evita. Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Ciociu Lupe- od razu "kradnę" Twój cudny bannerek. Wiem, że się powtarzam, ale napisze to jeszcze raz - jesteś bannerową czarodziejką :lol: Quote
rybon36 Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 ciociu evito i ciociu lupe a ja poprosze po jednym od każdej Quote
kaszanna Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Goniu masz śliczny awatarek :loveu: będę znowu wysyłać Kajtka do prasy czy w dalszym ciągu podawać nr do Goni, czy może do Cioci Rybon, albo bezpośrednio do pani Halinki żeby już nie mącić ludziom w głowie. Czekam na głosowanie i decyzję. Quote
g_o_n_i_a Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Ja myslę, ze jezeli faktycznie Kajtek miałby pojechać do Warszawy, to najlepiej do Cioci Rybon. A avatarek - normalny, z łaciatą krówką. ;) Dzięki Quote
g_o_n_i_a Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Oho, widze, ze ktoś się wziął za nasze podpisy... :( Quote
evita. Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Oho, widze, ze ktoś się wziął za nasze podpisy... :( No niech tylko mi spróbują Kajtulińskiego z podpisu usunąć :mad: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 evita. napisał(a):No niech tylko mi spróbują Kajtulińskiego z podpisu usunąć :mad: :evil_lol: Do czego to doszło, ze Kajtka uśmiechniętego nawet mi wywalili... :( Ale teraz mam za to duuużo rzeszowskich psow :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Hania! :multi: irma napisał(a):dajcie mi numer konta do wpłat na Kajtusia To to trzeba do Rybon pisać. ;) Quote
rybon36 Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 dziewczyny, rzeczywiście jak nazbieramy to z tym atutem uderzymy do pani Halinki ale najpierw trzeba będzie domek socjalizacyjny znaleźć, żeby ktos się nim zajął odpowiednio Quote
kaszanna Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Mam komunię więc i zjazd rodzinny. Nie wyrabiam się z niczym. Po sobocie się zajmę. Wyślę ogłoszenie do super expresu. Quote
MagYa^^ Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Kajuś nie tak daleko, siedz chlopie uparcie na gorze! Quote
g_o_n_i_a Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 Nie wiem co sie dzieje... Napisze PW do Rybon. Myslalam, ze tu napisze co jak z tym hotelem i w ogole, a tu cisza... :( Quote
MagYa^^ Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 ..mnie nie bylo 2 tyg. i szczerze mowiac nie orientuje sie co sie teraz na watku dzieje, a nie bardzo mam czas przeczytac wszystko.. martwi mnie tylko ze ten sliczny pan nadal niczyj.. Quote
Recommended Posts