Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Około 10ciu, ale ponieważ przebywał w tragicznych warunkach to może mieć mniej niż wykazuje na to jego stan (to ostatnie jest wyłącznie moją interpretacją ukutą w celach marketingowych)

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

14go kwietnia (piątek) anonse w woj:
- podkarpackim
- świętokrzyskim
- lubelskim
- dawnym radomskim
Napisałam gdzie pies przebywa żeby nie było zaskoczenia, że to tak daleko.
Goniu mam nadzieję, że znowu będziesz odbierała telefony w jego sprawie. Proszę przepisuj później numery od ludzi którzy dzwonili to my im później coś zaproponujemy, jeśli nie wezmą Kajtusia.

Posted

kaszanna napisał(a):
Około 10ciu, ale ponieważ przebywał w tragicznych warunkach to może mieć mniej niż wykazuje na to jego stan (to ostatnie jest wyłącznie moją interpretacją ukutą w celach marketingowych)

Super :evil_lol: . Kaszanna, chyba mianujemy Cię rzecznikiem prasowym Kajtusia, albo co najmniej specjalistką od PR :cool3:.

Czy Kajtus jest na eurocity ? Jeśli nie to zaraz go wrzucę.

Posted

Chyba go tam nie ma. Trzeba całą akcję kajtusiowo-internetową zacząć od nowa, bo większość ogłoszeń wygasa. Proponuję teraz informować, gdzie Kajtek się znajduje. Mam wrażenie, że kierowniczka schroniska wyda go wyłącznie przyszłemu właścicielowi. Czekam na relację Goni z rozmowy z p. kierownik.
Szczęśliwie mam zapalenie oskrzeli, więc wysyłam dzisiaj cały dzień ogłoszenia do gazet.
Nieszczęśliwie nie mam programu do zdjęć i nie mogę wstawiać ogłoszeń w internecie, bo tam dobrze wklejać zdjęcia.

Posted

kaszanna napisał(a):

ok dziękuję i 'kupuję' interpretację