Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kaszanna- przejrzałam ogłoszenia w necie. W większości jednak nadal są tylko "pospadały". Myślę- tak jak Ty- że trzeba jednak szukać innych dróg i sposobów. Może wypróbujemy ten Twój sposób ze stronami znanych osób ?

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

..no maly! do gory wskakuj. A czy u Was w Rzeszowie jest jakas lokalna tv? Moze by porozmawiac z jakims redaktorem i namowic, na program o psiarni? Pokazac naszego Kamyczka.. Nie wiem czy to realne, ale zawsze to jakas szansa..

Posted

MagYa^^- super pomysł z tą TV. Sprawdziłam- w Rzeszowie jest oddział regionalny TVP3 http://tvp.pl/3127.dzialy. Może warto byłoby tam do kogos dotrzeć :razz: . Może ruszyłby jakiś cykliczny program typu krakowski "Kundel bury". W Rzeszowie domku szuka nie tylko biedny Kajtuś, ale jest przecież tyle psików w schronisku, więc "aktorów" by na pewno nie zabrakło :cool3:

Posted

jestem za tą telewuizją, zawsze w ciągu paru chwil można coś trafiającego powiedzieć a jeśli osoba prezentująca będzie wzbudzała zaufanie to tym szlakiem znajdzie się chętny na psa