Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Goniu, co powiedziała kierowniczka o naszej propozycji znalezienia mu domku w Warszawie lub okolicy i przywiezienia go tutaj?

Może wcale nie mam racji, ale mam wrażenie, że u nas byłoby łatwiej. Wydaje mi się, że najwięcej ludzi zgłosiło się z tych okolic, a przcież ogłoszany był wszędzie.

Ukochaj kudłatą mordkę od cioci Ani jak będziesz w schronisku następnym razem.

Posted

Hej, czyżbym opuściła gdzieś Waszą prośbę? Chyba tak i nic nie wiedzialam, ze mam sie zapytac, gdzie ja mam lep :shake: Wydaje mi sie, ze telefon do Pani Haliny byłby najlepszy i to od osoby bardziej znanej P. Halince (np. Rybon), ja bym dopowiedziala to co trzeba, jak bede we wtorek/środę w Kundelku...

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Był dzisiaj na wybiegu razem z koleżanką i kiedy przyszła pora powrotu do boksu, Kajtuś nie protestował, wręcz bardzo się cieszył, ze P. Wiesiu przyszedl do niego i troche wymiział...

Kajtuś się nam zakochał na wiosnę :loveu: . Czyli w nowym domku Kajtuś mógłby zamieszkać z jakąś "atrakcyjną"- rzecz jasna- suczką :cool3: .

Posted

evita. napisał(a):
Kajtuś się nam zakochał na wiosnę :loveu: . Czyli w nowym domku Kajtuś mógłby zamieszkać z jakąś "atrakcyjną"- rzecz jasna- suczką :cool3: .

Myślę, ze tak. Jednak suczynka powinna byc spokoja i niedominująca. Taka sobie mała, słodka i grzeczna suczka.
Hopaj Kajtulku!

Rybonku, czyli będziesz dzwonić?

Posted

jesu, coś przeoczyła, nie było mnie, mam dzwonuić do Pani Halinki? tzn chodzi o to, żebym ja przekonała, że my będziemy pilotować sprawę Kajtusia zdala do rzeszowa i żeby się zgodziła?

Posted

Rybonku, mialas dzwonic i pytac, czy jest możliwość przewiezienia Kajtusia do Warszawy i tam szukania mu domku.
Poza tym mam kogos zainteresowanego z Poznania. Prosiła o kontakt jak Kajtek bedzie w Warszawie...