agnes_czy Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Dziewczyny, ja tez się czerwienię. Ta autorka juz raz dostała reprymendę, w schronisku się nie pokazuje, bo by ją p. Halina wzięła w obroty. Gunia, adminka naszej strony, już raz za nią przepraszała. Naprawdę, wszyscy są pod wielkim wrażeniem tego, co robicie dla naszych psiaków: najwieksze biedy znalazły nowe rodziny dzięki Wam, dzięki Psiemu Aniołowi- :loveu: goni. Zignorujcie proszę te maile. Quote
irma Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 ufffffffff to Kajtus może nadal być na allegro Quote
GuniaP Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Jest mi bardzo przykro, ze ta osoba zachowuje się niegrzecznie (oględnie mówiąc). Podpisuje sie pod prośbą Agnes o ignorowanie jej listów, zwierzęta w Kundelku znajdują sie pod pieczą Haliny i bardzo dobrze się stało, ze Kaszanna zadzwoniła do niej. Przepraszam, że jesteście narazone na takie listy... Quote
kaszanna Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Dziewczyny starczy tego przepraszania, bo tak naprawdę nic się nie stało. Młoda sobie poszalała i niech jej będzie na zdrowie. Najważniejsze, że wszystko wyjaśnione i możemy działać dalej. Śnił mi się dzisiaj Katek:-o Quote
rybon36 Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 a ja na posterunku, spróbóję dziś dalej coś napisać, choć urwanie głowy mam nie lada Quote
g_o_n_i_a Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 Kochani, czy chcecie coś wiedzieć? :cool3: Quote
rybon36 Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 wal, bo serducho podskoczyło mi i ciśnienie mam 300, wal, bo widzę, że ważne!!!!! Quote
g_o_n_i_a Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 A gonia miała dzisiaj telefon... :cool3: Quote
rybon36 Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 to niech gonia mówi nam tu zaraz, bo to będzie ostatnia info dla tych, co serca maja słabe i napięcia nie wytrzymają!!!!!!!! Quote
g_o_n_i_a Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 Juz Rybonku ;-) Wiec dzisiaj rano obudzil mnie telefon. Raz nie zdazylam odebrac, ale 2 minutki pozniej znow dzwonil. Odebralam, w sluchawce uslyszalam kobiecy glos. Pyta sie mnie czy ogloszenie jest aktualne. Wiec ja pytam ktore, a ona mowi, ze Kajtkowe. Zaczela sie pytac czy Kajtus jest duży, czy ma gładki włos, jaki kolor (chyba sobie chciala go wyobrazić). Wiec ja opisalam co i jak. Zapytalam sie skad jest. Usłyszałam "Z BIAŁOBRZEGU". Juz po glowie zaczalelo mi pytanie chodzic, gdzie ten Białobrzeg, a ona sie mnie pyta gdzie pies przebywa. Ja mowie, ze w schronisku, w Rzeszowie. A ona na to, ze to niedaleko, ze syn teraz w Rzeszowie. Zapytala sie czy adopcja jest płatna, wiec ja na to, ze jest tak zwana darowizna rownowarta kwocie szczepien. No i ona pyta sie gdzie to schronisko, ze syn podjedzie i zobaczy psa. Wiec podalam adres, a ona powiedziala, ze wrazie czego bedzie dzwonic. A sama wytrzymac z ciekawosci nie moge, wiec wieczorem sama zadzwonie do niej i popytam... Quote
kaszanna Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 :laugh2_2: Normalnie brak mi słów. Będziemy wstawiać te ogłoszenia aż do skutku. To pani z gaety jakiejś ogłoszenie musiała znaleźć, bo w internecie były zdjęcia. Quote
anula1959 Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 O Jezuuuuuuu ! Trzymam kciuki za kochanego Kajteczka!!!!!!! Quote
evita. Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 O rany, żeby to było już to :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
evita. Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Kajtuś, a gdzie ty się chłopie podziewasz ? Czyżby wszystkie ciotki o tobie zapomniały ? Quote
g_o_n_i_a Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 Czy to zbieg okoliczności, ze tyle telefonów? Znaczy sie nie aż tyle, ale tak nagle sie rozdzwonily... Dzisiaj dzwonila Pani z Warszawy, ale jak sie dowiedziala, ze Kajtek z Rzeszowa, to nagle tak przygasła i w ogole jakby sie zniechęciła. Poza tym mieszka w bloku i już wątpie zeby się P. Halinka zgodziła. Podałam jej numer i nie wiem co dalej. Poza tym doslownie 10 minut temu dzwonil ktos z Warszawy, ale nie wiem kto, bo mi bateria padła :placz: Oby zadzwonil, a jak nie, to ja odzwonie. Quote
g_o_n_i_a Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 :multi: :multi: I odzwoniła! Jest z okolic Warszawy, ma domek z ogrodkiem, mowi, ze kocha zwierzeta. W domu ma 2 psy i tu znow jest małe ale, bo Kajtek nie akceptuje każdego psa... Ale zobaczymy, musimy być dorbrej myśli... Pani wziela numer telefonu do schroniska, zadzwoni, dowie sie wszystkiego i odzwoni potem do mnie. Jak opisalam, ze to jest taki malutki, kudłaty kundelek, to powiedziała "Jejciu, pewnie słodki..." Domku, gdzie jestes? :placz: Quote
evita. Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 O rany, kto by pomyślał, że tak nagle ludzie zaczną po naszego Kajtusia walić drzwiami i oknami :evil_lol: . Żartuję oczywiście. Dobrze, że jest w ogóle jakis odzew. Musimy się chyba jednak uzbroić w cierpliwość, bo Kajtus potrzebuje naprawdę dobrego domu i wyjątkowego człowieka. :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
g_o_n_i_a Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 I kolejnty telefon! ;-) Snenariusz bardzo podobny, tylko nie wiadomo jak Kajtek odnosi sie do dzieci. Ale domek z orgodkiem. ;-) Kazdy sie pyta o jego kudłatość :evil_lol: Quote
evita. Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Dzwońcie, dzwońcie kochane ludziska :multi: . Kajtuś musi mieć w czym wybierać :cool3: :evil_lol: P.S. Goniu- a nie wiesz skąd ci ludzie dowiedzieli sie o Kajtku ? Warto byloby wiedzieć, gdzie są najskuteczniejsze ogłoszenia. Quote
kaszanna Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 To się p. Halinka zdziwi:evil_lol: Trzymamy kciuki, trzymamy MOCNO!!!!! Quote
g_o_n_i_a Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 Tyle wiem, ze z gazety, ale nie wiem jakiej. ;-) Nazabawniejsze w tym wszystkim jest to, ze kazdy pyta sie "a jak on wyglada, bo tu pisze, ze on kudłaty jest?" "a bardzo kudłaty jest"... :D Quote
kaszanna Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Dzisiaj ukazało się ogłoszenie w "Ofercie" i rzeczywiście pisałam, że nieduży i kudłaty:oops: Quote
anula1959 Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 rybon36 napisał(a):no....to pewnie czas na dalszy ciąg? Bardzo prosimy ciociu Rybon ! Quote
Recommended Posts