rybon36 Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 trzymam okropnie kciukasy, dzieki citeczko MAG za smsa, lepeij mi się spało dzieki tej info, wpadłam na chwilkę, wracam do pracy, do jutra!!!! Quote
MagYa^^ Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 nie ma sprawy Rybon :) w sprawie Kajtka wszystko! ;)) HOP malutku do gory! i czekamy.. Quote
evita. Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Goniu- a w ogóle wiadomo coś jak Kajtuś reaguje na inne psiaki i koty ? ( o królikach już nie wspomnę :lol: ) Quote
g_o_n_i_a Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 Psy? No nieciekawie, zawsze jak bylam u Kajtka, to zawsze siedzial sam. Wiem, ze nie toleruje innych psow. Ale raz, jak bylo przepelnienie w schronisku, widzialam jak mial malego pieska/suczke w boksie. Mysle, ze on po prostu musi sie dogadać tzn dopasowac z odpowiednim charakterem psa, takim, ktory nie bedzie go ustawial, dokuczal mu itp. Do kotkow, to nie wiem jaki ma stosunek. Poza tym dzwonilam do tej Pani. Wciaz miala pytania. Wlasnie pytala jak Kajtek reaguje na inne psy, czy moglby mieszkac w bloku, czy brudzi w domu i jeszcze pare pytan. Jutro maja dzwnic do schroniska, a we wtorek ja mam do nich zadzwonic i dowiedziec sie co i jak. Corka tej Pani byla w kafejce, widziala Kajtusia zdjecia i wziela sobie numer z naszej strony... Pozostaje trzymac kciuki :kciuki: Quote
kaszanna Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Podoba mi się, że Pani która myśli o Kajtusiu przygotowuje się do tego. Wierzę, że jeśli podejmie decyzję to będzie ona przemyślana. Pani zadaje mądre pytania i widać, że bardzo poważnie myśli o naszym Kajtusiu. Trzymamy kciuki za to żeby się okazało, że są dla siebie. Jeśli nie to we wtorek ukazują się kolejne ogłoszenia w gazetach. Tym razem w woj. świętokrzyskim, podkarpackim, lubelskim i radomskim (dawnym). Jeśli to nie poskutkuje to weźmiemy się za wszystko od początku,a potem znowu i tak do skutku. No i trzeba brać się za kolejnego psiaka. Quote
MagYa^^ Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 HOP Kamyczku, ja spac nie moge, wiec Cie popodrzucam :) Quote
anula1959 Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 A ja już wstałam i pierwszę co robię to podnoszę chłopczyka!!! Quote
kaszanna Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 No to maleńki zaczynamy kolejny tydzień walki o lepsze jutro dla Ciebie. Czekamy na decyzję Pani czy od razu bierzemy się zarealizację kolejnych pomysłów? Quote
MagYa^^ Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 I ja witam :) Hop Skarbenku do gory! Moze ktos jeszcze zauwazy i zakocha..:loveu: Quote
MagYa^^ Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 3cia strona??? Kajtek ojjjj czy Ty sie aby nie zapominasz??:angryy: A inne cioteczki lap za kostki, niech tez podciagaja twoj watek :evil_lol: Niech wszyscy wiedza o Tobie.. i pamietaja, ze domku szukasz! Takiego prawdziwego! Na stałe..:cool3: Quote
evita. Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Wrzuciłam jeszcze info o Kajtusiu na różne rzeszowskie fora internetowe. Może jego los poruszy jakiegos "krajana". Quote
rybon36 Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Kajtusiu, nie rób mi wstydu, wracaj na pierwsza stronkę, jutro dalszy ciąg opowieści, bo dziś mam gorączkę i nie mogę myśleć Quote
STOkrotka&TAYGA Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Kajtusiu! Ja już nawet łez nie mam:placz: zostały w rękawach:oops: , a jak pomyślę ile "zawdzięczasz":angryy: temu... To ręce same zaciskają się :angryy: :shake: :crazyeye: Do góry malutki!!!!!!! Rybon - chylę z szacunkiem głowę:-( Pozdrowienia sla całej ekipy.... Quote
kaszanna Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Dostałam zapytanie w mailem w sprawie Kajtusia!!!!! Ręce mi się trzęsą. Zaraz skleję całą bajkę i wyślę do Pani. Pani jest z Płocka i pyta czy go do wieziemy. Szczerze mówiąc nie wiem gdzie jest Płoc, ale choćby na końcu świata to i tak dowieziemy. Pani napisała do mnie, bo żeby się zarejestrować musiałam podać swoje dane. Oczywiście dane do Goni też wpisałam. jejku jejku.....a dzisiaj kolejne ogłoszenia w gazetach.... Quote
kaszanna Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Zrobione! Wysłałam opowiadanie, poprosiłam żeby dzwoniła do Goni lub bezpośrednio do schroniska. Trzymamy kciuki, żeby historia Cioci Rybon zrobiła swoje:p Quote
anula1959 Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Łomatko, gdybyż tylko znaleźli się odpowiedni ludzie dla "mojego" Kajteczka!!! Z całej siły trzymam kciuki!!! Quote
evita. Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 kaszanna napisał(a):Dostałam zapytanie w mailem w sprawie Kajtusia!!!!! Kaszanna, trzymam kciuki z całych sił :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
rybon36 Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Płock jest ze 120 km od wawy w strone włocławek toruń, czyli na północny zachód, dowieziemy oczywiście, a kiedy coś bedzie wiadomo kurczaki, też mi się ręce trzęsą,jak tak, to trzymam pióro ale nie pisze dalej, bo chcę wiedzić jak sie potocza dalej wypadki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
kaszanna Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 No toczekamy na informacje od Goni. Goniu zadzwoniła do Ciebie Pani? Zagadnij może kierowniczkę schroniska czy coś się ruszyło. Czy po dzisiejszych ogłszeniach odezwał się ktoś? Przeglądam sobie powolutku strony dogomanii i widzę ile jest zawsze takich fałszywych alarmów zanim znajdzie się ten KTOŚ. Z Pimpulem było tak samo. Quote
rybon36 Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 brzuch mnie rozbolał z tegom wszystkiego ale choć się ciut ruszyło, przedtem nie było nic a nic! Quote
Recommended Posts