irma Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 mam nadzieję, pewnie, że mam bo ... nic innego nie mam, oprócz tej nadziei na domek i swojego człowieka i że znowu życie bedzie piękne i pełne miziania, głaskania i merdania ogonkiem Quote
MagYa^^ Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Kajtek.. Pies na wiosenne spacery. Bedzie Wam razem dobrze, Ty Panem, On przewodnikiem. Przyjacielem w chorobie nozki ogrzeje swoim grubym futerkiem. To taki psi niedzwiadek, ktory chce kochac, chce byc kochanym, chce czuc sie potrzebny.. Kajtek.. To takie pluszowe cudo. Spokojny, stateczny, pragnacy czulosci, miziania, kontaktu z czlowiekiem, ktorego zawsze zbyt malo.. Quote
irma Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='MagYa^^']Kajtek.. Pies na wiosenne spacery. Bedzie Wam razem dobrze, Ty Panem, On przewodnikiem. Przyjacielem w chorobie nozki ogrzeje swoim grubym futerkiem. To taki psi niedzwiadek, ktory chce kochac, chce byc kochanym, chce czuc sie potrzebny.. Kajtek.. To takie pluszowe cudo. Spokojny, stateczny, pragnacy czulosci, miziania, kontaktu z czlowiekiem, ktorego zawsze zbyt malo.. no no no dopisuję ten tekscik do aukcji na allegro i nie przyjmuję w tym zakresie reklamacji ;) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=95812546 Quote
grazyna9915 Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
MagYa^^ Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Misiu Pluszowy dlaczego tak daleeko? Kajtuś - Pies do KOCHANIA. Czy nasz maly nie jest podobny do szopa? :cool3: Quote
rybon36 Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 jest, czy ja moge poprosić , żeby zamiast wyadpotowanego Jasia wkleić mi te główiznę kajtusia, teraz zajmiemy się nim od początku Quote
MagYa^^ Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 rybon śmiało, nic specjalnego ta glowizna.. ale TO spojrzenie jest najwazniejsze.. Quote
MagYa^^ Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Te. Kamyczek weźże nie spadaj, bo to tak nie ładnie... Quote
evita. Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Oj Kajtuś, Kajtuś- no i co my z tobą zrobimy :niewiem: . Trzeba będzie zacząć całą akcję od początku i tak aż do skutku... P.S. MagYa^^- piękny ten Twój Kajtuś :loveu: Quote
MagYa^^ Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 no maly siersciuchu do gory ino roz! evita, dzieki ;) bo to jest Kajtek we wiosennym wydaniu :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 Chyba gonia bedzie musiala zając się swoim podpisem, zmniejszyc swoje banerki i dodac Kajtusia... On MUSI znaleźć domek!!!! :placz: Hopaj Kochanie!! Quote
kaszanna Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Jutro mam wreszcie wolne, więc trochę nad Kajtusiem posiedzę. Rozumiem, że telefony w jego sprawie przestały dzwonić? Quote
Recommended Posts