Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochane chyba trzeba coś jeszcze zrobić skoro na dotychczasowe ogłoszenia nikt się nie zgłasza.
Kamyczku już ciocie cos wymyślą...
No dziewczyny ruszaamy głowamy;)

Posted

kaszanna napisał(a):
Kochane chyba trzeba coś jeszcze zrobić skoro na dotychczasowe ogłoszenia nikt się nie zgłasza.
Kamyczku już ciocie cos wymyślą...
No dziewczyny ruszaamy głowamy;)

Mi już naprawdę nic nie przychodzi do głowy- jak jeszcze można reklamować Kajtusia :niewiem:
Jeśli ktoś ma jakiś pomysł to niech się z nami podzieli.

Posted

Szukałam stron internetowych znanych ludzi, ale tak jakoś kiepsko mi idzie.
Trzeba wyszperać kilka maili. Kupiłam nawet kilka gazet o letkiej tematyce:oops: bo mi jakoś znane nazwiska do głowy nie przychodzą.
Myślałam, że się spalę ze wstydu w tym kiosku:oops: Już nawet miałam zrezygnoać, ale właściwie skoro dla Kajtusia wszystko to przeżyłam i tą chwilę:diabloti:

Posted

a ja włąśnie mam w lecznicy innego Kajtusia, którego nie uśpiłam, choc pan nalegał i on na mnie warczy a ja na to nic, kazałam mu połozyć się na poduszce i odradzałam warczenie:lol: ciekawe co powiedziałby na to Pan Piotr od Bajki, chybaby umarł:evil_lol:

Posted

rybon36 napisał(a):
a ja włąśnie mam w lecznicy innego Kajtusia, którego nie uśpiłam, choc pan nalegał i on na mnie warczy a ja na to nic, kazałam mu połozyć się na poduszce i odradzałam warczenie:lol: ciekawe co powiedziałby na to Pan Piotr od Bajki, chybaby umarł:evil_lol:

A co to za Kajtuś ??? I dlaczego miał być uśpiony ??? Rybon- tylko spokój może Cię uratować :evil_lol: . Oddychaj spokojnie i nie umieraj :evil_lol:

Posted

A taki sobie Kajtuś, wzrost ze 30 cm w kłębie, długości ze 60 , zakręcony ogon, wiewiórkowata sierść, piaskowy z nalotem, miejscami dlugowłosy, lat ok 7, śmieszny taki

Posted

skądże znowu, nic mu nie jest ale w życiu tak jak to w życiu,właściciel zachorował, syn się nim opiekuje a syn typowy podmiejski specjalista od spraw małoważnych, humanista chrienow, że niby jak ja tego nie zrobię, to on nie chciałby się uciekać do innych rozwiązan, mniej humanitarnych ale będzie musiał np do lasu albo do pociągu albo szpadelkiem, a co

Posted

Obawiam się, że pani Dorota to ta która roważała adopcję Kajtusia:shake:
Trudno! Cały czas szukamy dalej. Trzeba znaleźć kogoś kto go będzie chciał jak innego psa na świecie:loveu:
No i chyba drugiemu Kajtkowi też trzeba coś znaleźć....może pani Dorota?!

Posted

można ją podzielić, wtedy zainteresowanie i naturalna ciekawość i preferowanie czegoś w odcinkach przyciągnie kilka razy, potem już nie będzie się pamiętało, czy to fikcja , czy tak było naprawdę. Drugi kajtuś, z racji tego,że nie ma go gdzie trzymać prawdopodobnie pojedzie niestety do schronu ale postaram się, żeby do Węgrowa trafił, tam będziemy miały nad nim całowita kontrolę, bo nasielsk mnie przeraża. Wiem, że to smutne, ale lepsze to niż śmierć w zębach moich psów :shake:

Posted

Hopaj Malutki!!
Ale obawiam się, ze rubryka adopcjyjna, to ta, w ktorej jest tylko opisane coś o pieskach w potrzebie (ogloszenia), a historii Kajtka chyba nie wydrukują i to mnie zmartwiło... :(