Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Drogie Kajtusiowe ciocie. Po świętach trzeba wziąc się za Kajtusia raz jeszcze. Nasze dotychczasowe metody i sposoby okazały sie niestety jak na razie bezskuteczne. Każdy nowy pomysł na wagę złota !!!. Napisałam juz maila do TVP3 Rzeszów. Na razie nie dostałam jeszcze odpowiedzi.
Myślmy, myślmy intensywnie- Kajtek musi mieć w końcu dom !!!

Posted

Jestem za i tym razem nawet wcale nie przeciw;) Uważam tylko, że starania trzeba podwoić i myśleć, myśleć i każdy pomysł natychmiast wcielać w życie.
Systematycznie będę go wklejała do gazet w podkarpackim, lubelskim i świętokrzyskim.

Posted

"Budowałem na piasku i zwaliło się. Budowałem na skale i zwaliło się. Teraz budując zacznę od dymu z komina."

Nie mozna sie poddawac! Trzeba probowac i walczyc o to lepsze zycie, o ten kolorowy swiat marzen i snow..

Posted

Kajtuś dzisiaj pomagał Halinie grabić wybieg, podstawiał główkę do głaskania, bawił sie z koleżanką-suczką, bo on koleżanki lubi, kolegów mniej ;-)

Posted

Troszkę narozrabiałam, bo nawysyłałam ogłoszeń i wcale się nie ukazały. Zadzwoniłam dzisiaj z "paszczą" do redakcji co by swój PMS trochę podkręcić i okazało się, że sama źle wysłałam :oops:
Poinstruowana jak krowa na miedzy ogłosiłam mojego ulubieńca ponownie. Tym razem na pewno ukaże się w anonsach podkarpackich. lubelskich, świętokrzyskich i radomskich 25 go kwietnia.
GUPIA jestem

Posted

a może napiszcie cioteczki rzeszowiaczki coś z życia Kajtusia? co i jak z nim, tak dokłdnie,moż za mało jest w treści opisów dotyczących samego psa, jego zachowania

Posted

A gonia dzisiaj odwiedziła Kajtusia ;-)
Kajtuś jest słodki, zrobiło się z niego pogodne psiątko. Był dzisiaj na wybiegu razem z koleżanką i kiedy przyszła pora powrotu do boksu, Kajtuś nie protestował, wręcz bardzo się cieszył, ze P. Wiesiu przyszedl do niego i troche wymiział... Więc kto pokocha Kamyka?

Posted

tego sie trzymajmy!!!! i w ogłoszeniach i wszędzie, to piesek, który pomimo tego co przeszedł jest miły i przyjacielski i bardzo tękni, w przyszłym tygodniu dopiszę bajki ciąg dalszy i to właśnie uwzględnie!!!!!!

Posted

Jeszcze w grudniu słyszałam, ze Kajtek nie toleruje innych psów, a tu prosze - trafiła mu się całkiem ładna i słodka suczka, z ktorą doskonale się rozumie. :cool3: