rybon36 Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 oooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhh, to szansa!!!!!!!!!!!! Quote
g_o_n_i_a Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 Musze następnym razem "dobrać" się do Kajtka i lepiej go poznać... I nie obejdzie się bez szczotkowania (chyba, ze sie nie zgodzi Kajtuś) :cool3: Quote
rybon36 Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 i napisz koniecznie co i jak, ja wykorzystam w bajce Quote
kaszanna Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Goniu, co powiedziała kierowniczka o naszej propozycji znalezienia mu domku w Warszawie lub okolicy i przywiezienia go tutaj? Może wcale nie mam racji, ale mam wrażenie, że u nas byłoby łatwiej. Wydaje mi się, że najwięcej ludzi zgłosiło się z tych okolic, a przcież ogłoszany był wszędzie. Ukochaj kudłatą mordkę od cioci Ani jak będziesz w schronisku następnym razem. Quote
g_o_n_i_a Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Hej, czyżbym opuściła gdzieś Waszą prośbę? Chyba tak i nic nie wiedzialam, ze mam sie zapytac, gdzie ja mam lep :shake: Wydaje mi sie, ze telefon do Pani Haliny byłby najlepszy i to od osoby bardziej znanej P. Halince (np. Rybon), ja bym dopowiedziala to co trzeba, jak bede we wtorek/środę w Kundelku... Quote
evita. Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 g_o_n_i_a napisał(a): Był dzisiaj na wybiegu razem z koleżanką i kiedy przyszła pora powrotu do boksu, Kajtuś nie protestował, wręcz bardzo się cieszył, ze P. Wiesiu przyszedl do niego i troche wymiział... Kajtuś się nam zakochał na wiosnę :loveu: . Czyli w nowym domku Kajtuś mógłby zamieszkać z jakąś "atrakcyjną"- rzecz jasna- suczką :cool3: . Quote
Figaro Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Do góry piesku!!! PS. Magya, masz za duzy ppodpis. Quote
g_o_n_i_a Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 evita. napisał(a):Kajtuś się nam zakochał na wiosnę :loveu: . Czyli w nowym domku Kajtuś mógłby zamieszkać z jakąś "atrakcyjną"- rzecz jasna- suczką :cool3: . Myślę, ze tak. Jednak suczynka powinna byc spokoja i niedominująca. Taka sobie mała, słodka i grzeczna suczka. Hopaj Kajtulku! Rybonku, czyli będziesz dzwonić? Quote
MagYa^^ Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 ..wiem, ze mam za duzy podpis :oops: ale z kogo mam zrezygnowac? :roll: nie potrafie.. z nikogo.. Czy to naprawde tak bardzo przeszkadza? ehh.. Quote
MagYa^^ Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Robaku :crazyeye: a Ty dzis caly dzien sam???:mad: Wskakuj przypomniec sie wszystkim.. Quote
kaszanna Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Czy Ciocia Rybon już dzwoniła do Pani Halinki, bo nie wiem czy ogłaszać Kajtka w stalicy, czy wyłącznie w Podkarpackim? Quote
rybon36 Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 jesu, coś przeoczyła, nie było mnie, mam dzwonuić do Pani Halinki? tzn chodzi o to, żebym ja przekonała, że my będziemy pilotować sprawę Kajtusia zdala do rzeszowa i żeby się zgodziła? Quote
g_o_n_i_a Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 Rybonku, mialas dzwonic i pytac, czy jest możliwość przewiezienia Kajtusia do Warszawy i tam szukania mu domku. Poza tym mam kogos zainteresowanego z Poznania. Prosiła o kontakt jak Kajtek bedzie w Warszawie... Quote
rybon36 Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 ok, dajcie mi w takim razie jeszcze ra tel do pani Halinki, bo nie mam przy sobie notesu, ok? przepraszam, ma urwanie jejec przez ostatnie dni, coś mi umknęło Quote
g_o_n_i_a Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 0-510-170-788 - tylko mozliwe, ze Jej w schronisku nie ma, lepiej zapytać kiedy będzie niz rozmawiać z pracownikami. ;-) Quote
rybon36 Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 ok, jak tylko złapię wolny momencik i wylezęz piwnicy lecznicy, zaraz zadzwonię Quote
Recommended Posts