rybon36 Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 od jutra zabieram się ja za Ciebie a ciocie sie przyłącza, mam wyrzuty sumienia, ze cię K jak Kajtej zaniedbałam Quote
MagYa^^ Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Na 1 strone zapraszam, pysio w gore i jesli juz rybon wezmie sie za robote, to ho ho ho.. :)) Quote
evita. Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Drogie Kajtusiowe ciocie. Po świętach trzeba wziąc się za Kajtusia raz jeszcze. Nasze dotychczasowe metody i sposoby okazały sie niestety jak na razie bezskuteczne. Każdy nowy pomysł na wagę złota !!!. Napisałam juz maila do TVP3 Rzeszów. Na razie nie dostałam jeszcze odpowiedzi. Myślmy, myślmy intensywnie- Kajtek musi mieć w końcu dom !!! Quote
kaszanna Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Jestem za i tym razem nawet wcale nie przeciw;) Uważam tylko, że starania trzeba podwoić i myśleć, myśleć i każdy pomysł natychmiast wcielać w życie. Systematycznie będę go wklejała do gazet w podkarpackim, lubelskim i świętokrzyskim. Quote
MagYa^^ Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 "Budowałem na piasku i zwaliło się. Budowałem na skale i zwaliło się. Teraz budując zacznę od dymu z komina." Nie mozna sie poddawac! Trzeba probowac i walczyc o to lepsze zycie, o ten kolorowy swiat marzen i snow.. Quote
rybon36 Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Kajtusiu a może jednak trzeba pomyśleć o jakimś hoteliku albo domku tymczasowym???? Quote
MagYa^^ Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 ....dlaczego tak daleko???? Kajtek???? co sie dzieje???? Co to za brak zainteresowania??? Brak powidzenia...:shake: Quote
irma Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 a ja uparcie przedłużam aukcję Kajtusia i wierzę, że w końcu się uda http://www.allegro.pl/show_item.php?item=99356754 Quote
g_o_n_i_a Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Haniu, dziekujemy! Hop Kajtusiu!!! Quote
GuniaP Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Kajtuś dzisiaj pomagał Halinie grabić wybieg, podstawiał główkę do głaskania, bawił sie z koleżanką-suczką, bo on koleżanki lubi, kolegów mniej ;-) Quote
paros Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Ja też szukam domku!!! Może przyjmiesz mnie do siebie???? :roll: :roll: Quote
kaszanna Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Troszkę narozrabiałam, bo nawysyłałam ogłoszeń i wcale się nie ukazały. Zadzwoniłam dzisiaj z "paszczą" do redakcji co by swój PMS trochę podkręcić i okazało się, że sama źle wysłałam :oops: Poinstruowana jak krowa na miedzy ogłosiłam mojego ulubieńca ponownie. Tym razem na pewno ukaże się w anonsach podkarpackich. lubelskich, świętokrzyskich i radomskich 25 go kwietnia. GUPIA jestem Quote
g_o_n_i_a Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 Hopaj! Kaszanna, dziekujemy za ogloszenia. :multi: I nie jesteś głupia, pomyłki się ludziom zdarzają. Quote
rybon36 Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 a może napiszcie cioteczki rzeszowiaczki coś z życia Kajtusia? co i jak z nim, tak dokłdnie,moż za mało jest w treści opisów dotyczących samego psa, jego zachowania Quote
paros Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Ja też proszę o domek!!! :modla: :modla: :modla: Domku gdzie jesteś??:crazyeye: :crazyeye: Quote
g_o_n_i_a Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 A gonia dzisiaj odwiedziła Kajtusia ;-) Kajtuś jest słodki, zrobiło się z niego pogodne psiątko. Był dzisiaj na wybiegu razem z koleżanką i kiedy przyszła pora powrotu do boksu, Kajtuś nie protestował, wręcz bardzo się cieszył, ze P. Wiesiu przyszedl do niego i troche wymiział... Więc kto pokocha Kamyka? Quote
rybon36 Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 tego sie trzymajmy!!!! i w ogłoszeniach i wszędzie, to piesek, który pomimo tego co przeszedł jest miły i przyjacielski i bardzo tękni, w przyszłym tygodniu dopiszę bajki ciąg dalszy i to właśnie uwzględnie!!!!!! Quote
g_o_n_i_a Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 Jeszcze w grudniu słyszałam, ze Kajtek nie toleruje innych psów, a tu prosze - trafiła mu się całkiem ładna i słodka suczka, z ktorą doskonale się rozumie. :cool3: Quote
Recommended Posts