tylko Twój pies :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):

Ja tego biorę!! Wiem, wiem ale tego chcę :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
-= CHWILKA!!! To cudo jest moje!!!!!!!

Posted

przejśc przez tą galerię to jest katorga :razz:mi się zachciewa małego doga :oops:ale nic z tego pozostają jedynie marzenia :placz:

a ta taka mała a juz jęzor ciotkom pokazuje ;)

Posted

jo-jo napisał(a):

Ale poważna minka :lol:.

Jojka fotki może mi się uda zrobić na Warszawskiej wystawie:roll: , bo jak dobrze pójdzie to jadę podpatrzeć co nieco ;) . Choć my to jeszcze troszkę, ale już niedługo :lol: .

Posted

simbik napisał(a):
Jojka fotki może mi się uda zrobić na Warszawskiej wystawie:roll: , bo jak dobrze pójdzie to jadę podpatrzeć co nieco ;) . Choć my to jeszcze troszkę, ale już niedługo :lol: .

Rozumiem że odwiedzisz nas przy ringu :razz:
Az maluchem mam nadzieje że na Jkubie sie pokazecie :loveu:

Posted

jo-jo napisał(a):
Rozumiem że odwiedzisz nas przy ringu :razz:
Az maluchem mam nadzieje że na Jkubie sie pokazecie :loveu:

Oczywiście, że odwiedze, bo mnie to tylko ten ring interesuje :roll: na całej wystawie. Na klubówce chcemy spróbować w baby :lol: .

Posted

Jo-jo stale powtarzam ze dogi nie dla mnie
Przestan zachwiewac moje przekonania :p

Moj malzowinek zerknal mi przez ramie a potem tak rzecze: jakby byl juz duzy to by Ci dotad siegal, a glowke mialby o tu .... :evil_lol:
I dodaje: masz takie znajomosci i co .... ? :shake:

Posted

simbik napisał(a):
Oczywiście, że odwiedze, bo mnie to tylko ten ring interesuje :roll: na całej wystawie. Na klubówce chcemy spróbować w baby :lol: .

No to Wy do nas w wawce przybedziecie a my wam pokibicujemy na Babyk'ach, w zeszłym roku w tej samej klasie Aragornowi Platinum kibicowaliśmy (znajomy nasz :)) I później był III na BIS'ie :multi:

Eve jakbyś tak pobyła troche dłużej ze dożyskiem to byś sie przekonała :evil_lol:

Posted

mi się też zachciewa doga już od jakiegoś czasu ale wiem że nic z tego więc tylko zerkam tu i się zachwycam...
chociaż z drugiej strony może i dobrze... przynajmniej nie muszę się zastanawiać którego bym wybrała :evil_lol: wszystkie dogi są piękne - i te czarne i te żólte, pręgowane, nakrapiane ...:loveu: a mówią, że od przybytku głowa nie boli :razz: