kaszanna Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Około 10ciu, ale ponieważ przebywał w tragicznych warunkach to może mieć mniej niż wykazuje na to jego stan (to ostatnie jest wyłącznie moją interpretacją ukutą w celach marketingowych) Quote
kaszanna Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 No to kochane zaczynamy całą zabawę od nowa ze wskazaniem na woj. podkarpackie, małopolskie i lubelskie.http://www.twoje-ogloszenia.pl/index.php?category=zwierzeta Quote
kaszanna Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 14go kwietnia (piątek) anonse w woj: - podkarpackim - świętokrzyskim - lubelskim - dawnym radomskim Napisałam gdzie pies przebywa żeby nie było zaskoczenia, że to tak daleko. Goniu mam nadzieję, że znowu będziesz odbierała telefony w jego sprawie. Proszę przepisuj później numery od ludzi którzy dzwonili to my im później coś zaproponujemy, jeśli nie wezmą Kajtusia. Quote
MagYa^^ Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Kajtus, widze ze cioteczki ostro wziely sie za Ciebie :) TO WSPANIALE :))) Aby tylko wszystko sie powiodlo, zebys znalazl odpowiedni domek i bedzie wsjio hulalo :) Quote
MagYa^^ Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Kajtuś ja Cie podnosze, bo uciekasz nam w dol... Quote
evita. Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 kaszanna napisał(a):Około 10ciu, ale ponieważ przebywał w tragicznych warunkach to może mieć mniej niż wykazuje na to jego stan (to ostatnie jest wyłącznie moją interpretacją ukutą w celach marketingowych) Super :evil_lol: . Kaszanna, chyba mianujemy Cię rzecznikiem prasowym Kajtusia, albo co najmniej specjalistką od PR :cool3:. Czy Kajtus jest na eurocity ? Jeśli nie to zaraz go wrzucę. Quote
kaszanna Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Chyba go tam nie ma. Trzeba całą akcję kajtusiowo-internetową zacząć od nowa, bo większość ogłoszeń wygasa. Proponuję teraz informować, gdzie Kajtek się znajduje. Mam wrażenie, że kierowniczka schroniska wyda go wyłącznie przyszłemu właścicielowi. Czekam na relację Goni z rozmowy z p. kierownik. Szczęśliwie mam zapalenie oskrzeli, więc wysyłam dzisiaj cały dzień ogłoszenia do gazet. Nieszczęśliwie nie mam programu do zdjęć i nie mogę wstawiać ogłoszeń w internecie, bo tam dobrze wklejać zdjęcia. Quote
irma Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 kaszanna napisał(a):Około 10ciu, ale ponieważ przebywał w tragicznych warunkach to może mieć mniej niż wykazuje na to jego stan (to ostatnie jest wyłącznie moją interpretacją ukutą w celach marketingowych) ok dziękuję i 'kupuję' interpretację Quote
evita. Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Kaszanna, to ja dzisiaj wieczorkiem przejrzę ogłoszenia Kajtusia w necie i zorientuję się jaki jest stan. Dam nowe lub ewentualnie przedłużę. Quote
MagYa^^ Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 No kajtek dalek! DO gory! Nie czaj sie tam na dole.. Quote
MagYa^^ Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 ...uuu...tak pozno a tutaj u Ciebie jeszcze nikogo nie bylo :mad: Wracaj mordko na 1 strone! Quote
Monia_ Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Wracamy, wracamy i szukamy kogoś o wielkim serduszku! Quote
MagYa^^ Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 aaaaaaaaaaa TY co tak daleko??? Juz mi do góry!:shake: Quote
g_o_n_i_a Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 Bardzo Wam dziękuję za tak czynne zaangazowanie w sprawie Kajtka. Moze jutro bede w schronisku, to mu wszystko opowiem. :buzi: Hopaj Kochanie!!!! Quote
MagYa^^ Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Mały.. jeszcze na noc Cie wyciagne z glebin i czelusci.. Siedz wysoko, grzecznie i niuchaj Pana Quote
evita. Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Kajtusiu, czy nie uważasz, że juz najwyższy czas do domu :cool3: Quote
kaszanna Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Dziewczyny myślmy co jeszcze można zrobić dla małego? KAŻDY POMYSŁ I POMOC W JEGO REALIZACJI SĄ NA WAGĘ ZŁOTA!!! Quote
Recommended Posts